Şimdi Ara

HALO INFINITE - XBOX ANA KONU (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.347
Cevap
27
Favori
101.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • On.E kullanıcısına yanıt

    343 teknik anlamda her zaman iyiydi aslında ama karar vericileri bir o kadar kötüydü hep. Geçmişe dönüp baktığımızda Halo 1 remake ve Halo 4 360'ın sınırlarını sonuna kadar zorluyordu grafik anlamında. Halo 5'de One gibi bir alette neredeyse hiç fps düşmeden gayet güzel grafik ve akıcılık sağlamıştı. Infinite ise yapımı çok sorunlu olduğu için aslında Series X'in gücünü kullanabilen bir oyun olmadı. Vasıfsız üst kadro gidince 343'ün aslında neler yapabildiğini görmüş olduk. Hem içerik olarak çok fazla içerik geldi kısa sürede, hem teknik olarak birçok geliştirme yapıldı hem de yeni gelen modlar ve haritalar klasik Halo oyunlarının tadını veren cinsteydi hep. Yani alınan kararlar doğru olunca kısa sürede bile oyunun çehresi değilebiliyor.


    Pierre Hintze önce MCC'yi sonra da Infinite'i baştan aşağı değiştirdi, zaten böyle bir adamın stüdyonun başına geçmesi gerekiyordu öyle de oldu. Bundan sonraki projede sıfırdan bir oyunu nasıl çıkaracak onu da göreceğiz ama son 1,5 yıllık döneme bakınca umut veriyor. Infinite muhtemelen bir sonraki oyuna kadar forge üzerinden devam edecek ve yeni içeriklerin en azından %90'ı forge kaynaklı olacaktır diye düşünüyorum. Çıkışından sonra geldiği nokta bile başlı başına büyük başarı en çok oynanan oyunlarda ilk 10'a girmesi bile bu kadar devasa ve köklü oyunun içinde mucize gibi birşey. Bu durum aslında Halo markasının ne kadar güçlü olduğunu da gösteriyor. Şu anda bu kadar farklı modu böyle bir sandbox ile verebilen başka bir oyunda yok zaten. En önemlisi ise shooter bir oyundan beklenen şeyi de çok iyi karşılıyor yani oynanış hissi hala çok iyi. Bu hissi Unreal Engine 5'e geçerlerse orada da sağlarlar umarım.





  • İnanılmaz HALO INFINITE - XBOX ANA KONU 

      


    HALO INFINITE - XBOX ANA KONU
    HALO INFINITE - XBOX ANA KONUx (formerly twitter)
    OpTic Gaming™ (@OpTic) on X
    https://twitter.com/OpTic/status/1774938840806850732?s=20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 3 Nisan 2024; 15:9:10 >
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hocam, bence MS'nin ve 343'ün en büyük hatası Halo yönetiminde hep aşırı radikal değişimler getirmek oldu, bu yüzden Top 5'deki köklü oyunlar arasında yerini alamadı seri. Reach'ten beri çıkan her oyun tam map ve updatelerle balance olarak oldukça iyi noktaya gelmişken sonraki sene sıfırdan bambaşka mekanikler ve stile sahip bir oyun çıkış yaptı, devamlılık hiç gözetilmedi. Önceki oyunun yanlış kısımlarını düzeltip üstüne koyarak bir ilerleme ile gidilseydi oyuncu tabanı da erozyona uğramamış olurdu zaten. H5 zaten malum bambaşka bir yöne götürdü her şeyi. Şimdi Infinite tam mekanikleri oturtmuşkdn umarım motor ve ekip değişikliği işi yine bambaşka bir yöne götürmez tek temennim o.

    Live'da sizi görüyorum arada Halo oynarken, denk gelirsek davet ederseniz oynayalım mutlaka yeni Playlistler ve maplerde gelmişken.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • On.E kullanıcısına yanıt

    Hocam şu ana kadar çıkan oyunlar kademeli olarak bir öncekinden daha iyi oldu ama dediğin gibi hep farklı kişiler yönettiği için hepsi biraz farklı bir yöne evrildi. Ancak Infinite gameplay olarak herkesin beğenisini kazandı. Gameplay olarak sandbox simülator gibi oyun. Klasik haritalarda oyunun hiç sırıtmaması (H3 playlist gibi) bundan kaynaklı çünkü H3'de sandbox bir oyundu yani her an herşey olabiliyordu. Bence bir sonraki oyunda bu oyunun üzerine koyacaklardır, sil baştan birşey yapacaklarını sanmıyorum çünkü herkesin hemfikir olduğu nokta Infinite'in gameplay anlamında 343'ün en iyi olduğu oyunu olması.


    Live'da nerdeyse her akşam giriyorum Halo'ya, her zaman beklerim görürsen at davetHALO INFINITE - XBOX ANA KONU 

  • HALO INFINITE - XBOX ANA KONUHALOyoutube
    “We stand together, brothers to the end.” We are the Banished. 4.30.24 🔥 --- Connect with us! Web: https://halowaypoint.com Twitter: https://twitter.com/Halo Instagram: https://instagram.com/Halo Facebook: https://facebook.com/Halo Twitch: https://twitch.tv/Halo Discord: https://discord.gg/Halo Halo Support Website: https://aka.ms/HaloSupport Twitter: https://twitter.com/HaloSupport
    https://www.youtube.com/watch?si=W1kERu5EcSVsRrtu&v=6HB3Rp4Qcl4&feature=youtu.be
  • HALO INFINITE - XBOX ANA KONUshesaidshewaslvl18youtube
    Finally Plasma pistol is back to its former glory. Make sure to check me out on Instagram https://www.instagram.com/shesaidshewaslvl18/ Twitch https://www.twitch.tv/diggysd Discord https://discord.gg/TKmkf76wEH #Halo #haloinfinite
    https://www.youtube.com/watch?si=qbiKKSPaupouYaz6&v=At4R7IyDPEs&feature=youtu.be
  • HALO INFINITE - XBOX ANA KONU
    HALO INFINITE - XBOX ANA KONUx (formerly twitter)
    Klobrille (@klobrille) on X
    https://twitter.com/klobrille/status/1782846260476617031
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.