Şimdi Ara

Halo Infinite 2021'e Ertelendi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok hocam bahane olduğunu sanmam. Corona mutlaka etkilemiştir. Sony ve Nintendo’yu da baya vurdu. Geçen bir yerde gördüm Smash Bros yönetmeni Sakurai tüm geliştirme ekibine özel ev çalışma mobilyaları almış.
  • Oyunun grafikleri o kadar iyiydi ki o makineye fazlaydı.Yeni neslin sınırlarını aşıyordu.Downgrade etmek için 2021e ertelendi.Buyrun bu da oyunun prototipi.


    https://www.youtube.com/watch?v=qZpQoeHobFQ




  • Sony, Miles Morales hariç bir tane oyunun çıkış tarihini açıklamamış adamların ellerinde konuşacak hiçbir şeyleri yok bu konularda geziyorlar. Yapacak bir şey yok zaten hepiniz Game pass alıp oyun oynayacaksınız buradan sallasanız ne olur sallamasanız ne olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 12 Ağustos 2020; 1:7:28 >
  • Komple iptal etselerdi daha iyi olurdu kendileri için.Erteleme kurtarmaz gene olmaz gene olmaz bu oyundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halo Infinite 2021'e Ertelendi

    Habere böyle baktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertelenmesi gerekiyordu zaten eleştirilen noktaların düzeltilmesi için. Üzerinde çalışılması gereken şeyler var.

    Bence müşterilerin gözünü 4K ile boyamaktan vazgeçip çözünürlüğü 2K'ya çekerek daha gelişmiş bir görsel deneyim yaşatmayı hedeflemeleri lazım. DF'nin Halo analizini izleyenleriniz olduysa orada da bundan bahsediyorlardı. Zaten herkes biliyor bu konsolların 4K + yüksek kare oranlarında verimli oyun oynatamayacağını, bir sürü detayı yok edip saf 4K çözünürlük yapınca çıkan sonuç dalga konusu oluyor. Dinamik çözünürlük en ideal yol.
  • Df nin videosuyla ne alakası var şimdi? Ben senin gameplay ilk çıktıgındaki yorumlarında grafiklerin ne kadar mükemmel olduğunu söylemenden bahsediyorum. Bu konuda da grafiklerin kötü olduğunu belirtmişsin de lou 2 ye laf atacam derken. Noldu da bir anda 180 derece döndün onu merak ettim ondan sordum brom
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darktimes7

    Df nin videosuyla ne alakası var şimdi? Ben senin gameplay ilk çıktıgındaki yorumlarında grafiklerin ne kadar mükemmel olduğunu söylemenden bahsediyorum. Bu konuda da grafiklerin kötü olduğunu belirtmişsin de lou 2 ye laf atacam derken. Noldu da bir anda 180 derece döndün onu merak ettim ondan sordum brom
    18 Eylül 2018 üyesi hımm bir bakalım:

    - Yazdığım mesajı görmemezlikten gelip konuyu saptırma.
    - Sürekli "muhaha" gifi koymak
    - Ara ara gelip Ps konularına yazmak
    - Yoruma bol artı atılması

    Bloklama işlemi tamamlandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlak baya komik bir adammış ya hep milletle çatışmasını görüp üzülüyordum da baya hakediyomuş aldığı tepkiyi bunu anladım. Benim yazdığıma asla cevap vermeyip beni suçladığı şeyi asıl kendisinin yapması da tuzu biberi oldu. O gifi de sadece senin 180 derece dönmene verdiğim tepki için koymuştum ve tabi ki cevap verememene. Neyse mutlak kardeş elveda sana. Bakalım bu yoruma "Bsc misafiri" nickiyle ne zaman cevap gelecek saatimi ayarladım bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktimes7 -- 12 Ağustos 2020; 4:8:5 >
  • Hani eski build idi, hani üstüne 4-5 ay hali hazırda çalışmışlar ve oyunun çıkışına kadar da 3-4 ayları vardı ??? Böyle rezaletleri gözlerine sokulur.

    500 milyon dolar, 5 yıl, 1200 kişi !!!

    En fazla kaplamaları, ışıklandırmaları düzeltirler. O da 8-9 aydan aşağısını almaz. Bu oyunun rahat 2 yıla daha ihtiyacı var şu kestane halinden, EFSANE haline dönebilmesi için -ki yapımcı stüdyo da bu yetenek var mı onu da bilmiyoruz.

    500 milyon dolar ile ne yaptı bunlar ? Striptiz kulübünde mi yediler. Demek ki neymiş ? In-house engine yapmak her baba yiğidin harcı değilmiş. Olmayınca olmuyor.

    2013 Crysis, Doom, TLOU, yahu Half-life Black-Mesa bile bu oyundan daha iyi gözüküyor.

    Demir-baş bir oyundan bahsediyoruz. Sınırsız bütçeden bahsediyoruz. Bu kadar kötü bir felaket olamazdı. Yıllarca lekesi 343'ün ve MS'in üstünden çıkmayacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 😁😁oyunu yeni bastan yapacaklar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XBOX SERIES 0 X

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 4 te ertelenen oyun sayısının haddi hesabı yok. Ama xbox da bir Halo ertlenendi diye şu yaptıklarına bak. Ayıp denen bir şey var. Herzaman diyorum kalite sıfıra düştü. Nerde eski üyeler nerde.. Adamlar Halo ertlenendi diye zil takıp oynuyorlar normal bir insan hali olarak görmek son derece hatadır. Halo ertlenensin veya ertlenmesin Konsol Launch olarak her şartta PS5 den üstün olarak çıkıyor Series X. Biliyorum kabullenmek çok zor bunu ama mecbursunuz.

    Kısır geriye uyumluluk
    Konsol Launch Sıfır oğlu sıfır
    Berbat ps now
    9 TF

    Daha ne sayayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 12 Ağustos 2020; 9:28:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertelenmesi isabet olmuş. TR deki xboylar hariç oyunu beğenen yoktu. Serinin en kötü oyunu olabilirdi bu şekilde çıksaydı.
  • Yeni nesil konsollar hicbir sekilde bu sene cikmaya hazir degil diye bosuna deyip durmuyoruz.Bu vasat tanitimlardan sonra iyice ayyuka cikti.Pandemi ile birlikte cogu oyun zaten ertelenecek.Bu neslin cikis oyunlarinin cogu bile 2021 de geliyor.Konsollarin olgunluk donemi 2024 - 25 de ancak baslayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.