Şimdi Ara

Halo Infinite 2021'e Ertelendi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 500 milyon dolarlık oyuna yakışmayacak bir görsellik vardı. Büyük ihtimalle biraz cilalayıp çıkartacaklar. Açıkçası 4 sene önce çıkan Doom'daki kaplama kalitesi, ışıklandırma vs. bu oyundan fersah fersah iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darktimes7

    Df nin videosuyla ne alakası var şimdi? Ben senin gameplay ilk çıktıgındaki yorumlarında grafiklerin ne kadar mükemmel olduğunu söylemenden bahsediyorum. Bu konuda da grafiklerin kötü olduğunu belirtmişsin de lou 2 ye laf atacam derken. Noldu da bir anda 180 derece döndün onu merak ettim ondan sordum brom
    Tam da konunun özüne değinmişsiniz, artınızı verdim hocam, gözden kaçmış

    Arada PS konularına da bekleriz hocam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 12 Ağustos 2020; 11:59:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 sene one x kullandım ve satıp PC aldım. Yine Xbox alacağım fakat bu erteleme haberi olmadı. Bu nesilde öne geçeceğim, önde başlayacağım diyorsan elindeki en önemli oyunun ertelenmesi hiç hoş değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan hala kendine sormadan edemiyor, 500 milyon dolar, 1000 insan, 5 yıl???

    Bu bütçe ve insan kaynağına rağmen böyle bir sonuç çıkıyorsa ortaya MS'un bu oyunla ilgili herkesi ve hatta oyun bölümündeki başta Phil Spencer olmak üzere ilgili herkesi kovması gerekiyor. Zaten Phil Spencer'ın suyu ısınmaya başladı, başarısız satışlar ve kötü tablonun netleşmesi ile beraber ya Phil Spencer kendi istifa eder ya da yönetim bunu yaka paça kapının önüne koyar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 12 Ağustos 2020; 15:18:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phil Spencer yakında kovulur.
  • Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    Hocam bence kovulmakla kalmayacak, Gamepass gibi oyuncu düşmanı sistemleri de iptal edecekler, bakarsınız MS konsol bölümünü de kapatır?
  • çikko kullanıcısına yanıt
    muhtemelen yetmeyecek bence de...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Hocam bence kovulmakla kalmayacak, Gamepass gibi oyuncu düşmanı sistemleri de iptal edecekler, bakarsınız MS konsol bölümünü de kapatır?
    Kapanır mı bilmem ama fena zam yiyecek diye düşünüyorum.
  • Konuyla alakasız ama 1700-1800 lü yıllarda avrupa'da fakir yazarlar yıllarca unutulmayacak eserler yazmışlar. Eserler öldüklerinden sonra kıymete binmiş, 1 kuruş bile ceplerine girmemiş. Bahsettiğin rakamları görünce esas emek sahiplerine çok üzülüyorum. 1000 insanın içinde hiç kafası çalışan 1 kişi yokmuydu, o kadar parayla alemleremi aktınız ?
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    O 500 milyon dolar ya oyun basını ve yayıncılara dağıtılacak ciddi bir miktarı içeriyordu ya da ortada ciddi bir yolsuzluk var. Vergi mi kaçırıyorlar, birileri parayı cukkalıyor mu bilemem? Ancak bu gidişat bence Phil Spencer'ın kovulması ile sonuçlanacak.

    Konsol tarihinin en kötü çıkışı olacak, tek bir özel oyunu yok konsolun. Xbox inseder bile bırakın Xbox'ı, gidin PlayStation 5 alın demiş hocam, daha ötesi mi var?

    Yalnız burada bu konsolun ölümüne reklamını yapanlar acaba hiç düşünmüyorlar mı, bu konsolu bunların lafına bakarak alan insanların hakkı hukuku ne olur diye?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.