mrb arkadaşlar ben yeni bi xbox 360 aldım tabi yüklediğim ilk oyunlardan biri halo 3 oldu ilk iki oyunundan hastasıydım
halo 3 ü şu anda oynuyorum champaign modunu ama multiplayer oynayamıyorum matchmaking e gerçiyorum ama server bulamıyorum internet bağlantımda falan sorun yok ve 1 aylık xbox la gelen gold üyeliği kullanıyorum kendim oyun kuruyorum ama daha friend falan olmadığı için oyuna davet edemiyorum nasıl multiplayer oynayabilirim ve neden server bulamıyorum bi yardım edermisiniz?
ilginç bi sorunmuşş..matchmakinge girip social slayer olarak ayarla oyun modunu ve start game e bas bakalım..en çok oyuncu o modda oluyo onda da bulamazsa bi sorun var demektir..
ewt kardeşim galiba anladım yapabildim tşkler bide bi sorum daha var oynadığımız ranked server olup olmadığını falan nasıl anlarız bide bundada modern warfare daki gibi lwl sistemi falan varmı?
evet var her modun rank sistemi var..yani social slayerdaki rankın diğer modlarda işlemiyo örneğin..eğer tek başına oynuosan ranked lonewolves modunu öneririm çok zevklidir..
Ranked oynayabilmen için tüm haritalara sahip olman lazım. Lonewolves haricindeki Ranked leri oynayamazsın Social Slayer dene Ama benim favorim Squad Battle dır. 8 vs 8 maçlarla büyük haritalarda slayer ve diger oyun modlarını (CTF, One Bomb vs) oynayabilirsin. Sıkmayan bir oyun varmıdır ? Vardır = HALO
zaten etrafımda xbox sahibi olan falan yok yani ancak lonewolves ı oynayabilirim heralde cvplar için tşkler