Şimdi Ara

Halo 3 Multiplayer?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar ben yeni bi xbox 360 aldım tabi yüklediğim ilk oyunlardan biri halo 3 oldu ilk iki oyunundan hastasıydım

halo 3 ü şu anda oynuyorum champaign modunu ama multiplayer oynayamıyorum matchmaking e gerçiyorum ama server bulamıyorum internet bağlantımda falan sorun yok ve 1 aylık xbox la gelen gold üyeliği kullanıyorum kendim oyun kuruyorum ama daha friend falan olmadığı için oyuna davet edemiyorum nasıl multiplayer oynayabilirim ve neden server bulamıyorum bi yardım edermisiniz?

• ilginç bi sorunmuşş..matchmakinge girip social slayer olarak ayarla oyun modunu ve start game e bas bakalım..en çok oyuncu o modda oluyo onda da bulamazsa bi sorun var demektir..
  • ewt kardeşim galiba anladım yapabildim tşkler bide bi sorum daha var oynadığımız ranked server olup olmadığını falan nasıl anlarız bide bundada modern warfare daki gibi lwl sistemi falan varmı?
  • evet var her modun rank sistemi var..yani social slayerdaki rankın diğer modlarda işlemiyo örneğin..eğer tek başına oynuosan ranked lonewolves modunu öneririm çok zevklidir..
  • Ranked oynayabilmen için tüm haritalara sahip olman lazım. Lonewolves haricindeki Ranked leri oynayamazsın
    Social Slayer dene
    Ama benim favorim Squad Battle dır. 8 vs 8 maçlarla büyük haritalarda slayer ve diger oyun modlarını (CTF, One Bomb vs) oynayabilirsin.
    Sıkmayan bir oyun varmıdır ? Vardır = HALO
  • zaten etrafımda xbox sahibi olan falan yok yani ancak lonewolves ı oynayabilirim heralde cvplar için tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.