Şimdi Ara

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dostlar, tercihlerinde Reklamcılık üdşününler kimler, nereyi istiyoruz, toplanalım burda

• ben gazi istiyorum ancak puan düşerse ama düşcegini pek sanmıyorum
  • Hevesinizi kırmak istemem ancak bu bölümü düşünen erkek arkadaşlar iyice bir düşünsün elbetteki isterlerse tercih etsinler fırsatları siz yaratırsınız çalışma alanı gayet geniş bir meslek ancak her zaman kadınlar sizden bir adım önce olacaktır bu meslekte işverenlerin ilanlarında aranan kısmında yalnızca bayan yazdığını çok göreceksiniz en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakara619

Hevesinizi kırmak istemem ancak bu bölümü düşünen erkek arkadaşlar iyice bir düşünsün elbetteki isterlerse tercih etsinler fırsatları siz yaratırsınız çalışma alanı gayet geniş bir meslek ancak her zaman kadınlar sizden bir adım önce olacaktır bu meslekte işverenlerin ilanlarında aranan kısmında yalnızca bayan yazdığını çok göreceksiniz en azından

dostum peki bu sene puanları düşer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet7991

quote:

Hevesinizi kırmak istemem ancak bu bölümü düşünen erkek arkadaşlar iyice bir düşünsün elbetteki isterlerse tercih etsinler fırsatları siz yaratırsınız çalışma alanı gayet geniş bir meslek ancak her zaman kadınlar sizden bir adım önce olacaktır bu meslekte işverenlerin ilanlarında aranan kısmında yalnızca bayan yazdığını çok göreceksiniz en azından

Bu sene ygs de özellikle ts puandan tercih edecek arkadaşlar için ygs 3 ve 4 puanları geçen seneye göre daha düşük geldi.Lys 4 nispeten geçen seneye oranla daha kolay gibiydi ama ben Edebiyatta çok fazla dökülenin olacağını düşünüyorum yani ts 1 de 5-8 puan düşüş bekliyorum ama ts 2 de ortalama 10-15 puan civarında bir düşüş olur.

Tabiki bu dediğimiz her bölüm için geçerli değil yani gidip parmak hesabıyla geçen sene eskişehir edebiyat 380 ile almış bu sene 365-370 ile alır demeyin bakarsınız puanlar düşer ama o şehirin o bölümü taban 390 ile kapatır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: memet7991

quote:

Bu sene ygs de özellikle ts puandan tercih edecek arkadaşlar için ygs 3 ve 4 puanları geçen seneye göre daha düşük geldi.Lys 4 nispeten geçen seneye oranla daha kolay gibiydi ama ben Edebiyatta çok fazla dökülenin olacağını düşünüyorum yani ts 1 de 5-8 puan düşüş bekliyorum ama ts 2 de ortalama 10-15 puan civarında bir düşüş olur.

Tabiki bu dediğimiz her bölüm için geçerli değil yani gidip parmak hesabıyla geçen sene eskişehir edebiyat 380 ile almış bu sene 365-370 ile alır demeyin bakarsınız puanlar düşer ama o şehirin o bölümü taban 390 ile kapatır

inş puanlar düşer tek temennimiz o tabi bizim de puanlarımız kaç gelcek belli değil daha

• hakara619 H kullanıcısına yanıt
    Bu bölüm şuanda en iyi Eskişehir Anadolu gibi gözüküyor, bölümü Eskişehir mi yoksa İstanbul'da mı okumalı? Fırsatı elbbette kendimiz yaratırız üni bittikten sonra, sonuçta her şey kendimizde bitiyor. Puanım bu bölüme yetmezse Gastronomi düşünüyorum, yetenek sınavlarına gireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben okuyorum bu bölümü, size şunu diyim halkla ilişkilerin tanımını iyi ezberleyin çok kişiye açıklama zorunda kalacaksınız. Fena bir yanlış algı var ülkede halkla ilişkilerle ilgili.
  • Egeyi istiyorum bende İÖ umarim gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Valla ben okuyorum bu bölümü, size şunu diyim halkla ilişkilerin tanımını iyi ezberleyin çok kişiye açıklama zorunda kalacaksınız. Fena bir yanlış algı var ülkede halkla ilişkilerle ilgili.

Hangi üniversite hocam, memnun musun?
  • ellepasha E kullanıcısına yanıt
    Yeditepe Üniversitesi. Aklında arkeoloji olan biri halkla ilişkilerde ne kadar memnunsa o kadar memnunum, ama isteyerek gelen arkadaşlarım baya memnun gibi gözüküyor sunumlarda falan
  • quote:

Valla ben okuyorum bu bölümü, size şunu diyim halkla ilişkilerin tanımını iyi ezberleyin çok kişiye açıklama zorunda kalacaksınız. Fena bir yanlış algı var ülkede halkla ilişkilerle ilgili.

peki bize tanımlayabilir misiniz , nedir halkla ilişkiler ?

• quote:

Yeditepe Üniversitesi. Aklında arkeoloji olan biri halkla ilişkilerde ne kadar memnunsa o kadar memnunum, ama isteyerek gelen arkadaşlarım baya memnun gibi gözüküyor sunumlarda falan

Burslu mu, yoksa ücretli mi okuyorsunuz? fiyatları ne alemde? Stajlar falan nasıl gidiyor? Geniş çaplı bi cevap verebilirseniz sevinirim, zira ona göre tercih listemize alalım.
  • Bende Eskisehir Hir istiyorum bakalim.

• Dupp kullanıcısına yanıt
    Ücretli olarak yazmayı düşünüyorum hocam önerirmisiniz ?

• Burs yok hocam bende. Fiyatlar kdv hariç 22.000. Staj bizim bölümde zorunlu değil, ama yapmak isterseniz size gerekli kanalları buluyor hocalar. Hocalar demişken gerçekten ilgili alakalı insanlar. Okulda bu sene kurulan halkla ilişkiler kulübü var oraya katılırsanız size çok yardımı dokunacaktır. Ayrıca okuldaki kariyer günlerinde falan da görevli olarak kendinizi geliştirebiliyorsunuz. Siz kendinizi geliştirmek istiyorsanız okul da size desteği verecektir. Ben pek alakasız olduğum için bu dediklerimi hiç yapmadım yapan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla anlattım. Kim bilir daha neler vardır. Ha bir de şunu diyeyim sınıfta alakasız çok insan bulacaksın emin ol. Puanı düşük olduğu için öylesine gelen de var gerçekten isteyen de var. Tabii bu isteyenler bir kaç ders alımından sonra arayı açıp gidiyor o ayrı

Ayrıca yukarıda tanımı iyice bilin derken şundan dert yanmıştım, halkla ilişkileri Türkiye'de sekreterlik olarak gören çok insan var o yüzdendir ki iş ilanlarında bayanlara öncelik veriyorlar. Onların bizimle hiç bir alakası yok. Halkla ilişkiler gerçekten dünyada çok önem verilen bir meslek haline geldi ama maalesef Türkiye'de gerekli saygıyı ve önemi görmüyor ama bu değişecektir elbet.

Tanıma gelirsek benim ezberlediğim sınavda kullandığım tanım

Halkla ilişkiler bir işletmenin,kurumun ya da örgütün bağlantı kurduğu ya da kurabileceği kimselerin anlayış, sempati ve desteğini elde etmek ve bunu devam ettirmek için yaptığı sürekli ve örgütlenmiş bir yönetim fonksiyonudur.

Ayrıca şu videoya'da bakabilirsinizhttp://www.youtube.com/watch?v=NrU3UMHbiuM

Bonus olarak

http://www.youtube.com/watch?v=26Q9Z4cNkqs

• Dupp kullanıcısına yanıt
    Senede 22.000 he, püffffff fena. Keşke sen de ilgili olabileceğin bi bölüme gitseymişsin. En azından hem keyif alırdın, hem mutlu olurdun, hem de kendini sıkmazdın.

Üniden çıkınca ne yapmayı planlıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chee28

Egeyi istiyorum bende İÖ umarim gelir

Ben de Ege İÖ düşünüyorum ama ÖSYM'nin kılavuzunda yoktu kalkmış olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.