Şimdi Ara

♦♦ Halkkart artık Kent kart !! ♦♦ (Antalya) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Indigo

İzmir kentkart süper.Alırken 5 lira veriyorsun veya öğrenciysen 10 lira yılda bir vize, bir daha vize yaptırırken para vermek yok.3 sene önce kartı aldım bir daha 5 kuruş para ödemedim.

Dh da da amma izmirli varmış sorun o değil hocam kent kart buyursun gelsin ama biz bu Halkkartı alırken çektiğimiz çileler otobüs-tramvay kart bilet karışıklığı sisteme hiiiç girmiyorum çok uğraştık bir de TRAMVAYA ve K. OTOBÜSLERE HALKKART ile DİĞERLERİNE KENT KART ile binecekmişiz oh yavrum be ne güzel para
  • quote:

İzmir kentkart süper.Alırken 5 lira veriyorsun veya öğrenciysen 10 lira yılda bir vize, bir daha vize yaptırırken para vermek yok.3 sene önce kartı aldım bir daha 5 kuruş para ödemedim.

bende öğrenci kartı yok izmirde yaşamadığımdan dolayı. o karta vize gerekiyor mu ? geçen sene almıştım da.
  • birkaç ay önce gazetede çıkan bir haberde türkiyedeki tüm kartların tek olacağı aynı kartın başka şehirlerdede kullanılacağı yazıyordu ama ne zaman hayata geçer yada geçmez orası meçhul.Adanadaki uygulamada kentkart belediye otobüslerinde öğrenci 1.10 sivil 1.20 1 saat içinde ikinci biniş ücretsiz tek kart olduğu için vize olayı yok dolum noktasından öğrenci diyip yükletirsen öğrenci fiyatıyla binersin
  • liseyi bitiresiye kadar antalyada okumuş birisi olarak(hergün otobüse biniyorduk) ;
    antalyada ulaşım rezalet hale getirildi. kart parası diye 8-10 tl alınıyor sürekli. 6 ay sonra bu paralar geri yatırılacaktı , yatırılmadı mesala.
    ulaşım sistemi değişti.ilk günler çok sıkıntılıydı şimdi biraz iyi gibi gene.

artık ne dolmuşçuyla ne de yasal olarak hiçkimseyle muhattap olmamak için para veriyorum geçiyorum zaten çok uzun yol olmadıktan sonra yürüyorum. o kadar bıktım. tramvay kullansam kullanamıyorum.

adamın yapmakla övündüğü şey bira festivali düzenlemek.

artık eski sistemi özlüyorum ya okuldan 3-5 liraya paso alıp onu gösteriyorsun parayı verip geçiyorsun . şimdiki sistemde tıkadılar resmen.

ankara daki sistem güzel ama, kart alıyorsun hiç bişey göstermeden işin bitince atıyorsun. en güzeli. hatta 100 tane kart toplayana 10luk kart bedava falan yapsalar onlar atılmaz bile biriktirilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

bende öğrenci kartı yok izmirde yaşamadığımdan dolayı. o karta vize gerekiyor mu ? geçen sene almıştım da.

Evet.Eylül sonu kapatılıyor.Vize yaptırmazsan kart işlemiyor.
  • Antalyada 2 sene üniversite okudum.Otobüslerinin izmirle farkı profesyonellik.Antalyada otobüs şöförleri minibüs kullanır gibi yavaş yavaş gidip yolcu arıyor.İzmir'de ise hiç tınlamazlar.Durakta elini kaldırmazsan durmaz gider.Aracı seri kullanırlar.İzmir'de kentkart sistemi minibüs hariç tüm araçlarda vapur-tren-metro-otobüste geçer, kartın bozulsa bile ücretsiz değişim yaparlar.Antalyada karman çorman birşey yapmışlar.
  • 17 senedir Antalya'da yaşıyorum. Hayatım boyunca görmediğim saçmalığı şu son 2-3 senede gördüm bu şehirde.Iyi güzel yeni sistemleri deniyorsun da arkadaş önce millete bir fikir danış.Deneme süresi olsun.Antalya'da yok öyle bir şey.Paldır küldür yeni kart, sistemi getiriyorlar millet ne yapacağını şaşırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi Kocaeli'nde var Kentkart mevzusu . İlk çıktığında bende demiştim lan bi karta 10 lira mı verilir diye ama , normal para vericeksen 2 lira kartla bineceksen 1.5 lira yaptılar otobüsleri bu olay çıktığında . Sonra sonra hiç para geçmiyor artık otobüslerde . Öğrenci 1.15 TL , Tam 1.75 tl oldu . Ayda 50 TL yükletiyorum karta , 1 ay yetiyor . Çokta güzel oldu çokta iyi oldu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: IengineerI

liseyi bitiresiye kadar antalyada okumuş birisi olarak(hergün otobüse biniyorduk) ;
    antalyada ulaşım rezalet hale getirildi. kart parası diye 8-10 tl alınıyor sürekli. 6 ay sonra bu paralar geri yatırılacaktı , yatırılmadı mesala.
    ulaşım sistemi değişti.ilk günler çok sıkıntılıydı şimdi biraz iyi gibi gene.

artık ne dolmuşçuyla ne de yasal olarak hiçkimseyle muhattap olmamak için para veriyorum geçiyorum zaten çok uzun yol olmadıktan sonra yürüyorum. o kadar bıktım. tramvay kullansam kullanamıyorum.

adamın yapmakla övündüğü şey bira festivali düzenlemek.

artık eski sistemi özlüyorum ya okuldan 3-5 liraya paso alıp onu gösteriyorsun parayı verip geçiyorsun . şimdiki sistemde tıkadılar resmen.

ankara daki sistem güzel ama, kart alıyorsun hiç bişey göstermeden işin bitince atıyorsun. en güzeli. hatta 100 tane kart toplayana 10luk kart bedava falan yapsalar onlar atılmaz bile biriktirilir.

+ 1

Bira festivalinden alıp kartları ucuzlatacağına (en azından depozitoyu geri ver) bizden alıp OCTOBERFEST aman çok güzel geçen sene biri öldü zaten

Beni asıl sinir eden Hocamızın(!) hiç ses çıkarmaması

Ee ne demiş büyüklerimiz YAPARSA HOCA YAPAR

• otobüslerin güzergahlarını değiştirdiklerinden beri nefret ediyorum şu otobüslerden.Kartta almadım almamda ayda yılda bir biniyorum zaten 1.75 kuruş verip geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

birkaç ay önce gazetede çıkan bir haberde türkiyedeki tüm kartların tek olacağı aynı kartın başka şehirlerdede kullanılacağı yazıyordu ama ne zaman hayata geçer yada geçmez orası meçhul.Adanadaki uygulamada kentkart belediye otobüslerinde öğrenci 1.10 sivil 1.20 1 saat içinde ikinci biniş ücretsiz tek kart olduğu için vize olayı yok dolum noktasından öğrenci diyip yükletirsen öğrenci fiyatıyla binersin

♦♦ Halkkart artık Kent kart !! ♦♦ (Antalya)
    Ayrıca kart bozulursa yenisi bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: crashday

quote:

Orijinalden alıntı: fairtail

birkaç ay önce gazetede çıkan bir haberde türkiyedeki tüm kartların tek olacağı aynı kartın başka şehirlerdede kullanılacağı yazıyordu ama ne zaman hayata geçer yada geçmez orası meçhul.Adanadaki uygulamada kentkart belediye otobüslerinde öğrenci 1.10 sivil 1.20 1 saat içinde ikinci biniş ücretsiz tek kart olduğu için vize olayı yok dolum noktasından öğrenci diyip yükletirsen öğrenci fiyatıyla binersin

♦♦ Halkkart artık Kent kart !! ♦♦ (Antalya)
    Ayrıca kart bozulursa yenisi bedava.

Bizim için hayal onlar

• Şimdi bu İzmir'de kullandığımız Kentkart Antalya'da da geçecek mi ?
  • Ant kart Halk Kart Ken kart bu nedir arkadaş En iyisini Ankara yapıyor o zaman.EGO nam-ı diğer Kullanat Kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerofdreams -- 18 Eylül 2012; 22:38:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerofdreams

Ant kart Halk Kart Ken kart bu nedir arkadaş En iyisini Ankara yapıyor o zaman.EGO nam-ı diğer Kullanat Kart

Katılıyorum hatta otobüslerde karta ne gerek var ki
  • Powerofdreams kullanıcısına yanıt
    o zaman öğrenci indirimi vs vs olmaz, kart lazım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.