Şimdi Ara

Halkbankası Provizyonda farklı dönem içi işlemlerde farklı fiyat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 gün önce online olarak mytrip.com sitesinden uçak bileti aldım ödemeyi TL olarak yaptım. Gidiş ve dönüşü 2 farklı karttan aldım. Birini garanti ile ödedim 2.905TL olarak ve dönemiçine bu şekilde yansıdı. Ancak diğerini halk bankası ile ödedim. Provizyonda 2.905TL olarak gözükürken 2gün sonra dönemiçi işlemlere 2.978TL olarak yansıdı. 73TL ekstra bir ücret koymuşlar. Böyle birşey mümkünmüdür? Ne yapmamı tavsiye edersiniz.
    Halkbankası Provizyonda farklı dönem içi işlemlerde farklı fiyat

    Halkbankası Provizyonda farklı dönem içi işlemlerde farklı fiyat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 12 Nisan 2018; 12:47:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • döviz kurundaki yükselişten olabilir mi?
  • benim de amazon da böyle olmuştu, provizyonda beklerken euro artmıştı ve dönem içi ne yüksek yansımıştı.
  • Ben de kullanılabilir limitimle ilgili bi şüpheye düştüm. Dönemiçi, kalan taksitler ve kullanılabilir limiti topladım (provizyonda işlem yoktu) sonuç toplam limitimden düşük çıktı. Yazdım online işlemlerden düzelttiler ama bu seferde fazladan bişey yansıttıklarına dair kuşku düştü içime.
  • bu gibi durumlara düşmemek için döviz ekstresi isteyip borcu dolar olarak ödemek en mantıklısı. banka komisyon eklemiş yada dönem içine yansıtırken güncel kurdan borcu yeniden hesaplamış muhtemelen.
  • Ben kurdan etkilenmemek için özellikle TL ödedim. Bankayı aradım dönüş sağlayacaklarını. Yoksa BDDK ya başvuracağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim, "dövizdeki artış algıdır, aslında dolar artmamıştır" sözlerini kanıt gösterip, iade isteyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 12 Nisan 2018; 19:52:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.