Şimdi Ara

Halkbank Öğrenci Hesap Kartı Aidatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitem (Erciyes Üni.) Halkbank ile anlaşmalı her öğrencinin adına hesap kartı var. Halkbank bir kaç gün önce 1 Ocak 2016'dan itibaren muafiyeti sağlamayanlardan 6.50 TL aidat keseceğini bildirdi ki zaten kesiliyordu annemden kesiyorlardı normal hesap olduğu için. Kesilenler olmuş şikayetvar.com da baktım gördüm. Çevremde de kesilenler var. Halkbank'ın gerçekten böyle bir hakkı var mı? O kartlar aidatsız olacağı için bize veriliyor biz de bu yüzden kullanıyoruz. O karta benim bursum yatıyor ailem para gönderiyor bana. Burs paramdan pay almaya gerçekten hakları var mı? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• Aynen bizimde okul açtırmıştı, banada mesaj geldi. Öğrenciler muafiyet durumunda gözüküyor. Sanırım hesabımızın bağlı olduğu şubeye öğrenci belgemizi götürcez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buracat

Aynen bizimde okul açtırmıştı, banada mesaj geldi. Öğrenciler muafiyet durumunda gözüküyor. Sanırım hesabımızın bağlı olduğu şubeye öğrenci belgemizi götürcez.

Ben demeden benim kaydımı yaptırmamla beraber çıkardılar biliyorlar öğrenci olduğumu. İşgüzarlıktan başka bir şey değil bu. Umursamayanı soyacaklar umursayan ya hesap kapatacak yada çözüm yolu bakacak o zaman.
  • devlet bankaları da iyice saçmalamaya ve özel bankalara benzemeye başladı.
  • Öğrenci arkadaşlar, öğrenci belgelerinizi hesabınızın bulunduğu şubeye ibraz edin. Sisteme taraması yapıldığı zaman herhangi bir hesap işletim ücreti kesilmeyecektir. Zannettiğiniz kadar kan emici değiliz merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: delpiero68

Öğrenci arkadaşlar, öğrenci belgelerinizi hesabınızın bulunduğu şubeye ibraz edin. Sisteme taraması yapıldığı zaman herhangi bir hesap işletim ücreti kesilmeyecektir. Zannettiğiniz kadar kan emici değiliz merak etmeyin

Hesabımızın bulunduğu şube şart mı ? İptal ettirmek istesek yine hesabın bulunduğu şubeye mi gitmemiz lazım
  • Herhangi bir şube olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul Üni.de dağıtmışlardı geçen sene. Yok yemekhane içinmiş kantin içinmiş vs vs. Bir kıllık çıkar diye iptal ettirmiştim hemen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.