Şimdi Ara

Halka Küpe Takamıyorum (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 hafta önce kulağımı deldirdim. İlk küpeyi çıkardığımda kulağım biraz şişti düz küpe tak şişliği indiğinde halka takarsın dediler .

Üzerinden 1 hafta daha geçti. Şişlik falan indi her şey normal. Düz küpeyi aşırı rahat takıp çıkarıyorum fakat halkayı takamıyorum. Kulagımın arkasından cıkartamıyorum bi türlü bunun bi yolu yordamı var mıdır? Sırf halka takmak için deldirdim sinirlenip cikaricam en son düz küpeyi de.

Yanımda takabilecek biri de yok elime küpeyi alip piercingciye mi gideyim abi bunu takar mısın diye (son çarem o olacak)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Halka Küpe Takamıyorum (Yardım)

Halka küpeler şık ve çok yönlü aksesuarlar olsa da, onları takmada zorlanabilirsin. Eğer halka küpe takarken sorun yaşıyorsan, doğru tekniği öğrenip yaygın sorunları nasıl çözeceğini bilmek önemlidir.

Halka Küpe Nasıl Takılır:

1. Halkanın bir ucunu açmak için nazikçe çek.
    2. Açık ucu kulak memesine yerleştir.
    3. Halkanın diğer ucunu ilk uca tak.
    4. Halkanın kapatıldığından emin olmak için küçük bir baskı uygula.

Kilitli Halka Küpe Nasıl Takılır:

Bazı halka küpeler bir kilit mekanizmasına sahip olabilir. Bu küpeleri takmak için şu adımları izle:

1. Kilit mekanizmasını aç.
    2. Halkanın bir ucunu kulak memesine yerleştir.
    3. Kilit mekanizmasını kapatmak için halkanın diğer ucunu tak.

Halka Küpe Takarken Yaşanabilecek Sorunlar:

Kilitli Küpe Arkası Çıkmıyor:

• Kilide bir çift pense veya küpüroarece tak ve nazikçe çek.
    • Eğer kilidi açamıyorsan, bir kuyumcuya gitmelisin.

Halka Küpe Nasıl Çıkarılır:

• Halkanın bir ucunu dikkatlice aç.
    • Halkanın açık ucunu kulak memesinden çıkar.
    • Halkanın diğer ucunu aç ve çıkar.

Halka Küpe Nasıl Açılır:

• Halkanın üst kısmını bir elinle sıkıca tut.
    • Diğer elinle halkanın alt tarafını hafifçe aşağı doğru çek.
    • Halka açıldığında, kulak memesinden çıkarabilirsin.

İlk Takılan Küpenin Çıkarılması:

• Küpenin arka kısmına temiz bir bez veya pamuk yerleştir.
    • Küpeye hafifçe bastır ve arkaya doğru it.
    • Küpe çıktığında bezi çekerek çıkar.

Halka küpe takmada hala sorun yaşıyorsan, deneyimli bir kuyumcudan yardım alman önerilir. Doğru teknik ve bakımla halka küpelerini güvenle ve rahat bir şekilde takabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Halka eğimli olduğu için zor takılıyo zamanla alışırsın sen şimdilik annene filan taktır
  • takabildiğin bir küpeyle iyicene oynayarak ve çekiştirerek genişlet. sonra ayna karşısında rahat takarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicktirgit.

Halka eğimli olduğu için zor takılıyo zamanla alışırsın sen şimdilik annene filan taktır

Şehir dışında üni okuduğum için hocam şu an çevremde onu yapabilecek biri yok
    Deli oldum resmen ya
  • bendede öyle olmuştu bide acıyor ayna karşısında biraz uğraş sabırlı ol elbet arkadan çıkarırsın hafif hafif oynatarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

bendede öyle olmuştu bide acıyor ayna karşısında biraz uğraş sabırlı ol elbet arkadan çıkarırsın hafif hafif oynatarak.

Simdi yine denedim yok abi hatta küpe kulagımın icinde o kadar cok oynuyor ki sağa sola doğru kanattım istemeden ama bi arkadan cıkaramadım anasını satayım.
    Yarın alıcam küpeyi gidicem deldirdiğim yere
    quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

takabildiğin bir küpeyle iyicene oynayarak ve çekiştirerek genişlet. sonra ayna karşısında rahat takarsın

Hocam ona da içim elvermiyor. Şimdi tekrar yara yaparim iltihaplanır falan. İlk deldikleri küpe zaten oldukça kalın oldugu icin orda sıkıntı yok. Halka eğri olduğu için arkadan cıkartamıyorum bi türlü

• Dostum o kadarda bastırarak yapma küpenin duruş şekline felan bak ona göre dene çok narin davran yeni delik yara yaparsın bide onla uğraş dur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kirli Sakal Yapcam Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Z

Dostum o kadarda bastırarak yapma küpenin duruş şekline felan bak ona göre dene çok narin davran yeni delik yara yaparsın bide onla uğraş dur.

Anladim dostum sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdan hafif eğimle sokarsan deliğe rahatça arkasından çıkar

• Halka kupe takamiyorsan halk sana taksin (kupe)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.