Şimdi Ara

Halısahada Şut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Topa sert vurunca dağlara taşlara gidiyo iyi vuracam derkende kalecinin önünde kalıyo hem sert hem iyi vurmanın püf noktası nelerdir bilen varmıdır

• Duzgun vur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açını iyi ayarlayıp genellikle köşelerden topu ayağının içiyle döndürerek vurursan çok şık goller atabilirsin.
  • Yan yatirarak vurmalisin

• Ayakkabının Bağcık kısmıyla vuracaksin.

• Topu yan yatır.
  • Sert ve düz vurmak istiyorsan.Topa vurmayacağın destek ayağını topun tam yanına bas öyle vur. Klasik bir vuruş yapacaksan aynı şekilde yine ama bu sefer topun tam yanında değil çok az ayağını uzak tutarak vur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    halı saha taktikler
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çim sahada vur
  • topukla vur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartageo1

Topa sert vurunca dağlara taşlara gidiyo iyi vuracam derkende kalecinin önünde kalıyo hem sert hem iyi vurmanın püf noktası nelerdir bilen varmıdır

ayağını yatırıp vur düz gider top , dümdüz vurursan ayağının dışına veya içine çarpıp uzağa gitme ihtimali var en iyisi yatırıp vurmak , çalışabilme imkanın varsa biraz çalış kısa sürede alışırsın ..
  • sert ve düzgün cekmek istiyosan topun tam ortasına gelicek şekilde içiyle vur çokda ayak içi olmasın buruna yakın olucak biraz
  • topu agırlık noktana ne kadar yakın tutarsan o kadar iyi
  • ayak üstü ile vuruncada burunla vuruyomuş gibi oluyo ki burunla vurmayı sevmem
  • Kendiniz top getirin halısahanın toplarıyla başarılı bir vuruş yapmak oldukça zor. Olursa bile de artık diğer ayağınızı kullanmak zorunda kalabilirsiniz.
  • marangoza git düzelttir.
  • yarın maç var halısahada...o klasik ronaldo şutunu biliyormusun bi anda düşen aynı oyle vuruyorum lanet olsun dostum çok pis vuruyorum...sana acıdım kıskan lan zaaaaa xxxdddddd

saka bi yana arkadasında dediği gibi bağcık kısmıyla vur ve ayağını kalçadan salla çok rahat ol roket gibi ve s seklinde gidicektir...sonuc %150 gol kaleciler sasirir
  • Topa vururken bileğin hiç oynamasın.Destek ayağın gibi bileğinide sık.İlk başlarda çekemezsin top yerden fln gider ama sonra isabetli ve sert şutlar attığını fark edersin.
  • Youtube'dan Gerrard'in topa vurus stiline bak onun gibi vurmaya calis , yatir ayagini.

• topu durdur burunla vur
  • Montla vur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.