Şimdi Ara

Halı Sahada Çok Çabuk Tıkanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arkadaşlarla halısahaya gittiğimiz zaman çok çabuk tıkanıyorum 10 dkka oynayınca böyle dizlerimden yukarıya doğpru bi yanma,yırtılma hissi oluyo ağzım acı tükürükle doluyo asitli gibi böye.. 2 sene önce profesyonel futbol oynadım böyle bi sorunum yoktu bu sene başladı tüm yaz evde yattım yürümeye bile çıkmadım bunla bi alakası var mıdır ?

Not: kilolu değilim

• Vücut hamlaşmıştır sabahları nefes açmak için soğuklar gelmeden koşsan düzelir büyük ihtimalle.
  • Sigara iç açılırsın
  • Tüm yaz evde yatmışsın normaldir tabi.Hele biraz toparlanana kadar maçlardan sonra heryerin ağırır ki, o daha fenadır.
  • Ağzında oluşan acımsı tada polo delikli nane öneriyorum.
  • Boğazına çok fazla yemek kaçırıyorsan ciğerlerinde ki hava kanallarını tıkamış olabilirsin. Bu kaçan yemekler Akciğer sönmesine ve en ufak bir harekette nefes nefese kalınmasına neden olurlar. Doktora görünmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 26 Eylül 2012; 1:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norening

beyler arkadaşlarla halısahaya gittiğimiz zaman çok çabuk tıkanıyorum 10 dkka oynayınca böyle dizlerimden yukarıya doğpru bi yanma,yırtılma hissi oluyo ağzım acı tükürükle doluyo asitli gibi böye.. 2 sene önce profesyonel futbol oynadım böyle bi sorunum yoktu bu sene başladı tüm yaz evde yattım yürümeye bile çıkmadım bunla bi alakası var mıdır ?

Not: kilolu değilim

sıvı yetersizliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor yaparken çabuk yoruluyorum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendine custom rom atıp, siyah kernel yüklemelisin ve tabi her öğünden sonra root yapmalısın
    ayrıca rom atarken nefes boruna yemek kaçırmamaya ve wipe/data/factory kısımlarını yapmayı ihmal etme.
  • Butun yaz oturduysan normaldir kondisyon kazanman lazim. Kosu programi yap kendine, evde mekik ve sinavini eksik etme.

Edit: Ha bi de mactan yakin bi zaman once yemek yeme ve bol su icme. Mac esnasinda cok susarsan agzina bi su calkala ama yutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Guy -- 26 Eylül 2012; 1:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir spor yapmadıysa olabilir.
  • bide vöyle göğsümün sağ tarafına bi batma oluyo doktora gittiğimde basit bi muyane yapıp bi problemin yok dedi acaba kalpte falan bi sorun olabilir mi ?
  • quote:

bide vöyle göğsümün sağ tarafına bi batma oluyo doktora gittiğimde basit bi muyane yapıp bi problemin yok dedi acaba kalpte falan bi sorun olabilir mi ?

hareketsiz yaşam
    mideyi aşırı doldurmak
    kapalı havalandırılmayan ortamlarda kalmak

bunlar varmı?
  • Toprak Sahada oyna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

quote:

bide vöyle göğsümün sağ tarafına bi batma oluyo doktora gittiğimde basit bi muyane yapıp bi problemin yok dedi acaba kalpte falan bi sorun olabilir mi ?

hareketsiz yaşam
    mideyi aşırı doldurmak

bunlar varmı?

fazlasıyla var okuldan geldim mi yemeğe kadar pc başındayım sonra mideyi tıka basa doldurup yine pc odamın penceresini kimse açamaz bırak pencereyi perdeleri bile açtırtmam
  • quote:

quote:

quote:

hareketsiz yaşam
    mideyi aşırı doldurmak

bunlar varmı?

fazlasıyla var okuldan geldim mi yemeğe kadar pc başındayım sonra mideyi tıka basa doldurup yine pc odamın penceresini kimse açamaz bırak pencereyi perdeleri bile açtırtmam

sebebı bunlar
    hıc bırsey saglıgından onemlı degıl odanı havalandır yemegını azalt mıdenı sısırme abur cubur yeme
    her aksam 1 saat yuru
    yoksa ilerde çekersin

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Sigara iç açılırsın

Ben dicektim

Nefes alma yöntemlerini ve egzersizlerini öğren.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hareketsiz yaşam
    mideyi aşırı doldurmak

bunlar varmı?

sebebı bunlar
    hıc bırsey saglıgından onemlı degıl odanı havalandır yemegını azalt mıdenı sısırme abur cubur yeme
    her aksam 1 saat yuru
    yoksa ilerde çekersin

hocam peki bu batma neden oluyo böyle elektrik şoku yemiş gibi oluyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı:

quote:

quote:

quote:

hareketsiz yaşam
    mideyi aşırı doldurmak

bunlar varmı?

sebebı bunlar
    her aksam 1 saat yuru
    yoksa ilerde çekersin

hocam peki bu batma neden oluyo böyle elektrik şoku yemiş gibi oluyo

nefesı cektıgındemı batma gerceklesıyor

• bu söylediklerimin yanında bir çok nedeni daha var
    mesela aşırı yağlı yiyecekler tüketmek osteoproz oluşumu(kemik erimesi)
    genç arkadaslara tavsıyem hareketsız kalmayın arkadaslar duzenlı egzersız yapın bu yaşta hareketsız kalırsanız osteoproza yakalanırsınız
    ve gunluk olarak d vıtamını ve kalsıyumunuzu alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.