Bildirim
Halı Saha Maçında Collina Sürprizi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Niye planlı olduğu belli diyipte, bizi psikolojikmen planlı yapıldığına inandırıp duygulanmamıza engel oluyorsun hiç bir şey hissetmedim senin yüzünden izlerken, bir yerde denk gelip izlesem belki duygulanacaktım. BAN -
çok güzel olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Brandt
Niye planlı olduğu belli diyipte, bizi psikolojikmen planlı yapıldığına inandırıp duygulanmamıza engel oluyorsun hiç bir şey hissetmedim senin yüzünden izlerken, bir yerde denk gelip izlesem belki duygulanacaktım. BAN
adamların hepsi daha saya bile girmeden nizami bir şekilde yeleğini giymiş . normal şartlarda illa birileri giymemezlik yapar -
Güzel olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel reklam en azından Samsung gibi işitme engellileri kullanıp prim yapmamışlar. -
Ulan hiç bize denk gelmez böyle şeyler
Süper olmuş -
Neden ahmet Çakar değil? Collina zaten uzaylı bilmeyen yok
quote:
Orijinalden alıntı: bymanson13
Güzel reklam en azından Samsung gibi işitme engellileri kullanıp prim yapmamışlar.
Bahsettiginiz samsung reklamini atarmisiniz merak ettim
Unaaaalsay
quote:
Güzel reklam en azından Samsung gibi işitme engellileri kullanıp prim yapmamışlar.
katılmıyorum. ürünlerimizden elde edilen karın %10 u falan oraya gidiyor şeklinde bir şey olsaydı prim yapmak olurdu fakat görüntülü çağrı merkezi kurmuş adamlar işitme engelliler için. ayrıca çevremde birden işaret dili öğrenmek isteyenlerin sayısı arttı. samsung çok kullandığım bir marka değil ama takdir etmek lazım. -
Çok sert be abi falan diyor 1 kişi küfretmedi bildiğin planlı bu habersiz olacaklar ama 1 kişi küfretmeyecek
Mükemmel plan orası ayrı -
CL müziği offf offffff. Bu müzik calinca , kulaklarimda sabri ugan'in sesini duyuyorum , hagi. Geliyor gözümün önüne , beyaz Milan formalı nesta-maldini geliyor.
duygulandım lan ben o şarkı bile adamı gaza getirmeye yetiyor + üstüne collinada gelince süper olur
-
quote:
Ben de katılmıyorum.Yaptıkları boş birşey değil gerçekten bir projeyi hayata geçirmişler ve bu işitme engellilere yarıyor mu? Evet, ben buna bakarım. -
Şl müziği çalınca '' noluyo a....'' tepkisi gelmesi lazımdı adamlar sadece tebessüm etti -
Bu ülkede plansız reklam çekemezsin. Küfürlerin havada uçuşması lazım normalde. -
Ben planlı olmadığını düşünerek saf duygularımla izledim. Kendimi onların yerime koyuyorum, CL anthem çalınca ağlardım heralde lan. -
O değil de Collina gibi hakem gelmedi daha da zor gelir. Türk takımlarının kendisinin yönettiği maçlarda yenildiğini hatırlamıyorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- forma orjinallik sorgulama
- gs bonus kart
- forma imza kalemi
- galatasaray kaptanları
- florya metin oktay tesisleri antrenman izlemek
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X