Şimdi Ara

Halı Saha Maçı 0-0 Biten Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu yaşayan var mı? Benim yaşadığım en düşük skor 7-6'ydı.

Ne kadar az gol olursa o kadar keyifli oluyor.

• Kaleciler iyiyse düşük skor çıkar da 0-0 bitmesi imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-1 en düşük yaşadığım. Bir takımada 22 fark atmıştık. Küçük sahada az skor olmasını beklemek biraz abes olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-1 bitti en az, dediğinin tersine en zevksiz maçlardan biriydi, turnuva maçıydı çok gereksiz ciddiye alıyorlardı hakemler, kurallar, ofsaytlar falan normalde maç süresi 1 saat ama oyun durmalarından en fazla 30-35 dakika top oynamışızdır.

En fazla gollü maç ise 32-28'di skor tabelası 20'lerden sonra tepki vermiyordu, sert basıyorduk 2-3 atlıyordu tartışma çıkıyordu.

Birde unutulmaz maçım Lise arkadaşlarım vs Dershane arkadaşlarım maçı yapmıştık ben Dershane ekibiyle oynuyorum, ilk yarı 12'ye 1 mağlup tamamladık, Lise arkadaşları dalga geçtiler getirdiğin adamlara bak, düğünde oynatmam bunları falan dediler, Dershane ekibi gaza geldi 13-12 kazandık.

• Az gol varsa maç çekilmelidir halı sahada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-0 biten maçımız var. İki takım da iyi top yapıyorsa, kaleciler de iyiyse bitebiliyor. Enteresan ama oluyor
  • Benim bitti hocam 12. Dk da kavga çıktı skor 0-0 dı sayılırmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 senedir her hafta aynı kişiler aynı takım dizilimi ile maç yaparız. Kalecilerimiz gayet iyidir ve çoğu maçımız 4-5 gollü biter. 0-0 biten 3 maçımız olmuştu, birinde bizden sonra oynayan olmadığı için saha sahibi takılın biraz daha demişti, 30 dk daha oynamıştık yine gol atamamıştık Penaltı atışı yapmıştık 7-6 kaybetmiştik
  • Minimum 2 1 maksimim 37 ye 6.

• İtü'nün sahasında 9a 9 oynamıştık 2-1 bitmişti ama rakibin kalecisi bal liginde oynuyordu gol atamamıştık.
  • elbet defans sıkılır ileri çıkar ve 3 e 1 kalır kaleci
  • en düşük skorlu maç 11-13
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Az gol varsa maç çekilmelidir halı sahada

ilginç bir espri var ama henüz göremedim
  • Lisedeki turnuvamızda 50 dakikalık maç 1-0 bitmişti. Tek golde son 2-3 dakika arasında olmuştu.
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    diyosun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavga sebebiyle mac iptal olursa 0-0 olabilir.

• Hali saha dediğiniz gunestepedeki büyük sahada oynadım 0-0 bitti.Okul takimiydi,Ben de kaleciydim

• quote:

Orijinalden alıntı: Space engineer

Benim bitti hocam 12. Dk da kavga çıktı skor 0-0 dı sayılırmı

Bizdeki kavga maçtan sonra olmuştu. İki tarafta bazı zamanlar alttan almasaydi daha başında cikardi maçın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Orijinalden alıntı: Space engineer

Benim bitti hocam 12. Dk da kavga çıktı skor 0-0 dı sayılırmı

Bizdeki kavga maçtan sonra olmuştu. İki tarafta bazı zamanlar alttan almasaydi daha başında cikardi maçın.

Sorma yav hocam o günde tam yarı Prof krampon almıştım 200 tl ye bi heyecanla giydim oynuyorum sınra sınıf arkadaşım 2 kişi birbirine girdi anlamadım gitti valla olay bi anda oldu ben şut çektim dönüyordum savunmaya bi baktım yukardan halı saha sahibi çocuğun babası falan atladı sahaya

• skoru yanlış hatırlamıyorsam 15-3 kaybetmiştik. en çok zevk aldığım maçtı.
    0-0 bitmesi imkansız. düşük skor oluncada zevkli falan olmuyor ayrıca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.