Şimdi Ara

HALF-LIFE: SOURCE Türkçe yama yapımı başladı (Altyazılı!) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • half life source türkçe yaması varmı yokmu arkadaşlar ? birde oynamaya değermi herkez half life için ölüyorda seriyi bitirmek isterim :D
  • HL Source ne ya. HL hakkında çok az bilgim var
  • @ginnix zaten senin gibiler yüzünden "en iyi oyun : saçma sapan oyun" oluyor bakıonuz grafik iyi bakıonuz fiyatı pahalı "aaaaa oyun çok güzeel mütttiş" şu zamanda çıkan hangi oyun half life gibi çıktıktan 10 sene sonra kendini zevkle oynattırablr ? (belki mw2 başka yok) senin marioda eğlendğin zamanlarda çıktı bu oyun 1999 gibi bi yılda çıkmış olmasına rağmen 2010 oyunlarının senaryolarının çoğunu alt edecek düzeyde üstelik snn yazdğn gbi "byut açlmış canavar gelmiş zombi.. bitti" ile sınırlı değil madem o kadar zekisin oyunu en ii şklde anladın o zmn bize g-man in gizemini açıklada aydınlanalım üstelik hl1 i fzla bğnmesen bile hl2/ep1/ep2 oynyınca dolyısıyla hl1 e de aşık oluosun bak son hl oyunun üstünden kaç yıl geçmesine rağmen hl2ep3 ü yılmadan bkliyoruz valve ne kdr l4d portal gbi oyunlara yönelmiş olsada umut.. o yüzden zevkini bilmediğin sadece oyunu açıp "üüüüf tren yolculuğu çok uzun sürdü" diyip kpatan veya hl yi sadece cs çalıştırmak için zemin olarak gören insanlar gibi olma/davranma.. sen git şimdi yapay zekası hl den daha kötü olan 2010 oyunu metal of honor gbi oyunlar oyna bi hl mizle iyiyz..

• Belki 5 kere kurdum 5 kerde bitirdim.Arkadaş türkçeleştirsin. Türkçe Alt yazının şerefine bir kez daha bitireceğim.İnş.Beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

HL Source ne ya. HL hakkında çok az bilgim var

bende merak ettim şimdi
  • HL: Source, orijinal Half-Life'ın, Source, yani Half-Life 2 motoruyla yeniden düzenlenmiş hali. Grafiksel bir şey yok, grafikler aynı. Sadece fizik işite Source motorundan.
    Ayrıca alt yazı desteği de var.

Bu arada, yamayahttp://oyunceviri.com/index.php?topic=1103.0 adresinden ulaşabilirsiniz.
  • nerden bulabiliriz oyunu pmden link isterim
  • altyazı desteğini kuramıyorum. görmüyor oyunu kendim seçiyorum yine yok. bir yardım ederseniz sevinirim
  • Alt yazı korsan versionunda çalışıyor orjinal binaries (source engine) kullananlara çalışmıyor. ama seninkide kesin korsan çözmek için yamayı uygula oyunun klasörüne git hl1/cfg/ yolundaki autoexec.cfg dosyasını sil bizzat buldum çalışıyor ama yine çalışmazsa ayarlara gir orada ses kısmı var gir orada altyazı ile ilgili kutu var onu sadece konuşmalar yap.

Ve yine olmazsa biraz oyna 3-4 chapter geç sonra yama kendiliğinden çalışıyor. bizzat denedim ve bizzat buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: ginnix

yahu bilinmeyecek ne var senaryoda. ingilizce bilmeye gerek yokki anlamak için bunu, beyin olsun yeter. bilimadamıyız, diğer dünyayla iletişim kurmak için deneyler yapılyo, bizde kristali oturtunca patlıyo deney bütün zebellahlar iblisler geçiyor bu dünyaya onları durdurmaya çalışıyoz, boyutu kapatmak için koşturuyoz vs vs vs. al sana senaryo. bundan ibaret olay.

Vallahi tebrik ederim ,cok guzel kisa bi anlatim

süper özetlemişler 30saniyede 2 oyunu

• O Video nun aynısını izledim ama 60 saniye idi ne ara 30 saniyeye düşmüş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.