Şimdi Ara

HALF LIFE EPSODİ THREE ? VE DAHA SONRASI..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir oyun sever oalrak tam bir epsodi hayranı ve fanatiğiydim ancak askerden geldikten sonra pek pc oyunlarıyla ilgilenemedim şimdi ise tekrar büyük bir heycanla epsodi serisinin 2 bitirmiştim daha sonraki versiyonunu bulamadım three diye duydum ama bilgisayarcılarda bulamadım bana torrentinin linkini atabilecek bir arkadaşım varsa çok sevinicem yada daha yeni bir versiyonun pm den de ulaşabilirisniz saygılar

• ep3 çıkmadı. yalan haberler var uzun süredir siz o konuları gördünüz herhalde :D çıkıcak diyen var çıktı diyen var çıkmiicak diyende var.

bende half life hayranı olarak şunu söyleyim şuan için valve den ne olumlu ne olumsuz resmi hiçbir cevap yok... ep3 çıkmayacaktır diye düşünüyorum çünkü ep serisi yarım kalmış konunun devamı oluyor. half life 3 çıkar yepyeni grafiklerle ve baya gelişmiş sürprizli seneryoları ile diye düşünüyorum..

koskoca half life serisi öyle bitemez. yarım kaldı orası kesin.
  • Yayimcinin söyledigine göre, ilk önce dota 2 ve counter-strike 2 çikicak ve daha sonra HL2E3 yi çikaricaklar. bu söyledigimi yayimcinin sitesinde izledim gazetecilere sunum sonunda sorularından sonra söyledi. ve hatta portal 2 ile de Ep3 ün bağlantisi olacagini bildirdi.

--Gerçek haberdir internette vardir--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagdasince -- 12 Mayıs 2011; 9:59:00 >
  • ep3 çıkmayacakmış gabe newell açıklamış hatta hl3 te bölümler de olmayacakmış

KAYNAK:http://www.chip.com.tr/forum/half-life-3-te-bolumler-olmayacak_t205061.html
  • Valvenin ne yapacağı belli olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.