Şimdi Ara

!!! Half Life 3'ün Gelmeyeceği Kesinleşti !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 seneden beri oyuncuların "Ha geldi ha gelecek." dediği Half Life 3 veya Half Life 2: Episode 3, son alınan bilgilere göre iptal edilmiş görünüyor. 1999 senesinden beri Half Life'ın hikayesinde çalışan Marc Laidlaw, durduk yere kendi blogunda "Epistle 3" adında bir yazı yayınladı.

    Yazıda da belirtildiği gibi, Episode 3'e ait bir yazı olduğu anlaşılıyor, fakat sorun yaratılmasın diye isimler değiştirilmiş. Yazıyı göremeyenler ve kaydını almak isteyenler için Jackathan adlı GitHub kullanıcısı, yazıyı GitHub'a yüklemiş, ona da buradan ulaşabilirsiniz. Haberin ve yazının yayılması hakkında konuşan popüler Youtube kanalı, Valve News Network ise bu konu hakkında bir video yayınladı.



    Anlaşılacağı üzere, hikayesi ve gidişatının belirtildiği yazı, uzun süredir Marc Laidlaw'daydı, fakat Valve'de giden aksaklıklardan dolayı yazıyı herkse açık halde paylaşmış gibi görünüyor. Köklü ve uzun zamandan beklenen yapımın piyasaya sürülmeyeceği gerçekten içler acısı. Daha kötüsü ise, Valve'in bu tür oyunları umursamayıp DotA temalı bir kart oyunu üzerinde çalışması. Para ve şöhret sanırsam insanları çok kolay değiştirebilen iki faktörden biri. Half Life hayranları için gerçekten üzücü bir gün.

    Yazı MerlininKazanı'ndan alıntıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 25 Ağustos 2017; 11:40:20 >







  • bağımsız bir oyun firması yönetsem bu senaryoyu oyuna çevirirdim yeminlen farklı modeller ve farklı bi isim ile. izin alacaksam da marc laidlaw'dan alırım senaryo telifini
  • Hikayeden anladığım kadarıyla dr breen ölmemiş daha önceki yaşamın bir parçasını kurtarmayı başarmış fakat bu sefer dev bir sülük gibi görünüyormuş , daha önce nasıl öldüğünü hatırlamıyormuş ama bundan gordon'un sorumlu olduğunu biliyormuş. Kendisi de combine'ın esiri durumuna düşmüş ve bu sefer gerçekten ölmek istemiş

    Alyx babasının ölümünden judith'i sorumlu tutuyor.. Judith ise ikili ajanı oynadığını itiraf ediyor. Yani hem combine ırkında hemde bizim tarafta ajanlık yapıyor.Fakat bu ölümü Eli'nin kendisinin istediğini söylüyor.

    Gemiden bahsedilen silah ise çok güçlü bir boyut silahı. Birini zamanda yolculuğa ve diğer farklı evrenlerin - dünyaların zamanlarındaki yolculuğuna göndermeye yarıyor. Sanırım oyun esnasında bizde bir ara zaman boşluğuna giriyoruz. Alyx ilk başta babasının istediği gibi bunu yok etmek istiyor fakat sonra oda kullanılmasına karar veriyor sanırım.


    Yinede ingilizcesi iyi olan arkadaşlar hikayenin tamamını çevirirlerse neler olup bittiğini anlayabiliriz.




  • Sanırım sanal dünyada beni en çok üzen konulardan biri oldu bu. hayatımda hiç bir oyun bana bu oyunun yaşattığı atmosferi heyecanı o güzelliği yaşatamadı nedense. 40 yaşıma geldiğimde de çıksa oynarım diyordum hatta oyun çıktığında oyun için kendimi eve kapatma planları bile yapıyordum değil 100, 500 lira bile gözümü kırpmadan verebileceğim yegane oyun olacaktı kendisi.

    ne diyelim.. fanlar sağolsun bir efsaneyi tarihe gömdük demektir bu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 26 Ağustos 2017; 17:35:35 >
  • freeman artık free man. bir efsanenin sonu.
  • l4d3 gelsin de
  • Hikaye Türkçeye çevrilmiş oyungezer sitesinde bulabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dota 2 CS GO gibi oyunlardan para söğüşlemek o kadar basit ki bir de Steami eklersek hiç gerek kalmıyor standalone oyunlara. Yıllardır bekliyorum 7. Sınıfta bitirmiştim seriyi. O gün bugündür bekliyorum. Üniversiteye gideceğim yakında. Neyse en azından bu da bir haber diyerek geçiştirme çalışacağız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.