Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (389. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.764
Cevap
42
Favori
397.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 1...194...386387388389
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tadı kaçtı artık. Çıkmaz bu saatten sonra, ben GTA VI'ya olan heyecanımı bile kaybettim 2 fazla yıl geçti diye. Çıkarsa oynarız yine ama bundan sonra hepsi "herhangi bir oyun" olur artık.

İŞLEMCİ AMD Ryzen 7 7800X3D EKRAN KARTI PNY 5070 ANAKART Gigabyte B850 Gaming X RAM Patriot Viper (2x16) CL30 KASA Lian Li Lancool III SIVI SOĞUTUCU MSI MAG CoreLiquid A13 360 MONİTÖR ASUS VG279QL1A KLAVYE Aula Win68 HE MAX MOUSE Logitech G Pro Wireless KULAKLIK Steelseries Arctis Nova 5X
  • Oyunun duyurulması ile ilgili süreçte en masumu belki de Valve'dır. Onların tek suçu zamanında Episode 3 ile hikaye devam edecek demişlerdi, onun üzerine VR cihazlarını satmak için Alyx getirmeleri oldu.

En büyük suç ise İçerik Üreticileri ve Gazeteci diye geçinen şaklabanlarda. Hadi diyelim İçerik Üreticileri de serinin hayranı olarak ekmeğini çıkarıyorlar. İki tane Gazeteci bozması var ismini vermek istemiyorum. Birisi para yedirip Inhouse bilgileri alıp yıllar sonra vay efendim aslında şöyle olmuştu diye kitap yazar. Diğeri çıkar Half-Life serisi hakkında konuşuluyorken bu yıl duyurulacak diye açıklama yapar. Sonra ben Half-Life demedim, dediğimi kanıtlayın yayını terkederim gibi takılır. Valve'ın maddi bir getiriye ihtiyacı var mı. Yok, deli gibi zaten Steam üzerinden komisyonlardan para kazanıyorlar. Üstüne E-Spora yön veren iki farklı türde amiral gemisi var. Ama ne yapıyor Valve, Lord Gaben'ın yatına mazot yetişmiyor diye başarısız olduğu donanım pazarına tekrar dönmeye çalışıyor.Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3  Başarılı olur mu, tartışılır. Yine niş bir kitleye hitap edecekler gibi. Valve da biliyor durumu, HL-2 gibi devrim(Fizik/Grafik motorları) yaratabilecekleri bir oyun yapmadıkça devam oyununu duyurmayacaklardır. Biz oyuncular ise bu hikayenin ne tarafındayız. Hem ümidini kaybetmeyen, hem de git gide yaşlanan bir kitleyiz. İstemiyorum, yan cebime koysunlar gibi takılıyoruz. Şuan duyuru fragmanı gelse GTA falan hak getire. Bekliyoruz, bekliyoruz. Belki biz değil de çocuklarımız oynar be.Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3

• 10 yillik eski S2 motorundan devrimsel grafikler ve fizik motoru beklemeyin.Biz HL3 yepyeni S3 motoruyla bekliyorduk ama valve herzamanki gibi kolaya kaciyor.Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 

Ortada zaten Source 3 olsaydı çoktan tanıtılırdı hl3 den ayrı olarak.Sonuçta adamlar tüm oyunlarını güncel game engine a güncelliyorlar.Şaka bi yana güncel dediğimiz source 2 bile 9 eylül 2015 de çıkış yapmış.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 
Sayfa: önceki 1...194...386387388389
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.