Şimdi Ara

Half Life 2 Leak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet, o yaratığın adı Cremator diye geçiyor.Sanırım Dr.Kleiner'ın lab'ında Cremator kafası yok.Black Mesa East'de var.

Half Life 2 Leak

Elindeki silah ise Immolator diye geçiyor.

Şehirdeki çöpçü gibi birşey, nesneleri yok edebiliyor o silahla.

Ayrıca şehir dışından gelen trenlerdeki istenmeyen yaratıkları (headcrab gibi) temizlemek için kullanılıyordu.
    MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305

• Nerde olduğunu tam bilmiyordum zaten. Anlatım için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: bottom feeder

half-life wikisinde görmüştüm ama anlam verememiştim.
    Bu arada kaynağınız wiki dimi? eğer wiki ise ordan oyundan kaldırılmış silahları Türkçe'ye çevirip size gönderebilirim.

@bottom feeder

TehErozbey bunu size diyorum:
    Eli vance,g-man ile yaptığı anlaşma karşılığında şöyle bir ödül almış olabilir:
    Eli'nin black mesada birlikte yaşadığı azian vance adında bir karısı vardı.
    Karısının black mesa çalışanı olup olmadığı bilinmiyor.Fakat eli,karısının hayatı
    karşılığında alyx'in hayatını kurtarmış olabilir.
    Mesela azian black mesa'dan kurtulacakken g-man gelip eli'ye azianın ölmesi karşılığında
    alyxi kurtaracağını söylemiş olabilir.Veya buna eli ile azian birlikte karar vermiş olabilir.
    Yada basit bir şekilde eli'ye alyx ile birlikte kurtulma teklifi sunmuş olabilir.
    Yani g-man'in patlamaya sebep olmasındaki amaç vance ailesi ile ilgili olabilir. @TehErozbey

• quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*
    TehErozbey bunu size diyorum:
    Eli vance,g-man ile yaptığı anlaşma karşılığında şöyle bir ödül almış olabilir:
    Eli'nin black mesada birlikte yaşadığı azian vance adında bir karısı vardı.
    Karısının black mesa çalışanı olup olmadığı bilinmiyor.Fakat eli,karısının hayatı
    karşılığında alyx'in hayatını kurtarmış olabilir.
    Mesela azian black mesa'dan kurtulacakken g-man gelip eli'ye azianın ölmesi karşılığında
    alyxi kurtaracağını söylemiş olabilir.Veya buna eli ile azian birlikte karar vermiş olabilir.
    Yada basit bir şekilde eli'ye alyx ile birlikte kurtulma teklifi sunmuş olabilir.
    Yani g-man'in patlamaya sebep olmasındaki amaç vance ailesi ile ilgili olabilir. @TehErozbey

Tabi bunların ucu açık. Fakat patlama ile Vance ailesi ile bir alaka yok. G-Man ile Eli arasında bir hukuk var, kızını kurtarmasını istiyor ama karşılığında verdiği şey ne? Hepsi tabi sır. Eli çocuğunun hayatını kurtmasını istemiş, karısından bahsetmemiş olabilir. Bunu bilemeyiz. Veya G-Man sadece bir kişiyi seçme hakkı vermiştir, Eli kızını seçmiştir. Çok teori çıkar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.