Şimdi Ara

Half-Life 2 Episode One - Türkçe Yama v1.3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sürüm: Türkçe Yama v1.2
    Çeviri: Görevler, ipuçları, menüler
    Yapımcı: Kemal Deniz YILMAZ

http://rapidshare.com/files/341618150/HL2_Eone_TRv1.3.rar

::: Yapımı ve Yayını Hakkında!? :::
    Bu yama text editör kullanılarak yapılmıştır. text dosyalarının yapısı pek karmaşık değildir. "Neden tamamen Türkçe yapmadın" derseniz bu oyuna Türkçe yaparken piyasada başka oyunların haberini alınca onlara geçmek istedim. v1.3 sürümünde ö,ç,ü, gibi özel karakterlerde kullanılmıştır. Belki ileride alt yazılar içinde Türkçe yaması hazırlayabilirim. İyi oyunlar dilerim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 28 Ocak 2010; 0:51:07 >

• Güncel Bilgi:
    ::: Yapımı ve Yayını Hakkında!? :::
    Bu yama text editör kullanılarak yapılmıştır. Text dosyalarının yapısı pek karmaşık sayılmaz. "Neden tamamen Türkçe yapmadın" derseniz bu oyuna Türkçe yaparken piyasada başka oyunların haberini alınca onlara geçmek istedim. Belki ileride tamamen Türkçe yamasını hazırlayabilirim. İyi oyunlar dilerim!!!
  • çok teşekkürler... Yamaların hep güzel oluyor...

Oyun şu an yüklü değil de bende, bu yama ile altyazıların tamamı Türkçe oluyo mu?? Menüler falan önemli değil benim için altyazılar Türkçe olsun yeter...
    Niye sordun dersen tam bitmedi falan demişsin ya ondan sordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 21 Ocak 2010; 0:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty1907fb

çok teşekkürler... Yamaların hep güzel oluyor...

Oyun şu an yüklü değil de bende, bu yama ile altyazıların tamamı Türkçe oluyo mu?? Menüler falan önemli değil benim için altyazılar Türkçe olsun yeter...

yok kardeş alt yazıları yapmıyor o kadar vaktim olamadı maalesef kusura bakma ama vakit bulabilirsem ileride birgün bir şeyler yapmaya çalışırım
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_20484666/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßa®an

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_20484666/mpage_1/key_/tm.htm

Sağolasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüramiral

quote:

yok kardeş alt yazıları yapmıyor o kadar vaktim olamadı maalesef kusura bakma ama vakit bulabilirsem ileride birgün bir şeyler yapmaya çalışırım

önemli değil yav nolcak; canın sağolsun.. baran sağolsun bi link verdi...hl2- ep 2 de var orda.. Senin airbone ve hl 2 yaman güzeldi de o yüzden ilk başta senden indireyim demiştim kısmet değilmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead - Türkçe Yama v1.3
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben orange box alsam su an itibariyle half life episode serilerini türkçe yama ile oynayabilirmiyim tr yamayı yükleyince sorun cıkar mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.