Şimdi Ara

Half Life 2 Episode 3 Nerde Kaldı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla 2014 ün başlarında çıkacaktı fakat yok oyun acaba ben mi kaçırdım yoksa Valve direk half life 3 e mi geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Bildiğim kadarıyla 2014 ün başlarında çıkacaktı fakat yok oyun acaba ben mi kaçırdım yoksa Valve direk half life 3 e mi geçti

Half Life 2 Episode 3 Nerde Kaldı ?

kaç sene oldu?
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu mağra tüm siteleri gezdi eger varsa link at biz de faydalanalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardeş ben ümidi kestim. Bence bu oyun hiçbir zaman çıkmayacak ztn bunu gabe newell da söyledi '' HL3 hiçbir zaman çıkmayabilir çünkü steam'e ve Online oyunlara daha çok yoğunlaştık. '' demişti. Bu sözden kastı artık yeni Half life oyunları tarihe karıştı demek oluyor.

• Kardeş bende zaten ümit bağlamıyorum fakat güzel oluyordu zevkliydi ama şunu söylemeliyim ki ümidi kesmemek lazım çünkü oyunun öyle bitmesi acayip saçma olur valve bunu yapmaz tahminimce
  • Yaralı şişman kardeşimiz kendini Left 4 Dead'e bağladığı için beklememek lazım.

• Oyunu dört dörtlük şekilde çıkarmak istiyorlar.Hatta bu oyunla ilgili yapılan bazı projeler sonradan beğenilmeyip çöpe atılmış vs. vs. yani adamlar biraz çatlak.En az 2 sene daha trailer göremeyiz diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3
    17 yıl önce açıldı
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    HALF LİFE 2 KAÇ BÖLÜM ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Episode 3 iptal. Dağılabilirsiniz.
  • YuckFou kullanıcısına yanıt
    kardeş 7 sene geçti o sürede GTA 7 çıkardı yani
  • Bizim için kanayan yaradır orange box ile avunmaya devam
  • Önce l4d çıkaracaklar sanırım hatta şirketten ayrılan adamlardan biri bahsetmiş l4d in yeni oyunu çok iyi gözüküyo felan demiş. ama mutlaka çıkacak çünkü gabe geçen doğum gününde source 2 oyun motoru için işe başladık demişti yani
    1.source 2 oyun motoru çıkçak
    2.l4d çıkçak
    2,5. bi portal sıkıştırırlar araya yanlış anlaşılmasın oda iyide bi half life değil
    3.half life çıkar bizde oynarız
    4. Ölme eşşşeeem ölme :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eng01 -- 6 Temmuz 2014; 1:00:50 >
  • Hiç bir zaman çıkmaz

• 2016 da çıkar
  • Bilindiği gibi episode 3 iptal edildi. Half life 3 ü bekliyoruz bu gidişle torunlarım görecek:)
    Üşüyoruz Gordon reis :)
  • Kiyamet ne zaman kopar bu oyun o zaman cikar.kendi adima uzun zaman oldu beklemeyi birakali.tavsiyem herkes biraksin.killigina cikti diyelim catir catir korsan indirecem.yillardir manevi olarak bitirdi bizleri.

• Half Life serisinin durumu Duke Nukem Forever'a döndü. Yıllardır çıkacak çıkacak...

Ha, çıkarsa umarım sonu da Duke Nukem Forever gibi olmaz. (Yıllardır beklenip, çıktığında beklendiği kadar zevk verememesi)
  • Yeni motor geliştiriyorlar bence yoksa bu kadar bekletmezlerdi.
  • Source 2 motoru çıkacak diye hemen half life diye böbürlenmeyin herifler o çıktığında ya left 4 dead yapar yada portal yapar geri kalanı ile de dota 2 ye yoğunlaşırlar bn ztn üst mesaj da da belirttim yeni half life hiç bir zaman çıkmayabilir demişti gabe. Çünkü herif steamle ve online oyunlarla bozdu kafayı biz half life diye g.tümüzü yırtıyoruz ama şişko ille de online oyun diye gözümüze sokuyor

• Yeni nesile güzel bir hazırlık yapıyorlar. Source 2; bilgisayar, PS3 ve X360 için geliştirilirken, PS4, X1 ve mobil cihazlar ortaya çıktı, mecburen köklü değişiklikler yapılmak zorunda kalındı ve geliştirilme süreci uzadı. Source 2 ile birlikte L4D3 tanıtılacak, 1 sene sonra da HL3 tanıtılır.

Tabi bunlar benim tahminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.