Şimdi Ara

half life 1 de takıldım yardım edin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım o kapı kendiliğinden açılıyor
  • en günlerdi :) script sahneler vs. Quake'ten sonra ilaç gibi gelmişti :)
  • iyide eser akar bir şeyi neden 3 kere yazıyosun ayrıca blue shift ve opposing forceyi bitirmeden tüm seriyi bitirdim de diyemiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: de33000

iyide eser akar bir şeyi neden 3 kere yazıyosun ayrıca blue shift ve opposing forceyi bitirmeden tüm seriyi bitirdim de diyemiyoruz

arkadaşım yanlışlıkla 3 kere yazıldı nasıl oldu bende anlamadım Bence opposing force ve blueshift half life oyunuyla alakalı değil aslında oyun Half life1 Half life 2 Ep1 Ep2 Ep3 ... diye gidiyor asıl önemli olanda gordon freeman ı oynamak diğer barney veya bir askeri oynamak oyunun senaryosuna göre değil bence ölesine çıkarımlmış oyunlar hem HL gordon üzerine kurulu asıl oyun bunlardır bence aynı şekilde erozbey de söylüyor bunlar sadece eğlence olsun diye alınacak ek oyunlar yüklemeye para verip almaya bile değmez bizce normal oyununu oynamak yeterli o nedenle bunları half life serisine sokmuyoruz ona bakarsanız yakında portal çıkacak oda mı half life serisinin devamı? team deathmatch , richochet , counter strike , bunlardamı bitirmek gerekli diyorsun yani şimdi.... Alakasız dostum Half Life , Half Life2 Half Life2 EP1 , ep2 , ep3 , ep 4 , Half Life 3 diye gider.kusura bakma ama diğerleri ne erozbeyi nede beni ilgilendirmiyor.

• Oyunu bitirdinmi bari?????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: eser_akar

quote:

Orjinalden alıntı: de33000

iyide eser akar bir şeyi neden 3 kere yazıyosun ayrıca blue shift ve opposing forceyi bitirmeden tüm seriyi bitirdim de diyemiyoruz

arkadaşım yanlışlıkla 3 kere yazıldı nasıl oldu bende anlamadım Bence opposing force ve blueshift half life oyunuyla alakalı değil aslında oyun Half life1 Half life 2 Ep1 Ep2 Ep3 ... diye gidiyor asıl önemli olanda gordon freeman ı oynamak diğer barney veya bir askeri oynamak oyunun senaryosuna göre değil bence ölesine çıkarımlmış oyunlar hem HL gordon üzerine kurulu asıl oyun bunlardır bence aynı şekilde erozbey de söylüyor bunlar sadece eğlence olsun diye alınacak ek oyunlar yüklemeye para verip almaya bile değmez bizce normal oyununu oynamak yeterli o nedenle bunları half life serisine sokmuyoruz ona bakarsanız yakında portal çıkacak oda mı half life serisinin devamı? team deathmatch , richochet , counter strike , bunlardamı bitirmek gerekli diyorsun yani şimdi.... Alakasız dostum Half Life , Half Life2 Half Life2 EP1 , ep2 , ep3 , ep 4 , Half Life 3 diye gider.kusura bakma ama diğerleri ne erozbeyi nede beni ilgilendirmiyor.

evet eser arkadaşım doğru söylüyor opposing force da half-life oyununu sadece başkasının gözünden izliyorsun.blue shifttede öyle mekan aynı fakat kişiler farklı ve de half-life oyunu sadece gordon freeman e göre yapılmış op.forecede ve blueshiftte gordona neler olmuş ve ya neler yapmış onları görüyoruz sadece ama bizi ilgilendiren eser arkadaşımızın dediği gibi hl1-2,ep1-2-3-4 ve de gelecekteki serileri

• slm arkadşlar bende half lıfe tutkunuyum ancak bi yerde takıldım ışınlan ma odalarından geçtikten sonra bi profösör ve güvenlik geliyo kapı acıyolar ve artındsan silah ve cepane veri yolar profesör bi kapı acıyo sonra odaya giriliyo orda başka bi profesör reaktörü çalıştırıyo son ra yaratıklar falan cıkıyo ucan onları öldürüken reaktör çalışıyo sonrada patlıyo ölüyoz geçemiyorum bunu nasıl bula bilirim bi yardım konuda hortluyo bu arada
  • Orda profesör ışınlanma sistemini çalıştırana kadar hayatta kalmaya bakacaksın ortada yeşil top oluştuğunda içine atlayacaksın :)
  • tmmdır dostum bölüm geçildi tşk sanırım başaka bi dünyaya attı
  • bi sorun daha olucak diger dün da kaldım taş atladım da ölüyorum boyut kapısı çok uzakta nasıl gidicem
  • Ortada dönen taşlar var onlardan atlaya atlaya aşağı ineceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 5 Temmuz 2011; 13:27:45 >
  • yok oraları geçtim bu yer şöyle anlatayım yerin altına giriyom orda biraz gittikten sonra ag örülü bi duvar geliyo ateş ettikten sonra kocaman bi direk aşaya iniyo onun üstüne çıkıyom sonra taşlarla atlıyorum ama geçiş kapısı genede uzak çıklatıgım zaman çakılıyorum :::::
  • Youtubeden bak.Part part yüklüyorlar her oyunu.
  • Arkadaşın dediği gibi Youtube'a bakabilirsin son yazdığın yeri hatırlayamadım.
  • tşk arkadaslar oyun bitti yardımlarınız için saolun şimdi halflife 2 yi indiricem bakalım onasılmış :DD
  • Kolay gelsin. Geçemediğin yer olursa yaz yardımcı oluruz :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.