Şimdi Ara

HALF LIFE 1 BOTLARLA OYNAMAK İÇİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
24.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam hl1 bot larla oynamak için ne yapmalıyım bot nereden bulabilirim çok aradım bulamadım yardım ederseniz sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

HALF-LIFE 1'DE BOTLARLA OYNAMAK

Half-Life 1, klasik bir birinci şahıs nişancı oyunudur ve botlar ekleyerek tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Half-Life 1'e bot eklemek, oyun deneyiminizi çeşitlendirmenin ve oyunun keyfini çıkarmanın harika bir yoludur.

Half-Life 1'e Bot Ekleme

Bot eklemek için öncelikle konsol komutlarını etkinleştirmelisiniz:

1. Steam'de Half-Life 1'i başlatın.
    2. "Seçenekler"e gidin ve "Klavye/Fare" sekmesine tıklayın.
    3. "Konsol Tuşu" seçeneğini bulun ve istediğiniz bir tuşa atayın.

Konsol komutlarını etkinleştirdikten sonra şu adımları izleyerek bota ekleyebilirsiniz:

1. Konsolu atayacağınız tuşa basarak açın.
    2. Aşağıdaki komutu yazın:

bot_add <bot_sayısı>

Örneğin, 5 bot eklemek için şu komutu girmeniz gerekir:

bot_add 5

Botlar, varsayılan olarak rastgele adlara sahip olacaktır. Onlara özel adlar vermek için şu komutu kullanabilirsiniz:

bot_set_name <bot_adı> <bot_numarası>

Örneğin, ilk bota "Alice" adını vermek için şu komutu girmeniz gerekir:

bot_set_name Alice 1

Half-Life 1'de Botlarla Oynama

Botlar eklendikten sonra, onlarla maçlar düzenleyebilirsiniz. Maç türlerini ve haritaları seçmek için konsol komutlarını kullanabilirsiniz.

Örneğin, Deathmatch maçı başlatmak için şu komutu girmeniz gerekir:

map <harita_adı> game_type 0

Örneğin, "dm_office" haritasında Deathmatch maçı başlatmak için şu komutu girmeniz gerekir:

map dm_office game_type 0

Botlarla oynamayı bitirdiğinizde, onları aşağıdaki komutu kullanarak kaldırabilirsiniz:

bot_kill

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: THUNDERBIRD

selam hl1 bot larla oynamak için ne yapmalıyım bot nereden bulabilirim çok aradım bulamadım yardım ederseniz sevinirim

bildiğim kadarıyla half lifenin botu yok...
  • jumbot diye google den arattır bul indir sonra oyunun kurulu olduğu yere at not rar yada zip halindedir çıkarıp öle at sonra oyunu custom game den jumbotu aktive et multiplayer lan game create game botları gör şimdi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • sadece Jumbot diil kardeşim!!
    Google'da arat şimdi biraz işim var daha sonra bende bakarım
    Team Fotress,Deathmach,Half Life vs vs onlarca bot prg'mı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: *tarık

nahhh yok jumbot diye google den arattır bul indir sonra oyunun kurulu olduğu yere at not rar yada zip halindedir çıkarıp öle at sonra oyunu custom game den jumbotu aktive et multiplayer lan game create game botları gör şimdi
    bence değiştir yazdığını en başta yazdığın kelime yüzünden banlanacak gibisin
  • teşekkürler bende arıyordum jumbot diye bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldcomputer -- 8 Kasım 2005, 21:20:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknownartist

quote:

nahhh yok jumbot diye google den arattır bul indir sonra oyunun kurulu olduğu yere at not rar yada zip halindedir çıkarıp öle at sonra oyunu custom game den jumbotu aktive et multiplayer lan game create game botları gör şimdi
    bence değiştir yazdığını en başta yazdığın kelime yüzünden banlanacak gibisin

adam ne yazmış ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    QUAKE III Online OYnamak için
    16 yıl önce açıldı
    Half Life Lan için hile kodu
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar jumbot diye bir siteye girdim beni otomatik olarak oynnasanaya yönlendirdi ve hiçbirsey bulamadım yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekindemir -- 9 Kasım 2005, 9:39:01 >

• quote:

ilk bastaki bu yazıyı degistirsen iyi olur yoksa seni banlarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekindemir -- 9 Kasım 2005, 9:44:25 >

• bende jumbot sitesine girdim ama bot falan yok varmı başka fikri olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THUNDERBIRD -- 9 Kasım 2005, 9:02:17 >
  • Akimbotttttttttt

HL
    cs
    team force
    oppposing Force hepsi var.....

Ama hiç bi bot cs nin botu "relabot ve podbot" kadar ii deil
    gerçi ben 1.6 daki botları oynuyom onlar ucmuş.. tavisyeederim

cs 1.6 non steam 278 mb
    sadece cs var içinde başka bişii kurmanıza gerek yok
    tek başınıza veya int veyaaaaaaaaa inet. üzerinden ark oynamak için bire bir

Daha esnek, daha pratik, daha güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 9 Kasım 2005, 12:32:36 >
  • http://www.3ddownloads.com/telefragged/thefatal burdan indirin bot türlerini
  • quote:

hey allahım yarabbim bu türkiye de binbir türlü insan var ya kardeş adam bişi sormuş sen adamı dövecen neredeyse insan gibi cevap versene öğretilmedi mi size bunlar
  • en iyi botlar podbot (cs botu team match modu) merkezbot(deathmatch modu) (asıl adı başka aslında), akimbot çokiyi eğer team fortress de çalışıyorsa. her bot paketinin kendi haritalarının waypointleri olduğu için her bot her mod paketinde ve her haritada çalışmıyor. sadece haritası olup waypointi ve botu olmayan yamalarda var. birde dikkat edilecek husus cs1.6 falan yüklenince podbot çalışmadı bende waypointleri gitmiş. botlar hareket etmiyor.
    hl1 rally modunu çalıştıramadım. sadece multiplayer ise net yok bende o yüzden uğraşmayayım.
  • BURDAN AL.... Bence bu half lifenin botları çok zayıf jumbot olsun phineas olsun we diğerleri ben hep farkla birinci oluyom yoq mu bildiğiniz başka bot ismi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.