Şimdi Ara

Half-Life 1 bitirenlere birkaç bişi sorcam ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şu anda niniath mı deır nedir o canavarı öldürdüm galiba etrafa yeşil ışınlar saçıyor o kadar gerisi gelmiyor oyun böle mi bitiyor ?

ne oldu gordon freeman kurtuldu mu şimdi ? o canvarla neydi ya psikolojim bozuldu

birde oyunun kurgusunu mantığınjı falan da merak ettim baya
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Half-Life
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Gordon_Freeman
    şuradan biraz okudum

oyunun kurgusunu daha ayrıntılı anlatan bir yer var mı ?

• up
  • Sen oyunu hileli bitirmeye çalışmışsın ;) Oyunun sonuna kadar hileli gel sonra hileleri deaktif edip nihilanth'ı gebert sonrasında G-Man'le karşılaşıyorsun...
  • Half life 1 i bitirmek her babayiğidin harcı değildir. çok uzun zaman geçti oyunu bitireli. G- man ile konuşuyorsun. ve ardından half life 2 ye başıyorsun. 1 oyun da senaryo olsada çok derin değil. 2 ve devamı olan paketlerde daha güzel anlaşılıyor. şimdi 4 gözle 3 bekliyoruz ama hala haber yok...
  • quote:

Sen oyunu hileli bitirmeye çalışmışsın ;) Oyunun sonuna kadar hileli gel sonra hileleri deaktif edip nihilanth'ı gebert sonrasında G-Man'le karşılaşıyorsun..

evet hileli oynadım. hemen nası anladın yaw. :) g-man de kim ? yarın hilesiz bakacam artık
    ama ımpulse101 olmadan nası öldürcem o keratayı yaw oyunun kurgusu beni çok etkiledi ya oacayip canavarlar psikolojimi bozdu

quote:

Half life 1 i bitirmek her babayiğidin harcı değildir. çok uzun zaman geçti oyunu bitireli. G- man ile konuşuyorsun. ve ardından half life 2 ye başıyorsun. 1 oyun da senaryo olsada çok derin değil. 2 ve devamı olan paketlerde daha güzel anlaşılıyor. şimdi 4 gözle 3 bekliyoruz ama hala haber yok...

eee biraz katılıyorum ilk oynadığımda sese duyarlı 3 kollu canavarın bölünü bitirememiştim. sonra öğrenci evinde 2 arkadaş birlikte oynadık yine aynıu bölümü geçemedik sonra netten nası geçtiklerine baktım. şu anda baştan başlasam hilesiz bitirebilirim ama 1 ayımı alabilir. ne gerek var hileli çok güzel

bir kaç şey eklemek istiyorum oyunun kurgusunu doğru anlamış mıyım ?

Şimdi ilk başta deney oluyor ve deney ters gidiyor ve oradan kaçıyorum ama sonrası ne öle ne ya töbe töbe. alt tarafı bir fizikçiyim ben terminatör değilim. radyasyondan canavara dönen doktorlar kafası olmayan tavuğa benzeyen 500 volt elektrik yayan yaratıklar hepsi radyasyondan mı oldu ? psikoloji eksilerde

birde neden güvenlik görevlileri benim dostum da askerler düşmanım ??? anlamadım

en son beni nerelere ışınladılar onu da anlamadım ingilizce iyidir ama o konuşulanları yazıya dökmek lazım yoksa zor anlarım bi gordon dediğini anlıyom

yani anlıcanız biraz half life üzerine sohbet etmek istiyorum bana katılın

• http://warcraftmaps.blogcu.com/half-life-hikayesi-tum-half-life-cilar-buraya/2007910

Half Life tüm serisini oyna mükemmel bir seridir...
  • hmm güzel link bi okuyum

bu arada 98 yapımı HL bence şu andaki cod l4d falan hepsinden daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    HALF LİFE 2 KAÇ BÖLÜM ?
    20 yıl önce açıldı
    Half-Life 1 mi 2 mi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi herşeyi açıklayayım.

Black Mesa araştırma laboratuvarının elinde dünya dışından gelen bir made geçiyor.Bu madde ile değişik deneyler yapılacak.Sen trenle anormal materyaller bölümüne geliyosun.Deney kıyafetini giyip test laboratuvarına iniyosun.O dünya dışından gelen maddeyi (bkz:deney ışınına itilen el arabası) deneyi gerçekleştirmek için ışınların arasına itiyosun ve kıyamet kopuyor .O taş patlama falan yapıyor.Bu patlama yüzünden Black Mesa ile XEN denilen bir gezegen sistemi arasında ışınlanma kapıları açılıyor.Başta hayatta kalma mücadelesi veriyosun ama sonradan bu istila gibi olan şeyi durdurabileceğini anlıyosun, gidiyosun Lambda Core denilen yere.Burada seni XEN'e ışınlıyolar(bir nevi uzay diyelim.)Buradada bir takım maceraları bitirdikten sonra Nihilantın mekanına gidiyosun.Bu koca yaratığı öldürünce kafasından seni ışınlayan bir enerji kütlesi çıkıyor ve seni G-Man'in yanına götürüyor(G-Man = mavi takım elbiseli esrarengiz adam).Bu G-Man yaşadıklarının anlam ve önemine dair bir konuşma yapıyor.Oyun bitiyor.

Gelelim güvenlik görevlilerine.Bunlar Black Mesa çalışanı oldukları için sana yardım ediyor.Ordu ise bu araştırma laboratuvarında olanlardan dünyanın haberi olmasın diye Black Mesa'daki herşeyi ve herkesi yoketme emri veriyor.Askerler olayla ilgili kanıt bırakmayacak yani.

Kafanda başka bir soru varsa sor yanıtlayayım.

• ya ne bilim ya çok şey sormak istiyom

o arada bir sürü şeyler söylediler bana yani hiçbir şeyi kaçırmak istemiyorum.

mesela o roketi neden çalıştırdım anlamadım ?
  • ben onu bunu bilmem oyunun etkisinde kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barnz

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

http://warcraftmaps.blogcu.com/half-life-hikayesi-tum-half-life-cilar-buraya/2007910

Half Life tüm serisini oyna mükemmel bir seridir...

Yeter artık, şu yazıyı paylaşmayın.

"Gordon Freeman 27 yaşında mesleği Profesör Doktordur."

quote:

Orijinalden alıntı: Caner_GnC

O taş patlama falan yapıyor.Bu patlama yüzünden Black Mesa ile XEN denilen bir gezegen sistemi arasında ışınlanma kapıları açılıyor.

Xen gezegen değil. Gerisi doğru.

Bende tam olarak ne olduğunu bilmediğim için gezegen sistemi dedim.Belki başka bir evrendir,belki de uzayda bir galaksidir.

• Enson Gman ile konuşuyon bi trende yine elinde o meşhur çantası filan var

Ama anlamadığım Gman iyi birimi kötümü birimi ?
  • GMan ile ilgili seriyi yalayıp yutanla şöyle bi oynayıp geçen arasında hiç bir bilgi farkı yok. Yani bizde sizden fazlasını bilmiyoruz Bissürü teori var GMan le ilgili... Half Life 1 in en sonunda ne oldu dersen GMan gordon u zamanda hapsediyor ve half life 2 de kullanana kadarda orda bırakıyor. Yani kısaca GMan Gordon u piyon gibi kullanıyor işi bittiğindede zamanda hapsediyor 5 yıl 10 yıl sonra bida kullanıyor. Yanlışsam kusura bakmayın
  • Biraz vikipedia dan araştırdım :

G-Man, Valve Corporation tarafından geliştirilen Half-Life serisinde yer alan bir karakter.

Kendisi davranışları, yetenekleri dışında, takım elbisesi ve elinde taşıdığı çantası ile tanınmaktadır. Bulunduğu konum, amacı seri boyunca açıklanmayarak, bugüne kadar gizemini korumuştur. Gizemli doğası onu Half-Life'ı temsil eden simgelerden birisi yapmıştır. Bu adam Gordon Freeman'ın ta kendisidir iddaları vardır. G-Man Xen'den Gordon'a yardım etmesi için elçi olarak çıkarmıştır. G-Man gerçek adı bilinmemektedir.G-Man Half-Life hayranları tarafından o kadar merak edildiki Half-Life için açılan sitelerde sıkça tartışmalar yapıldı ve defalarca teoriler üretildi.Ancak şüphesiz en akla yatkın olanı G-Man'in gizli ve oldukça güçlü bir örgüt adına çalışan üst düzey bir çalışan olduğu konusunda olan iddiadır.Teoriye göre G-Man'in patronları Black Mesadaki deneylerin tehlikesinden haberdardı ve bilim adamlarını uyarmak için G-Man'i görevlendirdiler. Half Life'ın başındaki deneydeki enerji taşı G-Man tarafından Black Mesa'ya verilmiştir. Uyarılar dinlenmeyip deney gerçekleştirilince bundan tahminen zarar gören Gordon'a yardım edip insanlığı kurtarmaya çalışan G-Man bazı sitelerdeki iddaları çürütecek şekilde sınırsız güce sahip değildir(bkz.Half-Life 2).İnsan olmadığı hatta Combinelerin hizmetinde çalışan biri olabileceği yönündeki iddalar ise saçmadır.Bazılarına göre ise G-Man Gordon Freeman'in gördüğü halüsünasyonların sonucunda gördüğünü sandığı bir hayaldir.Ancak Valve Corporation Gordon Freeman hakkında şizofreni hastası olduğuna dair açıklama yapmamıştır. Hatta bu adamın Half Life: Opposing Force daki Adrian Shepherd'a da görünüp onu birkaç kez yönlendiriği veya alıkoyduğunu unutmamak lazım. G-Man Onbaşı Adrian Shepherd'ın etkisiz hale getirdiği nükleer bombayı çalıştırıp Black Mesa'yı yok etmiştir. Yalnız bu patlama öncesi Adrian Shepherd'ı Black Mesa dan çıkarmıştır. Gordon Freeman aynı zaman diliminde zaten Xen gezegenindedir. G-Man orta yaşlı gözükmekte olup yaşlanma belirtisine rastlanmamıştır. İlginç bir detay;Bu Detayı Gözden Kaçıran oyuncular G-man'in Gordon Freeman Olabilme olasılığında bir bakıma haklı olabilirler, G-man=(G)ordon Free(Man)=G-Man=Ordon Free kısmı ise bir Anagramı oluşturmaktadır;Redone For Yani Bir Şeyi Yeniden Yapmak Yaratmak aynı zamanda bir şeyin uğrunda Yapmak anlamına geliyor. Bu Anagram Bazı Forumlarda Görülsede Kafalarda Hala Soru İşaretleri bırakıyor. Not: Half Life oyunun ilk oyununda Gordon Freeman'ın Xen'deki yoketmeye çalıştığı Nihilanth Gordon'a 'sen insansın' G-Man'ı göstererek Gordon'a 'ama o insan değil' demiştir. Burdan anlaşılabileği gibi G-man insan olmayabilir.

• Oyunu tam olarak hiç bir zaman bitirmemiştim. Hep yarıda bırakmıştım. Şimdi başına oturup sahura kadar oynamayı planlıyorum. Bitirmek nasip olur inş. bu sefer ;)
  • aman hiç uğraşma boş iş ya boşver onun yerine 30 dk da bitiren adamın videosunu izle
  • UYARI: HL,HL-2 VE HL-2 EP 1 OYNAMAMIŞ OLANLAR OYUNUN TADI KAÇMASIN İSTİYORLARSA OKUMASINLAR.BOL BOL SPOILER VAR ÇÜNKÜ.

Ben size kendimce anlatmak istiyorum HL hikayesini...Benim yazımda BİLMEDİĞİNİZ BİR ÇOK AYRINTIYI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ..

Half Life'de ilk başta herşey Black Mesa denen araştırma tesislerinde geçiyor.Black Mesa'nın son projesi,ışınlanma teknolojisi geliştirmek ve biz de zaten bu proje için Black Mesa'dan teklif alıyoruz..

BLACK MESA'nın ışınlanma(Kısaca portal da diyebilirim.Kafanız karışmasın.) teknolojisini geliştirmesinin asıl sebebi,Aperture Science adlı bir şirketin,batmak üzereyken Black Mesa'nın konumuna yetişmiş olması ve Black Mesa'nın ününün sönüp gitmesi tehlikesinin bulunmasıdır.Aperture Science şirketi,adını daha çok duyurmak için PORTAL teknolojisini üretmeye çalışmıştır.Black Mesa da bundan etkilenip daha farklı bi portal teknolojisi üretmeye başlamıştır..

Buraya kadar sorun yok.Gordon Freeman black mesadaki 2. gününde ilk ışınlanma çalışmalarına katılacaktır.XEN'den getirilen GG-3883 denen örneğin incelenmesine yardımcı olacaktır ki bunun için test odasına alınır.Geç kalmıştır ayrıca.Black Mesa'nın bu deneyi bu tarihte yapması biraz da şanssızlıktır,çünkü demir kapılardan geçtiğimizde,önümüzde oturan Güvenlik görevlisi bize HEV SUİT denen giysiyi nasıl kullanacağımızı anlatır ve de alakasız bi bilgi verir,black mesanın bilgisayar sisteminin çökmüş olduğu bilgisini..

Devam edelim :).Test Odasına gireriz.Önümüze kristal gelir,fakat kristali elektriğe götürmemize birkaç adım kala yukardan bizi yönlendiren arkadaşımız endişeyle söylenir: "Biraz bekle,bi sorun var!Halledeceğim.".
    Ama artık çok geçtir.Kristal elektrikle birleşmiştir.Şu da var ki o an kristale uygulanan elektrik %110 oranındaydı(Bunu herkes biliyordur sanırım :)) ve güvenlik sistemi kapalıydı.O yüzden patlama kontrol alınamaz ve tesis harap olur.Yüzlerce insan ölür,canavarlarla cebelleşir veya onlara yem olur..

Buradan sonrasını biraz özet geçmeye çalışacağım.Oyun boyunca XEN'e gitmek için Lambda Reaktörüne varmaya çalışırız.Aynı zaman bizi susturmaya gelen askerlerle de savaşırız ki bu bilginin dışarı sızması karışıklığa yol açacaktır.Fakat devlet,bir süre sonra kendi askerinin de orda bulunarak çok şey öğrendiğini düşünür ve BLACK OPS takımını Black Mesa'ya yollar,kendi askerini de susturabilmek için..

Onlarla da mücadele ederiz.Sonunda Reaktöre varırız.Xen'e güç bela ışınlanırız ki biz tam ışınlandıktan sonra reaktörü askerler basar,(Bkz. Adrian Shepherd.)

XEN'e vardığımızda binlerce uzaylıyla savaşırız.Çok zorlu bi savaştır ki Nihilantha varana kadar sahiden çok zorlanırız.(Hile kullananlar hariç :D)

Bu arada,nihilanth bizi hep varlığından HABERDAR eder.Bize XEN'de her bölümün başında bişeyler fısıldar.Bunları bulup sizlere çevirisni yapacağım.

Sonunda Nihilantha varırız.Onun da icabından gelindikten sonra bize der ki "Sen...insansın..Fakat o...insan değil...Seni bekliyor."

Bahsettiği kişi G-MAN'dır.G-MAN hakkında elimize delil verebilmiştir Nihilanth.Ölmeden önce işe yaramıştır.G-man bizi Nihilanthın patlamasından kurtarır.(Nihilanth ölürken patlamıştır.)

Ve bizle uzun uzun konuşur.Değişik mekanlara falan ışınlar.Umarım bu konuşmayı da bulabilirim.

Ve bizi 10 sene sürecek bi uykuya yatırır.Daha doğrusu başka bir boyuta ışınlar.Burda zaman dünyadakinden çok daha hızlı akar.Dünyada 10 sene geçmiştir.Ama bizim boyutumuzda kesinlikle daha kısa bir süre geçmiş olacak ki,(Belki 1 saniye falan) oraya suratımızda 1 kırışıksız,tek 1 saç telimiz dahi beyazlamadan varırız,yani dünyaya,g-man bizi tekrar çağırdığında..Ayrıca şu da kanıt ki black mesa east'ta iken Eli Vance bize zerre değişmediğimizi falan söyler.Bunu nasıl başardığımızı sorar..

Herneyse,HL-2'ye başlarız ve başladığımız gibi öğrendiğimiz şeyler.Breen sözde "adalet ve güzel kavramlardan" bahsediyor.İnsanlığı barış içerisine soktuğunu falan söylüyor.Sözde Combine ırkı ile barış yapıldığını düşünüyor..Ama tam tersi.Siz de bunu görüyorsunuz.

Değişen şey ise hemen farkediliyor.Etrafta çocuklar yok.Suppression field denen sistemin sonucu.İnsanların suyuna karıştırılan bi madde yüzünden,insanlar üreyemiyorlar.Fakat ep.2'de bu kapatılıyor,hatta çok esprili bir şekilde :)..

City-17'deki mapus hayatı sıkıcı geliyor ve Barney'i buluyoruz.O bize Kleiner'in labaratuvarına gitmemiz gerektğini söylüyor,tabii Alyx'in yardımıyla.Gidiyoruz ama ışınlanmada Lamaar'ın da katkısı olan bi aksaklık yüzünden yeniden City-17'de buluyoruz kendimizi..

Dr. Eli Vance'nin laboratuvarına güç bela gidiyoruz.Orda da aksaklık ve bir hain peşimizi bırakmıyor(Mossmann).Combineler bölgeyi tarıyorlar ve Black mesa baskını yapıyorlar,Eli Vance kaçırılıyor.Sözde Mossmann da kaçırılıyor..Ordan Ravenholme geçiyoruz.Ravenholm'de Gregori ile omuz omuza zombilerle cebelleşiyoruz.Zor oluyor,ama kurtuluyoruz.Gregori'ye acı bir veda bırakıyoruz.Umarım halen yaşıyordur ve Ravenholm'de "ışıkların ışığı" parlıyordur.Gregori'nin meşhur sözü..

Ordan yolların tozunu almak için altımıza bir keşif aracı veriliyor.Sahiden zorlu bir yolculuktan sonra Antlionlarla biraz daha cebelleşiyoruz,fakat bu cebelleşme ödülsüz değil elbette :).Antlion yumurtalarıyla ödüllendiriliyoruz.Artık Antlionlar dişlerini bizlere karşı kullanmıyorlar..

Nova Prospekt'ten geçiyoruz.Alyx'le buluşuyoruz ve Alyx'in babasını kurtarmaya gidiyoruz.Aynı zamanda Mossmann'ı da buluyoruz.Black Mesa East baskınında sözde o da kaçırılıyor,Alyx'in babasıyla birlikte.Ama o aslında bir hain.Bize Nova Prospektte 2. kazığını atıyor.Alyx'in Isaac Kleiner'in laboratuvarının koordinatlarını girmesini istemesine rağmen,Citadel'in koordinatlarını giriyor ve Eli Vance ile birlikte oraya ışınlanıyor.Biz de Combineler'in kapıları kırmasıyla endişeye kapılıyoruz ve XEN taklidi denen portalı yeniden kuruyoruz.Biraz zaman alıyor fakat mekanı savunmak,taretler sayesinde kolaylaşıyor.Portal hazır olduğunda ordan Isaac Kleiner'in laboratuvarına ışınlanıyoruz.Oraya 1 kaç dakika içerisinde varıyoruz.Fakat Isaac bizi çok garip bir şekilde karşılıyor ve bizleri görme umudunu tamamen kaybettiğini düşünmeye başladığını söylüyor.Çünkü biz Portaldan ışınlandıktan sonra Portal infilak etmişti ve biz aslında başka bir boyuta ışınlanmıştık.Dünyadaki 1 hafta,o boyutta bize sadece bir kaç saniye gibi göründü.Biz 1 hafta kayıptık ve hatta ölmüştük(Daha doğrusu ölmüş kabul edilmiştik.) çünkü bizim de patlayan nova prospektten kurtulamayacağımız düşünülmüştü..

Ordan ilerlerken direnişe devam ediyoruz ve Barney'e katılmak için yol alıyoruz.Fakat bir süre sonra Alyx combine tarafından esir alınıyor.Tamamen dikkatsizlik denilebilir..

Devam ediyoruz ve direnişe de devam ediyoruz.Barney'i buluyoruz ve ona katılıyoruz.Uzun çabalar sonucunda direnişteki cephelerde zaferler kazanıyoruz ve devam ederken Barney(Barney Combine Nexus binasında direnişçileri yönlendirmek için bizden ayrılmıştı) DOG'la çıkageliyor.DOG Alyx'in kaçırıldığını öğrendiği için deliriyor.Önüne gelen combineyi biçiyor,sahiden deli bir makine..

Ve Citadel'in,nasıl anlatılır,kökünü söküyor.Bize bir geçit açıyor ve oradan devam ediyoruz.Citadel'in içine gidiyoruz ve silahlarımızı teslim ediyoruz.Bunu yaparken Gravity Gun sorun çıkartıyor ve Super Charged Gravity Gun halini alıyor.Bunlarla herşeyi çekebiliyoruz,önceden canlı varlıklarla aramız iyi değildi,ama bu alet sayesinde onları da çekebiliyoruz.2 tıklayışla onlarca combineyi harcayabiliyoruz :).

İlerliyoruz ve Breen'in ofisine geliyoruz.Bizi ele geçiriyorlar ve bakıyoruz ki Alyx ve Eli de orada.Mossman da "hain" olarak Dr. Breen'in yanında tabii ki.Uzun bir konuşma geçiyor ve Breen Alyx ile Eli'ye onlara yapabileceği en kötü şeyi,onları combine portalından geçireceğini söylüyor.Kaderlerine razı olmaktan başka çareleri yok bu 2'linin..Ama Mossmann'ın Eli'yi kaybetmek korkusu ve Breen'e sözünde durmadığı için beslediği öfke vazcaymasına sebep oluyor.Breen'i durduruyor fakat Breen Gravity Gun'la bize bi öpücük atıyor,bu öpücük öyle şiddetli ki bizi darma duman ediyor.Ama toparlanmak uzun sürmüyor elbet..

Daha sonra Breen'in portala gittiğini öğrenip peşinden gidiyoruz,portalın çıkışını patlatıyoruz ve patlamayla biz de yokoluyoruz DERKEN G-man ortaya çıkıyor.Bizden özür diliyor,bizi patlamadan kurtarıyor ama belli ki bizi yine uyutacak derken Hl-2 bitiyor.G-man sadece bizi kurtarıyor.Alyx'i değil.Alyx'e ne olduğunu Ep-1 çıkana kadar bilmiyorduk..

Ep-1'den devam edeceğim.G-man yanımızda beliriyor.Fakat o da ne?Super Vortigauntlar bizi ve Alyx'i G-man'ın elinden alıyor ve G-man kızgınlıkla "Hesaplaşacağız." diyor.

Kurtuluyoruz,Citadel'in alt kısımlarında başlıyoruz oyuna.Alyx kurtulmuş.Sesini duyuyoruz.Bizse taş yığınlarının altındayız,47 canımız kalmış :).

DOG bizi kurtarıyor.Alyx'in yüzünden endişe akıyor ve bize sarılıyor.DOG da bizi bulduğu için çok mutlu.Alyx de.Ve babasının sesini duyuyor Alyx.Daha da mutlu oluyor.Babasıyla görüşüyoruz.Onlar başka bir karargahtalar ve bizlere zamanımızın olmadığını söylüyorlar.Isaac bize Citadel'in çekirdeğine inip çekirdeğin patlamasını yavaşlatmamızı söylüyor ki zaman kazanalım.Biz bunu tamamlarken,Alyx de belli şeyler öğrenmiş.Combineler citadeli ısrarla patlatmaya çalışıyorlar.Çünkü patlama sonucu oluşan enerji dalgalarından büyük bir portal açılacak ve bu portal sayesinde özel bir mesaj ulaştırılacak Combine'ye..Mesajı alıp çıkıyoruz..

Çok geciktim.Devamı ben ep-1'i bitirdikten sonra :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigris352 -- 19 Ağustos 2010; 4:04:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kötü kedi serafettin

GMan ile ilgili seriyi yalayıp yutanla şöyle bi oynayıp geçen arasında hiç bir bilgi farkı yok. Yani bizde sizden fazlasını bilmiyoruz Bissürü teori var GMan le ilgili... Half Life 1 in en sonunda ne oldu dersen GMan gordon u zamanda hapsediyor ve half life 2 de kullanana kadarda orda bırakıyor. Yani kısaca GMan Gordon u piyon gibi kullanıyor işi bittiğindede zamanda hapsediyor 5 yıl 10 yıl sonra bida kullanıyor. Yanlışsam kusura bakmayın

Ama Gordon hapsedildiğinin farkında değil. HL1 sonunda bir tren vagonunda kalıyoruz.HL2 de ise o eski vagondan G-Man çıkar çıkmaz içinde kaldığımız vagonun city 17 vagonu olduğunu anlıyoruz.

• arkadaşlar hl2 demiydi yoksa ep2 demiydi tam bilmiyorum ama geçen bütün seriyi tekrar bitirdim ama hatırladığım bişey vardı barney gordonla konuşurken "dostum 31 yapmaktan çıldıracağım " diyordu ve alyxi göstererek gordona " seni şanslı köpek" cinsinden bişeyler söylüyordu ama bunu göremedim hangi oyundaydı bu yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mico82

arkadaşlar hl2 demiydi yoksa ep2 demiydi tam bilmiyorum ama geçen bütün seriyi tekrar bitirdim ama hatırladığım bişey vardı barney gordonla konuşurken "dostum 31 yapmaktan çıldıracağım " diyordu ve alyxi göstererek gordona " seni şanslı köpek" cinsinden bişeyler söylüyordu ama bunu göremedim hangi oyundaydı bu yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
    episode 1 deydi o city 17 den kaçarken barney ile karşılaşşıoduk gittiğimizdede bize levye veriodu sonra hastaneye mi ne gidioduk sanırım yani onu ep1 de sölüo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.