Şimdi Ara

Half Life

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya benim sorularım olucak bilen bir kişi yanıtlayabilir mi? Bazılarını emin olmak için soruyorum.

    1-Ben Half Life 1 ile Half Life source arasındaki farkı merak ediyorum yani birini oynamassak senaryoda eksiklik yaşarmıyız yani senaryo farkı varmı yoksa sadece source Geliştirme paketi gibi bir şey mi ?BLack Mesa Grafiklerle ilgili geliştirme paketi,Source de Oyun moturu geliştirme paketi midir?
    2-Eğer ki source geliştirme paketi ise ve bildiğime göre half life 1 altyazı olmuyor ama source e oluyor bu durum opposing force decay blue shift için felan da geçerli mi yani bunlara altyazı oluyorumu olmuyosa olması için bi paket varmı kurulabilicek ?
    3-Black Mesa paketi çıktımı?Bazı kişiler çıktı diyor.
    4-Half Life 2 Episode 2 için bir paket duydum sanırım strateji gibi oynayabilmemiz için bir paket black mesa gibi valve tarafından yapılan ve ücretsiz bir paket eğer bilen varsa yardım edebilirmi ben indirdim öyle bir şey Orjinal siteden ama nasıl yapıcam emin olamıyorum yardım edin lütfen..
    5-Ben Half Life ın Tüm senaryosunu çok iyi anlmak için Altyazılı oynamak istiyorum bu tüm oyunlar için mümkünmü hepsine altyazı koymamam mümkünmü koyamassam hangilerine koyamam Half life 2,Half life 2 Ep1 Half life 2 EP2 yi Türkçe oynadım bitirdim Half life 1 ise altyazısız oynadım lütfen yardım edin eğer opposing force u blue shift i decay ı felan altyazılı oynayamazsam çok bir şey kaybedermiyim senaryodan?

    Lütfen Yanıtlayın yanlış yerde açtıysam da özür dilerim acemiyim yeni üye oldum ama lütfen silmeyin

    NOT:ALTYAZI İLE İLGİLİ OLARAK HL2,HL2 EP1,HL2 EP2 dışında ki Half Life Oyunlarını altyazılı onamam için gerekenlerin linki verebilir misiniz?



    Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniskop -- 11 Ağustos 2011; 14:44:35 >







  • Öncelikle merhaba,
    Cevaplara başlayayım

    1-Half-Life 1 ve Source arasında senaryo bakımından hiçbir fark yoktur. 2si de aynı oyundur. Source'nin tek farkı half-life 1'in Source Motoruna aktarılmış halidir. Yani ışıklandırmalar ve bazı efectler Half-Life 1'e göre gelişmiştir. Tek fark bu.

    2-Half-Life Source'de türkçe altyazı mevcut fakat HL1'de mevcut değil. Blue Shift ve Opposing Force'un malesef geliştirme paketleri olmadığı için alt yazı eklenemiyor. Yani Türkçe oynama şansınız yok.

    3-Black Mesa paketinin Valve ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Tamamen FanBoy'lar tarafından geliştirilecekti diye biliyorum. Alpha'sı falan çıktı diyorlardı ama dediğim gibi resmi birşey yok.

    4-Dediğim gibi Black Mesa Valve tarafından yapılmıyor ve yapılmadı. Dediğin türden bir paket de hiç duymadım.

    5-Tekrar dediğim gibi tüm oyunlar için maalesef mümkün değil Türkçe Altyazılı oynamak.. Blue Shift ve Opposing Force'un, bazı yerlerde Half Life ile senaryoları kesişiyor. Senaryodan kopma olmaz merak etme..Tamamen Half-Life senaryosu ile aynı anda gelişirler.

    Half-Life 1'in 1. eklentisi Opposing Force'da, Half-Life 1'de düşman olarak karşımıza askerler çıkıyordu, bu modda o askerlerden biri olan onbaşı Adrian Shephard'ı yönetiyoruz.. Bu modda da senaryo tamamen Half Life ile aynı anda gelişiyor.

    Half-Life 1'in 2. eklentisi Blue Shiftte, Hatırlarsan Barney adında bir polis vardı. Onu yönetiyoruz.. Oyunu bir de onun gözünden görüyoruz farklı ortamlarda, senaryonun HL1 ile beraber nasıl geliştiğini, ilerlediğini görüyoruz.

    Half-Life 1'in 3. eklentisi Decay'de, Gordo Freeman ile aynı yerde çalışan, Dr. Gina Cross ve Dr. Green Colette'yi yönetiyoruz

    Dediğim gibi bu 3 oyunda da Half-Life 1 ile aynı zaman dilimi içerisinde değişik maceralar yaşıyoruz. Half-Life 1'i türkçe oynamak istiyorsan Source versiyonunu indirip, türkçe oynayabilirsin. Forumda Link paylaşmak malesef yasak




  • Ne kadar teşekkür etsem azdır ne zamandır aklımı karıştıran şeylere çözümüm oldun teşekkürler bunda Puan veriliyomu bilmiyorum kişiye veriliyosa vericem :D
  • Rica ederim. Öyle puan rep gibi saçma şeyler yok bu forumda
  • Hmm tamam :D
  • Arkadaş tüm soruları cevaplamış ben ek olarak bir şey söyleyim senaryoyu çok iyi anlamak istediğini söylemişsin Half Life senaryosunu tamamen anlamak için oyunları oynamak yetmez resmi olarak yayınlanan hikayesini de okuman gerekir oyunda işlenmeyen birçok detay var. Resmi hikayeyi de google'da aratırsan bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    half life konsol
    16 yıl önce açıldı
    Half Life 2 Oynamalımıyım ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.