Şimdi Ara

Halen iPhone 5 Downgrade çözümü bulunamadımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda i4-4s downgrade konusu var. Ve bu cihazlara gelmişken hala i5 e downgrade nasıl gelmez yokmu bunun hiçbir çözümü. İos 6 ya dönmeyi kadtediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFalc0n -- 6 Kasım 2015; 17:08:18 >

• Malesef yok
  • Mı ayrı yazılır ve sonuna soru işareti konulur. Türkçemizi güzel kullanalım. Sorunun cevabına gelecek olursak bir şeyler dönüyor internette ama daha kesin bir çözüm kesin bir anlatım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone5 cihazinizi downgrade etmeniz mumkun.
    Yalnizca 8.4.1 surumune downgrade mumkun suanda. Tabi ki jb yapilmis bir ip5iniz olmali.
    Aradiginiz aracin adi OdysseusOTA2.

• Şimdilik sadece iOS 8.4.1 için bir dönüş mevcut. Ki zaten 8.4.1 için jailbreak de mevcut değil. Ayrıca sadece Mac OS ve Linux işletim sistemlerinde yapılabilen bir işlem. Windows için çıkmadı bile.

Yöntemin oturması için biraz beklemek gerekiyor. Açıkçası ben yakında iOS 6.1.4 için de bir şansın olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flickflick

iPhone5 cihazinizi downgrade etmeniz mumkun.
    Yalnizca 8.4.1 surumune downgrade mumkun suanda. Tabi ki jb yapilmis bir ip5iniz olmali.
    Aradiginiz aracin adi OdysseusOTA2.

@OsbourneReynolds

Şuan ios 8.3 Jb . Kullanıyorum. İos 8.4.1 e geçme şansım varmı? .

Yakında cıkacakmı 8.3 te kalmalımıyım sizce arkadaşlar.

• Hocam reklam olarak algilanmasin ama cogu arkadaslarimiz bilir iosdelisi.com burada size yardimci olabilicek cok arkadasimiz var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    Geçebilirsin tabi. Ama 8.4.1 için jailbreak yayınlanmadı.
  • İos 6 lı ip5 efsane bence elimde ip5 var donse belki ip6 imi birakip kullaniridim bir iki hafta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Geçebilirsin tabi. Ama 8.4.1 için jailbreak yayınlanmadı.

Yakında tamamen ios6 ya dönebiliriz yani
  • Hayır bulunamadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    Malesef ios6'ya dönme kısmı biraz zor gözüküyor. Ben de bayadır takip ediyorum fakat daha baya zamanı var gibi.
    Şuanlık sadece 8.4.1'e dönülebiliyor. Ama ben 8.4.1'e geçmenizi önermem çünkü jailbreak o sürüm için çıkmadı..

Bence olduğunuz sürümde kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

İos 6 lı ip5 efsane bence elimde ip5 var donse belki ip6 imi birakip kullaniridim bir iki hafta :)

iOS 6'ya dönüş mönüş olsun istemiyorum, inşallah da olmaz. Efsane sürümü sadece benim gibi hiç yükseltme yapmamış iPhone 5çiler kullanmaya devam etsin.

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    İlginç bir yorum. Ama katılmıyorum. 6.1.4 için bir downgrade aracı çıksa da kullanasak diye dört gözle bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

İlginç bir yorum. Ama katılmıyorum. 6.1.4 için bir downgrade aracı çıksa da kullanasak diye dört gözle bekliyorum.

Bence öyle değil. Zamanında burda tüm iPhone 5 sahiplerine iOS 7'ye geçmemeleri için o kadar dil döktüm, yüzlerce sebep saydım, 12 yaşındaki kız çocuğu ikonlarına mı bakacaksınız dedim. Beni dinleyen olmadı. Sonra da sözüm meclisten dışarı köpek gibi pişman oldular.

O yüzden iOS 6'ya dönüş olmasın istiyorum. iOS 6.1.4 iPhone5'i illa isteyen varsa gelsin ben ona elimdeki iOS 6.1.4'lü iPhone 5'imi 5 saatliğine kullanması için izin vereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

İos 6 lı ip5 efsane bence elimde ip5 var donse belki ip6 imi birakip kullaniridim bir iki hafta :)

iOS 6'ya dönüş mönüş olsun istemiyorum, inşallah da olmaz. Efsane sürümü sadece benim gibi hiç yükseltme yapmamış iPhone 5çiler kullanmaya devam etsin.

Saçma Konuşuyorsun. Ben telefonu 2 ay iOS 6 ile kullanabildim. daha telefonu öğrenememiştim. bigün güncelleme çıktı ne bu acaba diye yükledım öyle pişman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Ne alaka hocam telefonu ilk aldığında ios 7 li alan adam ne yapsın boş konuşmuşsun
    Ne bu bencillik

• Odysseusota downgrade aracında kullanılan açık ota imzalarıdır. Mesela ios 5'den ios 7'ye ota ile geçişte hata olduğu için ios 6 imzaları 4s için açık bırakılmış. İos 6'dan 9'a ota ile geçişte sıkıntı olduğu için ios 8.4.1 imzaları 4s ve 5 için açık bırakılmıştır. Odysseusota yöntemiyle sadece 8.4.1'e dönebiliriz. İşin mantığına bakarsak araç güncelleme yapmak için appledan ota imzalarını kontrol ediyor ve sistemi imzalıyor. Pwned dfu modu ile yazılım yükleniyor.

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Umarım iOS 9 'a restore yapmak zorunda kalırsınız.
  • Want to kullanıcısına yanıt
    Sizin söylediğinize göre, 4S için shsh kaydı olmadan 7.1.2 ye dönmek şimdilik imkansız gözüküyor.
    Çünkü dediğiniz gibi dönüşlerde ota üzerindeki açık imzalardan faydalanılıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.