Şimdi Ara

Hala Silver'im Yardım Edin LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar . 2010-2015 yılları arasında cs 1.6 oynadım 2017 ekimde cs:go aldım ve şuan silverim
    Öncelikle Ekipmanlarım iyi . mause logitech filan pes turnuvasından kazanmıştım. FPS im 80-100 arası yani kasma donma yok . Kulaklıgım iyi ve kaliteli mice sahibim. Aktif rekabetci havuzundan 6, aktif olmayan rek. havuzunda 3 mapi biliyorum. kalan mapler zaten fazla oynanmayan mapler.

WİN : 60
    SAAT: 370
    biliyorum pek fazla değil ama 1v1 de ezdigim arkadaşlarım minimum nova 2 . silver olmaktan utanıyorum arkadaş çevrem yok . cidden,,,
    oyun ilk olarak s3 attı.sonra s2 ye düştüm ve 1 haftada s5 e yükseldim şuan silver 4 'üm
    25+ KİLL ALMADIGIM OYUN YOK . S5 KEN NOVA MAÇLARINA GİRİP 20 ADAM ALIRDIM. KARŞI TAKIM HİLE OLDUGUMU DÜŞÜNÜYOR . AMA TAKIM KÖTÜ GELİYOR VE HEP YENİLİYORUM
    1 HAFTA İÇİNDE NOVA OLMAM GEREK BİR ÖĞRETİCİ VİDEO VB. ATARMISINIZ ? ÜST RANKLARDAN ÖNERİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
    NİCK : Endyk34

• mg olana kadar tek takılma yakındaki lobilerden rütbe olarak dengin lobi bul öyle gir toxic tiplerle karşılaşırsan da etkilenme engelle geç oyununu ilerletmeye bak. diğer türlü oyunu yeni öğrenen liselilerle kanser olursun.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    bende yeni öğrenen liseliyim :) bir de toxic ne oluyor ?
  • Gel Silver Silver Takılalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende silverda 50 adam vuruyom pardon novada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyX_X -- 3 Şubat 2018; 4:57:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trolleyen,amaci oyun oynamak olmayan kisilere toxic deniyor. 1-2 demo at bakayim problemin ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyrun atıyorum ilk yarı 20 kill alıyorum 12-3 bitiriyoruz. 2. yarı takımın tümü trolleyip oynamadıgı için yeniliyoruz ben toplamda 31 kill alıyorum sonra sondan 3. el bilinçli olarak birisini öldürüp kendimi banlıyorum . nedeni sınav haftam oldugu için ve ben sürekli cs giriyorum kendimi bilerek banlattım

not: kulaklıksız oynuyorum bu maç yani ses kasmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ee nerede demo. 2 tane at en iyi oynadigini seçme :)

• Ligin ne önemi var. Yavaş yavaş gelistirirsin kendini. Eğlenmeye bak.

• abi son 2 maçımı indirdimde .dem foruma atılmıyor mp4 e filanda çeviremedim bandicam ile kayıt edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ublt34 -- 3 Şubat 2018; 17:21:19 >
  • Kayıt etmene gerek yok demo izleme yerinde paylaş gibi bir şey olması lazım onu at

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan_34

abi son 2 maçımı indirdimde .dem foruma atılmıyor mp4 e filanda çeviremedim bandicam ile kayıt edicem

Mouse un olduğu yerde paylaşım bağlantısını kopyala var oraya bas kopyalıyor buraya yapıştır yeter

Hala Silver'im Yardım Edin LÜTFEN

• çok teşekkürler sabahtan beri boşuna uğrasıyorum
  • steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-nQm39-afaVQ-yGf9z-Y82vB-8dKTK

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-HqYNZ-cnzba-7xCAS-ApziC-5o8vO

İlk maçımın ilk yarısını normal oynadık 2. yarı 2 türk ve 2 israilli kavga ettik maçı sattılar maçın basındada bombayı maptan dışarı attılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ublt34 -- 3 Şubat 2018; 21:20:54 >
  • Prime olmadan ve 2-3 arkadaşınla beraber girmeden rank atlaman imkansız. Arkadaşı prime yapmaya çalışıyoruz,20 rekabetçi girdik abartmıyorum 18'inde hack vardı. Prime maçlarda çok gelmiyor hack.
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    hesap prime
  • abi attım boş zamanında izlersen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASAP1910

Prime olmadan ve 2-3 arkadaşınla beraber girmeden rank atlaman imkansız. Arkadaşı prime yapmaya çalışıyoruz,20 rekabetçi girdik abartmıyorum 18'inde hack vardı. Prime maçlarda çok gelmiyor hack.

prime yapmak için niye rekabetçi giriyorsunuz
  • Son maçların hepsi d2 bence fazla girme, hilenin en çok denk geldiği iki mapten birisi diğeri de mirage. Overwatchte bu ikisinden başka gelmedi baya bir izleyen birisi olarak söylüyorum. Bu kadar map bilgin var ise Cobblestone - overpass - inferno - train gir ama ne yap ne et d2 girme. Adamlar basit eğlence - ölüm maçında bile açıyorlar hileleri d2 de
  • 1 win 1800 küsür exp veriyor ayrıca 5 arkadaş oynuyoruz. Level kasmak için 5 kişi basit eğlence mi girelim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.