Şimdi Ara

Hala Oscar'a İnanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nolan gibi bir yönetmenin filmleri toplam 7 oscar alırken la la la la land denen çok kısıtlı bir kitleye hitap eden, benim gibi yıllardır sinemanın içinde birini bile yarısında salondan çıkartmıiş film 17 oscar adaylığı alıyor, en kötü yarısını da kazanacak.
    İleride yahudileri öven bir senaryo yazıp hollywood'a mı satsam belki parayı kırarım?

• Ben filmi izlemedim ama sen tarzını sevmedin diye adaylık almasın mı? Hem adaylıkların yarısı ıvır zıvır kategorilerde diğerlerinin de kaçını kazanacağı belli değil. Ben de Nolan sevmiyorum o zaman o da almasın Oscar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Selva

Ben filmi izlemedim ama sen tarzını sevmedin diye adaylık almasın mı? Hem adaylıkların yarısı ıvır zıvır kategorilerde diğerlerinin de kaçını kazanacağı belli değil. Ben de Nolan sevmiyorum o zaman o da almasın Oscar.

Ben beğenmedim değil beğenen kişi kadar beğenmeyen sayısı da çok, teknik anlamda lafım yok ama lotr kralın dönüşü bile 11 adaylık almışken bu film ondan daha çok oscar alabilir. Interstellar gibi neredeyse her anlamda zirve bir film bile tırt bir oscarla yetindi
  • Yıllardır sinemanın içerisinde birisi olarak , falanca sitenin puanlamalarına filanca sitenin yorumlarına ve AKADEMİ nin adaylıklarına kulak asmamayı öğrenmiş olmalısın. Yoksa her sene böyle karın ağrısı çekmeye mahkum olursun. Dostça bir tavsiye
  • 'benim gibi yıllardır sinemanın içinde birini bile yarısında salondan çıkartmış film'

This is not me, this is my ego.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.