Şimdi Ara

Hala oldum :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allah analı babalı büyütsün
    ...
  • Ben ne amca olabiliyorum, ne dayı ancak enişte olabileceğim, inşaallah.

Hasene, iyilik güzellik ilim anlamında Allah kaderini de güzel ve hayırlı eylesin inşaallah.
  • ben ismini hiç beğenmedim bence o kız da büyüyünce beğenmeycektir. fırsat varsa değiştirin
  • kızın isminı sevmedım.. sırf kuranda var dıye ısım takmak
  • Teker teker dualarınıza amin dedim sagolasınız arkadaslar

Bu sabah ilk defa yegenimi gördüm çooook tatlı maşallah ufacık bişe 3 kg doğmus görünce cok mutlu oldum içim bi tuhaf oldu ailecek sevinç gözyaşları döktük darısı tüm amca dayı hala teyze anne baba olmak isteyenlere

bu arada hasene'nin benimle gram alakası yok insan hiç mi halasına benzemez yahu annesinin tıpkısı nyse ilerleyen günlerde bu konuda ki gelişimini gözlemleyecegim hala bir umudum var

iyi fikir paTron
    quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

bence çocuk büyüyüp bu konuyu görene kadar üst konu yapalım ne dersiniz

quote:

Orjinalden alıntı : mWm
    kız hasene yandık desene
    yine sana kaldık desene

kim yazmışsa türküyü saçmalamakta üstüne yokmus mubarek

quote:

Orjinalden alıntı:osstation

Beşik Kertmesi yapalım yok mu yeni kuzeni falan doğmuş olan, kısmetini de bulmuş oluruz aradan çıkar. gelip sonra konu dışına bu erkekler beni anlamıyo falan diye topic açmasın

var var olmazmı diğer halasının 10 aylık oğlu var şimdiden abim başladı kızımın etrafında dolaşma diye

• hayır sırf kuranda var diye bu isim koyulmadı dedim ya birden bire oturdugu yerde abimin içine doğmuş bu isim o gun bugundur hasene dedi başka bişe demedi bizde istemedik basta ama şimdi cok alıstık değiştirselerde hasene deriz artık

quote:

Orjinalden alıntı: helloween

kızın isminı sevmedım.. sırf kuranda var dıye ısım takmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birce

hayır sırf kuranda var diye bu isim koyulmadı dedim ya birden bire oturdugu yerde abimin içine doğmuş bu isim o gun bugundur hasene dedi başka bişe demedi bizde istemedik basta ama şimdi cok alıstık değiştirselerde hasene deriz artık

quote:

siz sevdiyseniz sorun yok tabi. ama kız ileride ismini sevemeyebilir.. hasene.. hansel olsa daha ıyıydı

• quote:

quote:

hayır sırf kuranda var diye bu isim koyulmadı dedim ya birden bire oturdugu yerde abimin içine doğmuş bu isim o gun bugundur hasene dedi başka bişe demedi bizde istemedik basta ama şimdi cok alıstık değiştirselerde hasene deriz artık

quote:

siz sevdiyseniz sorun yok tabi. ama kız ileride ismini sevemeyebilir.. hasene.. hansel olsa daha ıyıydı

ne hansel i. hasene çok daha iyi hansel den.

Allah analı babalı büyütsün.

• quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

quote:

quote:

quote:

hansel ile gratel.. hiç okumadınmı.. çok bilindik bir isimdir.. hasene yı ılk kez duduyo mıllet hayatında. güzel bir isim değil.

• allah analı babalı bi de halalı büyütsün
  • Çok sevindim,Allah uzun,sağlıklı,mutlu ömürler nasip etsin,analı babalı büyür inşaallah.
  • Allah bahtını açık etsin.Sizin yokluğunuzu ona onunkinide size göstermesin. İsmi güzelmiş fatma,zeynep,ahmet ,ali gibi isimlere nedense eski derler,modern isim koymak lazım gibi şeyler pek anlamıyorum.
  • Hansel şu cadı hikayesi değilmi..evet ilk defa duyuyorlar ismi gelen neydi neydi diye iki kez soruyor soyleyen de yarım yamalak anca birlestiriyoşuanda ismi tek telefuz edebilen birinci dereceden akrabaları hansel hırıstıyan ismi hasene en azından islam dinine uygunlugu acısından cok daha iyi
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

quote:

quote:

quote:

hansel ile gratel.. hiç okumadınmı.. çok bilindik bir isimdir.. hasene yı ılk kez duduyo mıllet hayatında. güzel bir isim değil.

• hristiyan ismiymiş ne bu zihniyet yaw.. onlar insan değilmi... hristiyan olupta ismi aleyna olan bi ton insan var.. böyle bin tür örnek var.. herneyse
  • hayırlı ols.. Allah uzun,sağlıklı,mutlu ömürler nasip etsin.
  • ERKEK OLURSA DA ENES KOYUN BARİ TERSTEN OKUYUNCA ENES ÇIKIYO HATTA Bİ 3. ÇOCUK KIZOLUYRSA ONUN ADI DA AHU OLSUN

• allah nazardan saklasın
  • vay vay vayy hemserim hayırlı ugurlu olsun çokda güzel isim koymuşsunuz maaşallah.. Karapapak nufusuna biri daha eklendi.. bende sevindim Özel özel tebriklerimi ilet.. kim edio derlerse tebriği, karapapak bi çıldırlı edio dersin
  • allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun da

halalar pek sevilmez ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.