Bu sabah ilk defa yegenimi gördüm çooook tatlı maşallah ufacık bişe 3 kg doğmus görünce cok mutlu oldum içim bi tuhaf oldu ailecek sevinç gözyaşları döktük darısı tüm amca dayı hala teyze anne baba olmak isteyenlere
bu arada hasene'nin benimle gram alakası yok insan hiç mi halasına benzemez yahu annesinin tıpkısı nyse ilerleyen günlerde bu konuda ki gelişimini gözlemleyecegim hala bir umudum var
hehe gerçekten ilk doğduğunda anneye benzetmiştim ama şimdi tıpkı ben herkes bana benzetiyor :) hatta abim bazen benim ismimle hitap ediyor kızına :) bi abim daha var maşallah dunya tatlısı bi kızı oldu 9 aylık şuanda.3.kez hala oldum yani :) ilk anneye benziyordu ama şimdilerde herkes bana benzetiyor.diğer halasıda bu bana benzeyecek diye heyecanla bekliyordu
ben evlendim 13 ay oldu.eşimle çok mutluyuz.maşallah suphanallah Rabbim daim kılsın. hatta sözlendim diye konu açmıştım burda :) tek eksiğimiz bebişimiz.Rabbim nasip etmedi henüz. teyze hala oldum şimdide her kadın gibi anne olmak meleğimin cennet kokusunu içime çekmek istiyorum inşaallah.
vay be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Adını hastahane koyduk diye okudum.Diyorum ne alaka.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme