Şimdi Ara

Hala kaset walkman dinleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerden nereye geldik şu kısa yıllar içinde. Sitelerde dolaşırken eski walkmanleri tanıtan resimleri gördüm. Artık ceplerimize giren mp3telefonlar mp3 playerlar ipodlardan sonra sanırım kaset walkmam kullanan kalmadı. Acaba hala kullanan var mıdır?

• bence yoqtur 5 yaşındaki cocugun elinde bile ipod war :)=
  • olabilir.aslında şu an elimde olsa bende dinlerim.mp3 kasetin yerini tutmuyor bence öyle 150-200 tane mp3 ten şarkı beğenilmiyor sürekli şarkı değiştiriyorum.halbuki kendi doldurduğun bi 90lığı aylarca sabaha kadar dinlerdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: apolloturk2

olabilir.aslında şu an elimde olsa bende dinlerim**** kasetin yerini tutmuyor bence öyle 150-200 tane mp3 ten şarkı beğenilmiyor sürekli şarkı değiştiriyorum.halbuki kendi doldurduğun bi 90lığı aylarca sabaha kadar dinlerdim

Kesinlikle haklısın

Mp3 playerim bir şarkı bittiğinde aynı şarkıyı çalmaya ayarlanmış, farkında değilim. 3 ay farkında varmadım çünkü şarkı bitmeden bir sonrakine geçiyordum. Anladınız...
  • benim sony vardı yaklaşık 12 sene evel almıştık.. çok severdim onun için hala saklıyorum.. üzerindeki düğmelerin bir kaçı bozuk ama genel olarak çalışıyor hala.

edit: dinlemiyorum tabi, creative var onunla dinliyorum eğer dinlersem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deitel -- 27 Nisan 2007; 10:02:30 >
  • bizim bi arkadaş dinliyor sony kaliteli bişi
  • onun yeri farklı elimde yüzlerce eski kaset var onları dinliyorum

çok kaliteli istediginiz parçayı istediginiz kadar dinliyorsunuz programlıyabiliyorsunuz yani yok yok sony idi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde var yeri geldiğinde walkmanle dinlemek daha bi keyif weriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk
    Mp3 playerim bir şarkı bittiğinde aynı şarkıyı çalmaya ayarlanmış, farkında değilim. 3 ay farkında varmadım çünkü şarkı bitmeden bir sonrakine geçiyordum. Anladınız...

3 ay boyunca aynı şarkıyı dinlemek zorunda kalmamışsın iyi ki.
  • Valla arabada kaset çalar olduğu için sadece araba da kaset dinlemekteyim. Ama mp3 player'a yükleyip manyetik kaset aparatı ile dinlerim. Onun dışında bir kaç tane eski kasetlerden dinlemek amacıyla arada bi takarım.
  • ara sıra nostalji yapıyorum
  • dinleyen arkadaşlarım var hala benimde 10 sene öncesinden bi sony vardı taş gibi duruyodu arkadaş kurbanı oldu..
  • 97 de almıştım Sony iydi.hala çalışıyor walla. Kardeşim kullanıyor hala.Ben kullanmıyorum artık Creative almıştım onu kullanıyordum. Onu da arkadaşa ödünç verdim .Sağolsun öğretmen arkadaş okula götürmüş çocuklara çaldırmış. Sonradan duydum ki çalan çocuk 2 YTL ye satmış.
  • benim hiç walkmanim olmadı o yüzden ipodumla mutluyum zaten sadece okula gidip gelirken yol baya uzun olduğu için müzik dinliyorum onun dışında fazla dinlemem..
  • O ne yeniyor mu?
  • kasetin müzik dünyasına ve kişisel müzik gelişimimize kazandırdıkları tarif edilemez kadar büyüktür, o bakımda yerinizde olsam hor görmeden önce bir kere daha düşünürdüm,
    97 yılına kadar Sony Walkman kullandım, 97 de Sony Discman aldım, şimdi ise Sony nw-107 Walkman mp3 player kullanıyorum,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.