Şimdi Ara

Hala iphone 4/4s Kullanan Var Mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi meraktan soruyorum arkadaşlar. Bende iphone 4 siyah 8 GB var 2012 Kasım ayında hediye geldi, 3 yıldır birlikteliğimiz devam ediyor, ios 7 yüklü olduğundan beri kasıyor bir miktar ama idare ediyorum. İnternet ve arayüz hala gayet hızlı, bir tek whatsapp ile spotify çok kasıyor. Batarya ise hala canavar gibi, gerçekten apple telin çıkmasından 5 yıl geçmesine rağmen farkını hissettiriyor ; dizaynı da çok hoşuma gidiyor telefonun ancak telefon hafızası en büyük sıkıntım. Şuan 3.5 gb kendisi kullanıyor telin bana 4 gibi yer kalıyor ona da hiçbirşey sığmıyor.

Var mıdır hala 4-4s kullanan?

• ben 4S kullanıyorum. 32 GB hala taş gibi. beni uzun süre daha götürür. 4 de ios 7 kasıyor ama 4s de çok akıcı
  • Bende 4s kullaniyorum. 6s'e gecmek istiyodum ama sacma sapan fiyatlar yuzunden sogudum appledan. Bida alirmiyim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s ikinci el hala bir cok alici alabiliyor ve cihaz kulvarinda yine kullanicisini memnun ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam whatsapp in kasmamasi icin size bir tavsiye ;
    konusmalarinizi silin o zaman daha akici calisacagini dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

hocam whatsapp in kasmamasi icin size bir tavsiye ;
    konusmalarinizi silin o zaman daha akici calisacagini dusunuyorum

Hocam bir kısmını sildim de pek bir etkisi olmadı gibi, büyük kısmını silmedim ilerde lazım olur diye kıyamadım
  • 4S iOS 9'da nasıl arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4s kullanıyorum
  • 4S iOS6.1.3 ile kullanıyorum

• Bende de 4s 8gb var iOS 9 yüklü

• Bende 4S kullanıcısıyım 8 gb , hafıza problemi bende yaşıyorum 32 alsaydı keşke zamanında

• 2 senedir ip4s ve 6.1.3 sürümdeyim,daha 2 sene kullanırım
    Ayrıca,bu nası başlıktır
    Hala 3g ve 3gs kullanan bile var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda iphone 4 8gb kullanıyorum.Fakat miladını doldurdu gibi benim için,yenisini sipariş ettim onuda sıkıntısız uzun süre kullanırım inşallah.
  • Ben de,eşim de,kızım da 4S kullanıyoruz(16 GB)...Tam 4 seneyi doldurduk ve şu an İOS 9.1 yüklü...Arasıra takılmalar olsa ve bataryası iyi performans
    göstermese de atlattığı bunca badireye rağmen dimdik ayakta...Başka hiç bir telefon bu kadar uzun ömürlü olamazdı sanırım...
  • 4s i ilk çıktığı gibi almıştım.Hala kullanıyorum.

• Daha 4 ay once aldim 4s'i 64gb ve sifirdi. Kutudan ios5 ile cikti ama hat problemi oldugu icin ios6ya yukselttim. Ve su an mis gibi geciniyoruz. Ve bu telefona m8den gectim. Pisman oldugum tek konu applein kisitlayici olmasi yoksa geriye kalan hicbir yonden aratmiyor.

• babam 3gs kullanıyor hala. 4 4s neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

babam 3gs kullanıyor hala. 4 4s neden olmasın

Konuyu daha ziyade gencler kullaniyormu diye merak ettigimden actim yoksa telefonla tek isi arama mesaj atma en fazla facebooka giren anne babalarin +9 itemidir iphone 3-4 serisi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: self.uskuc

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

babam 3gs kullanıyor hala. 4 4s neden olmasın

Konuyu daha ziyade gencler kullaniyormu diye merak ettigimden actim yoksa telefonla tek isi arama mesaj atma en fazla facebooka giren anne babalarin +9 itemidir iphone 3-4 serisi :)

gençlerde de var ama 4 ile zor ya. 4s in gideri var da, sosyal medya falan için 4 biraz ağır :)
  • 4s 8gb var. Ios 8.2 yüklü. Gayet iyi ama alan az gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.