Şimdi Ara

Hala 'Cehape zihniyeti'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan o kadar olay olmuş. Bu AKP'lilerin ağzında hala ""Cehape zihniyeti" lafı dolanıyor.

"Teröristlerle görüşen şerefsizdir" deyip, aylar sonra Oslo'da itlerle masaya oturan...

Çözüm süreci saçmalığıyla, Doğu da ipleri PKK'ya veren, kendi asayişlerini kurmalarına göz yuman...

Bu süreç içerisinde bunların toparlanmasına, silah ve mühimmat yığınağı yapmasına izin verip, sonra pişkin pişkin "Yığınak yaptılar" açıklaması yapıp, milletin aklıyla dalga geçen...

"Sınırdan askerimize el sallayarak geçiyorlardı, biz birşey yapmıyorduk" diyen...

"HDP'yi biz güçlendirdik" açıklaması yapan...

AKP seçmeninin "ABD ve İsrail ne yapıyorsa, biz tersini yapmalıyız" deyip Suriye ve Esad'ın düşmesini isteyen ABD'nin ve büyük ustalarının yanında oluşları...

12 senedir cemaatle kol kola olup, önünü açan, "Ne istediler de vermedik" diye açıklama yapıp, eşek ölüp ortaklık bozulunca diğer kesimleri "Paralel" diye suçlayan...

Beceriksiz Suriye politikaları ve Orta Doğu'da bir savaşın içine çekilmek istenmemiz...

Çok değil saatler önce, Türkiye'nin belki de en güvenli olması gereken yeri Ankara'da, başkentimizde düzenlenen ve Cumhuriyet tarihine "90 yıl içindeki en büyük terör saldırısı" olarak geçen. Buna karşın, örgüt kurmaktan senelerce içeride yatmış birinin mitingine 4000 güvenlik görevlisi giderken, her gelen didik didik aranırken, Ankara'daki insanlarımızı koruyamayan...

En önemlisi önüne gelen her olayda, onların tabiriyle "Kandırılan, aldatılan" koskoca Türkiye Cumhuriyeti'nin hükümeti.

Ve bütün bunlara rağmen hala "Cehape zihniyeti" diyenler. Birileri şunlara hatırlatsın; Bu yukarıda yazdıklarım 12 sene içinde oluyor ve 12 senedir bu ülkeyi "Akepe zihniyeti" yönetiyor.

Önceden CHP'ye oy vermeye elim gitmezdi. Ama bunların sayesinde gönül rahatlığıyla oyumu veriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CHP zihniyetinden önce AKP zihniyetini ele almalılar. Ülke kan gölü oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler Akp teşekkürler Akp seçmeni .

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • aklı başında terörist olmayan alternatif bir sol parti olsa ya da şu koltuk sevdası olmasa bu ülke gerçekten kalkınacak ama yok işte kötünün iyisini de seçmiyoruz kötünün iyisine razı oluyoruz.

Nasıl ki Barınç kader diyorum diye bazılarına razı geldik diyorsa biz de razı gelmeye zorlanıyoruz.Kılıçdaroğlu on numara siyasetçi ama liderlik karizması yok.Bizim milletimiz memur görünümlü adamı sevmez Kılıçdaroğlunda da tam bu var ve bunun farkında ancak o da koltuğa yapıştı nasıl ki Devlet bahçeli de 20 küsür yıldır aynı koltuğa yapıştıysa , Eğer Baykal'ın kaseti çıkmasaydı Baykal hala CHP'nin başındaydı.

Bu adamlar istifa denen kavram yok , gelen koltuğa sımsıkı tutunuyor.Adamlar 70 yaşını devirecek hala vekil olma çabasında...
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Şu yazdıklarımla "İslam düşmanlığını ilişkilendirebilenler oy kullanıyor işte.

Orijinalden alıntı: GTFO

Biz bu ülkede ne zaman islam adına bir şey yapsak, bunlar sizin zorunuza gitti. Yani yıllardır bu böyle. Sizin mayanızda var ''islam düşmanlığı''

Hatayi söyleyeyim belirli bir kesimin yaptığı yanlışi tüm kesime yaymak.Kemal Kılıçdaroğluda müslüman ama o dinci değil fark burda dinci ile dindar farklı şeyler. Geçmişte chpnin yaptigi hatalar şimdiye mal edilemez. Şöyle dusun tayyip yolsuzluk yaptı diye kimse ahmet davutoglunu suçlamiyor.

Biz bu ülkede ne zaman islam adına bir şey yapsak, bunlar sizin zorunuza gitti. Yani yıllardır bu böyle. Sizin mayanızda var ''islam düşmanlığı''

Arkadaş zannedersinki akpden önce ülke komple ateistti.
    Hayır bunların böyle dini kullanmaları yüzünden millet iyice dinden soğuyor farkında değiller. Adamlar iyice dini siyasete alet ediyorlar.
    İsteyen dinini yaşıyordu, kimse kimseyede karışmıyordu.

Daha Fazla Göster
  • quote:

İslam düşmanıyım doğru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • burdakiler her şeyin farkındalar merak etmeyin

önemli olan SAF halkın bunları görmeleri
    o da muhalefet partilerin kapı kapı dolaşarak
    siz gençlerin etrafınızda bunları anlatarak olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Şu yazdıklarımla "İslam düşmanlığını ilişkilendirebilenler oy kullanıyor işte.

Hocam akpye dil uzattığımızda hele hele malum şahsa dil uzattığımızda sanki islama sanki HZ. Muhammed'e sanki Allah'a hakaret etmişiz gibi sayıyorlar. O yüzden meth'i güzel olsun bunların.

Orijinalden alıntı: nofear72

burdakiler her şeyin farkındalar merak etmeyin

burdakileri bilmem de ben bi şeyin farkına vardım oda forumdaki "erdoğan nefretliği" arkadaşım. hemde görüş birliği var buna pkk sevicileride dahil. bu yüzden 1 kasımda Akp diyorum

birde SAF halk dediğiniz kim? biz halk değilmiyiz. onlar saf sa biz neyiz uyanıkmı?

• quote:

benim paramla bana sormadan yaparlarsa zoruma gider tabi. kendi paranizla ne yapiyosaniz yapin. devletimizin hem adini hem de parasini harcadiniz!!
  • KK bu akşam Halk Tv'de barış mitinginde ölenlerin şehit sayılması için kanun önergesi vereceklerini söyledi. Binlerce Pkk paçavrasının altında ölenleri şehit sayan bir Chp!! Yazıklar olsun sana verdiğim oy'a yazıklar olsun!!!

Orijinalden alıntı: digital_version

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

burdakiler her şeyin farkındalar merak etmeyin

burdakileri bilmem de ben bi şeyin farkına vardım oda forumdaki "erdoğan nefretliği" arkadaşım. hemde görüş birliği var buna pkk sevicileride dahil. bu yüzden 1 kasımda Akp diyorum

birde SAF halk dediğiniz kim? biz halk değilmiyiz. onlar saf sa biz neyiz uyanıkmı?

Vatan hainlerine "biz" demeyiz.

Şunu samimi söylüyorum ne zaman biz kullansam akplileri ve pkklıları işin dışında tutarım.

Özetle benim gözümde ne olduğunu yazardım da çizilmeye değmezsin.

• quote:

Gerçek şu ki İslam'la gram alakası olmayan biri için başkasının Müslümanlığı umrunda bile olmaz. O, Müslüman veya Müslüman geçinenlerin hüsnükuruntusu gerçekte böyle bir şey yok. Bir şeye düşman olmak için önce onu umursamak gerekir, umursamadığın şeye düşman olamazsın. He ama şu da var. Bu Müslümanım diye geçinenler başkalarının sosyal, ekonomik ve kültürel yaşantısına doğrudan veya dolaylı olarak salça olurlarsa işte orada sıkıntı çıkıyor. Başkalarının mantık dışı, aptalca kararlarından neden ben zararlı çıkmak zorundayım ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Ekim 2015; 14:14:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• digital_version kullanıcısına yanıt
    sizin zaten bilmediğiniz bir şey yok beş vakit namazıda bilirsiniz

SAF insanlarda size inanır bunlar müslüman diye.

Hala 'Cehape zihniyeti'

Kuruldugu gündeki cizgisinden ayrilmasa,yeni partiler onunla yaris edemezdi.Demekki hatalar yapti bir yerde.

Demokrasinin cilvesi iste.Halkin dedigi olur.

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Buradakiler de sağolsun Chp'ye oy vererek ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyorlar bize

Teşekkürler Akp teşekkürler Akp seçmeni .

neden aşağılıyorsun insanları
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.