Arkadaşlar ben halı saha almak istiyorum ama imitasyon istemiyorum yani anlatmak istediğin nike lazer 2 nin halı sahası normalde nike lazer 2 böyle birşey ama adidas bayilerinde bunlar çivili olarak satılıyor bunların çivisizini istiyorum yani altı halı saha gibi olacak altı halı saha gibi onlar ise böyle arasındaki fark ise teki her yönüyle orjinel halı sahalar ise imitasyon yani ötekinin hiç bir özelliğini tasımıyor bu konuda bilgisi olan nerden bulacagımı bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim .
bunun siyahından bende var 70 ytlye almıştım geçen halısaha maçı vardı gol attım bunlarla xD
yeşilleri var bende halı sahaları güzel değil bunların nike mercurial yada tiempo al.
dediğini anladım sanırım.
normal krampon olunca ayakkabı çok daha sağlam oluyor. gerek burnu gerek arka kısmı.. bende bu yüzden senin istediğin gibi ayakkabılar bakıyordum ama bulamadım. bulursan pm atarsın
Halısahalar için neden o çeşidi aradığını merak ediyorum, zevk meselesi tabi.
Tekniksen, çalımcı, teknik şutlar çeken ve hızlı bir oyuncuysan Nike Mercurial Vapor tavsiye ederim, ha yok benim gibi defansta, top geçirir adam geçirmez biri, çok fazla şut çekmeyen, çektiğinde de kaleye yapıştıran, dayayan bir adam isen Nike Tiempo öneririm.
Gerek yok bi halı saha maçı için bunlara ben her hafta en az 1 kez maç yaparım hala doğru düzgün halı saha ayakkkabım olmadı al bi tane 30-40 tl ye idare eder gerçi teknik adamsan benim gibi fazla dayanmazen fazla 25 maç
arkadaşlar esas amacım benım halı sahada giymek değil ben lisanslı futbolcuyum normal krampon çeşitlerim var ama normaldede freestyler için hazırlanıyorum bunun içinde topu hissedeceğim krampon lazım oda imitasyonlarda olmuyor onun için kaliteli halı saha arıyorum bir kere buldum para olmadıgı için alamamıstım 1 hafta sonra gittim bitti ve bir daha gelmeceğini söyledi ondan burda soruyorum arkadaşlar .
nike mağazasında nasıL imitasyon oluyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: uzerme jr.
nike mağazasında nasıL imitasyon oluyor ?
arkadaşım yanlış anlamısın dişli kramponlar misal buza derisinden yapılıyor önünde topu daha rahat hissetmen için palitikler oluyor halı sahalarda ise fiyat düşsün diye bunlar olmuyor daha düşük kalite oluyor ve sadece şekil olarak ona benziyor özellikleri hiç benzemiyor .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme