Şimdi Ara

Haksızlık Ediyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşıdaki takımın Real Madrid olduğunun ve o takımın ilk yarı rezalet oynadığının farkında değilsiniz. Skorun tek nedeni GS'nin maçı bıraktığı anlarda Madrid'in bırakmamasıydı.
    Gören de Haydarspor 6 attı sanacak, ne bu? GS gayet güzel oynuyordu oyundan kopana dek. Şükredeceğinize hala çene. Ara sıra yenilgiyi kabullenin arkadaş, sınırınızı bilin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Karşıdaki takımın Real Madrid olduğunun ve o takımın ilk yarı rezalet oynadığının farkında değilsiniz. Skorun tek nedeni GS'nin maçı bıraktığı anlarda Madrid'in bırakmamasıydı.
    Gören de Haydarspor 6 attı sanacak, ne bu? GS gayet güzel oynuyordu oyundan kopana dek. Şükredeceğinize hala çene. Ara sıra yenilgiyi kabullenin arkadaş, sınırınızı bilin.

çok doğru.

bunu maçtan önce anlatmaya çalışıyoduk ama hiç kimsenin aklı başında değildi.

ilk yarım saat gs tam oynaması gerektiği gibi oynadı ama defans hattı çok kötüydü. özellikle eboue.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

quote:

Karşıdaki takımın Real Madrid olduğunun ve o takımın ilk yarı rezalet oynadığının farkında değilsiniz. Skorun tek nedeni GS'nin maçı bıraktığı anlarda Madrid'in bırakmamasıydı.

çok doğru.

bunu maçtan önce anlatmaya çalışıyoduk ama hiç kimsenin aklı başında değildi.

ilk yarım saat gs tam oynaması gerektiği gibi oynadı ama defans hattı çok kötüydü. özellikle eboue.

Ya orası ayrı ama karşı takımda da Ronaldo, Isco, Benzema, Di Maria, Bale, Modric... var arkadaş. Bu adamlar karşısında bir koparsanız daha toparlanamazsınız zaten, kolay değil bu kadar büyük bir güce sürekli aynı konsantrasyonda oynamak. Burdakiler her maçı yenelim, en büyük biziz havasında.

• Birde kalkıp liseli beyinleriyle fatih terim bıraksın hadiiii başka adam gelsin diyenler var.
    Teknik direktör değiştirmeyi, çorap değiştirme gibi sanıyorlar. Daha düne kadar fatih terim diye ölenler şimdi 3 maç kötü gidince gitsin demeye başladılar.
  • Adam haklı maçı izlemeyen adamlar gelip skora bakıp konuşuyor deli oluyorum bu skoru real madrid almadı biz kendimiz verdik bıraktık 2-0 dan sonra bırakmamalıydık ama bıraktı futbolcular yediğimiz iki golde saçma sapan bireysel hatayla olunca oyuncularda özgüven kalmadı ilk gol eboue kendisinin yarısı olan oyuncuya sözde müdehale yaptı ve yere düştü top önünde kaldı gol oldu ikinci gol de ise melo dany uyumsuzlu ile geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TGzgnr

Birde kalkıp liseli beyinleriyle fatih terim bıraksın hadiiii başka adam gelsin diyenler var.
    Teknik direktör değiştirmeyi, çorap değiştirme gibi sanıyorlar. Daha düne kadar fatih terim diye ölenler şimdi 3 maç kötü gidince gitsin demeye başladılar.

Hocam Fatih Terim gitsin diyenlerden değilim ama çok takıntılı bir adam. Burak'ı oynatmamalıydı, tek forvet başlaması lazımdı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TGzgnr

Birde kalkıp liseli beyinleriyle fatih terim bıraksın hadiiii başka adam gelsin diyenler var.

Hocam Fatih Terim gitsin diyenlerden değilim ama çok takıntılı bir adam. Burak'ı oynatmamalıydı, tek forvet başlaması lazımdı.

bencede önce yenilmeyeceksin kontrol ediceksin oyunu 2. yâri sok 5 tane fw adamlar beraberliğe geldiler zaten 60 a kadar sıfır sıfır gitse son dakikalar bize işlerdi.

ve Madrid organize bi atakla gol atmadi .buna dikkat hep biz kontrol edeceğimiz topu adamlara verdik hepsi bizim hediyemiz gollerin .Madrid galibiyeti kesinlikle haketmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tribünler boşaldı 4. golden sonra, sonra kalkar takıma söverler. İstersen 20 tane gol ye o tribünü boşaltmayacaksın kardeşim.
  • bir musibet bin nasihatten iyidir
  • iyiki diyorsun karşındaki real madrid.. hücum oynatırsan 30 dakika oynarsın gerisini getiremezsin işte.. üstüne üstlük bu sezon ilk kez oynayacak savunma ile realin karşısına çıkıyorsun pehhhh...
  • 3 yersin 4 yersin. 6 ne demek oluyor lan?
  • Beyler böyle yapmayın.Tamam güldüğümü itiraf ediyorum.Yalan değil.Bizim maç konularımızda falan bizden daha fazla mesajınız oluyor bazen.

Adam bir maç kötü oynuyor diye asıp kesmeyin.Biz zamanında bunu Volkan'a da yaptık Alex'e de yaptık.Volkan şu anda olmasa da bazen bizi ipten alan adam oluyor.Eskiden uçan manda falan diyorduk.Tarihi hataları da olmadı değil

Sonra Alex'i koşmuyor diye eleştirdik.Hatta bir ara mALEX oldu.Ama adam şu anda dahi unutulmuyor ve ben eminim ki Fenerbahçe'nin efsane oyuncularındandır.

Kısaca hemen kesin yargılara kapılmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

tribünler boşaldı 4. golden sonra, sonra kalkar takıma söverler. İstersen 20 tane gol ye o tribünü boşaltmayacaksın kardeşim.

Buradan konusacagina al kombine git maca otur oraya yirt bi yerlerini sonra adamlar basit basit goller yesin eeee destekle yok ya. Adam once isine saygi duyacak isine saygi duymayan adama bende duymam. Ben bir camiayi destekliyorum. Geceleri alem yapip mac gununde camur yapanlari degil. Onun icin diledigim an orayi terk ederim. Izlemek veya izlememek veya desteklemek benim kararim. Bu bi show bussines show iyi degilse izlemezsin kardesim bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçta Real 2.yi attı tüm stad çıkıyor. Nereye gidiyorsunuz bre taraftar bozuntuları? Madrid'i yenmeyi mi bekliyordunuz 2 gol yiyince çıkıyorsunuz. 2 maç oynayacaksın Madrid'le. 2. maç dışarıda fakat grubun son maçı, Madrid as oyuncularla hayatta çıkmayacağı bir maç. Çıksa bile bir şans daha. İyi konsantre olup puan çıkarman gerekirse o maçtan 1 puan alırsın. Kaldıki grubun diğer maçı Juve-Copenhag 1-1. Yani senin maç öncesindeki şansından yüksek şansın şu an. Ama o çıkanlar bunları gram düşünemiyor. Hadi düşünemediler hafta sonu senin bu takımın rakip 80bin taraftar karşısında derbi oynayacak. Formda bir rakibine ve kazanması gereken bir maça oynayacak. Sen maç sonu futbolcunu alkışlayıp moral vereceğine stadı terkediyorsun.

Burada bile gelmiş Terim'i hemen kötüleyenler var. 2 ay önce önümüzdeki 5 sene şampiyonuz Terim bizim cart curt diyenler şimdi gelir milli takımı bahane eder. Hiç anlatmaya gerek bile yok. Taraftarların bu yaptığı ayıp.

• Allah kimseyi Burak Yılmaz ile sınamasın başka bir şey demiyorum. Bu adama gol makinesi diyeni dövücem artık. Gol mol atma kardeşim oyuna gir Allah rızası için bizi eksik oynatma artık. Pas at, çalım at, topla koşu yap yeter ya. Bu adam geçen sene o kadar gol attı ama hala kanım ısınmıyor herife nasıl bir virüs bu adam bıktım ya böyle bir forvet istemiyorum ben. İlk yarıda ne güzel baskılı oynadık tam anlamıyla forvet olsaydın maçın içinde olurdun. Allah ıslah etsin başka lafım yok. Tez zamanda şu takımdan git yoksa ben bu dünyayı terk edicem senin yüzünden kalp krizi geçiricem kaç haftadır illallah ettim yetti ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

3 yersin 4 yersin. 6 ne demek oluyor lan?

Ne olacak bal reklami gibi 1 degil 2 degil 3 degil 4 hic degil 5 te degil tam tamina 6 adet kalenize kadar teslim. Madrid karakovan bali.

• quote:

Bursa deplasmanı zor dendi beşiktaş 3 salladı
    Real iyi dedik 6 yedik
    Avrupa takımıyız dedik alakasının olmadığını herkes gördü
    Artık eskiler ile avunacağına herkes yenilikleri görsün
    Neyine şükredeyim bu takıma realden 6 yediğinemi real'e böyle güzel top oynatmasınamı kusura bakmayın ama takımı böyle dize getirip attan eşeğe bindirirler çok yüksekte görmeseydi kendisini bu benim sorunum değil madem takım ise tek sonuc bilecek galibiyet ama sunu içtenlikle söylüyorum taraftara yazık cidden yazık

Not : İyi gün taraftarıyım . Yada bazılarının tabiri ile izleyici .

• quote:

6 yediğimize şükredelim beyler dua edelimki 16 olmadı. Dalga mı geçiyorsun sen? Hafta sonu da beliktaş dağıtır bizi ve dananın kuyruğu kopar. Geçen sene zirve noktasıydı. Şimdi yine 2011,öncesine döndük.

• Antalya maçının telafisi olarak Madrid'e burda 3-0 kaybetselerdi dahî seyircinin gönlünü alırlardı

Adama en az 5 gol yersiniz dedim ve bana Real Madrid'in istanbulda kazanma ihtimalinin olmadığını söyledi

biraz kabullenin 4 maçtır diptesiniz

• her maçtan önce bu eboşa söylesinlerde atmasın artık kendini yere aygır gibi adam çarp birtane iscoyu da yere alamıyorsan artık peh bilerek mi yapıyor ne
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.