Şimdi Ara

Haksız yere hapise düşseniz nasıl kaçarsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakli/haksız hapishaneye duşseniz nasıl kacarsiniz ? Mantıklı yorumlar bekliyorum.
    Genelde filmlerde olur ama bence en mantiklisi hastahaneye düşüp ordan kaçmak başkada yolu yok galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna ne yemek ne de su

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sene olmuş 2016 hala hapisten kacilabilecegine inananlar var. Kacsan bile 2 ay sonra geri tıkarlar bu sefer muebbet yersin. Senin dedigin amca filmlerde olur zaten gercekte imkansıza yakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yakınımla konuşur vücuduna hapishanenin krokisini dövme yaptırmasını ve suç işlemesini isterdim. bu şekilde o da hapse düşerdi ve beraber o yolu izleyerek kaçardık.
    nasıl ama? orijinal fikir değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

bir yakınımla konuşur vücuduna hapishanenin krokisini dövme yaptırmasını ve suç işlemesini isterdim. bu şekilde o da hapse düşerdi ve beraber o yolu izleyerek kaçardık.
    nasıl ama? orijinal fikir değil mi?

Çok orjinal kardeş ve çok gerçekçi

• quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Sene olmuş 2016 hala hapisten kacilabilecegine inananlar var. Kacsan bile 2 ay sonra geri tıkarlar bu sefer muebbet yersin. Senin dedigin amca filmlerde olur zaten gercekte imkansıza yakın

cezaevinden kaçtı
    Mersin’de sürekli şiddet uyguladığı için 2007’de boşandığı eşi 35 yaşındaki F.Y.’yi, arkadaşına bıçaklatan ve bu yüzden 20 yıl ağır hapis cezasına çarptırılan 45 yaşındaki Bahattin Tuncer, cezaevinden firar etti.

Pm'den haber linkini vririm bay zeki çok bilmiş.

• Kaşıkla tünel kazardım ve kazdığım tünel belli olmasın diye üstünü posterle kapatırdım.
    Nasıl fikir, çok orijinal değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hapse girmemiş kovboy suç ortağın olacak gece vakti gelip pencere parmaklıklarına ip bağlayıp atla çekecek bu sayede duvar yıkılacak sizde kaçacaksınız.
  • Once hücrem deki kişinin arkasina kaşık çatal sokar sonra gardiyan arkadaş regl oluyor diye bağırır kapiyi açınca gardiyanı bayiltip kıyafetini giyip tuyerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 30 Ağustos 2016; 17:11:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lookback

quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Sene olmuş 2016 hala hapisten kacilabilecegine inananlar var. Kacsan bile 2 ay sonra geri tıkarlar bu sefer muebbet yersin. Senin dedigin amca filmlerde olur zaten gercekte imkansıza yakın

cezaevinden kaçtı
    Mersin’de sürekli şiddet uyguladığı için 2007’de boşandığı eşi 35 yaşındaki F.Y.’yi, arkadaşına bıçaklatan ve bu yüzden 20 yıl ağır hapis cezasına çarptırılan 45 yaşındaki Bahattin Tuncer, cezaevinden firar etti.

Pm'den haber linkini vririm bay zeki çok bilmiş.

2 ay sonra yakalandiginin da haberini bul. Hapisten kacmak icin illaki disarda seni ulke disina yollayacak adamlarinin olmasi lazim tum bunlaea ramen kacma ihtimalin %1 in altindadir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.