Şimdi Ara

Haksız Yere Ban Yedim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dereceli Esnek'te support rolünde bir oyuna girdim. Başarısız bir invade girişimimin ardından daha oyunun 2. dakikası olmadan oyundaki ADC bana, ölmüş anneme ağıza alınmayacak küfürler etmeye başladı. Ben bu küfürlerden o denle bıktım ki kendisine aynı koridorda oynamak istemediğimi söyledim ve orta koridordaki lux'dan alta inmesini istedim. Daha sonra yaptığımın yanlış olduğunu fark edip tekrar ADC'min yanına gittim. Bu sefer oyundaki Rengar, Nasus ve Jinx bana ağıza alınmayacak küfürleriyle hakaretlerine devam ettiler. Oyun boyunca kimseye tek bir kelime küfür etmedim her şey chat loglarında mevcut. Oyun boyunca kendilerini uyardım ve küfürlerinin acizlik olduğunu savundum. Onlar da beni oyun sonu raporlayacaklarını söylediler. 30 dakika aralıksız küfür yedim ve kural dışı hiçbir hareketim olmadı. Ne bilerek besledim, ne takım oyununa aykırı bir tutumda bulundum. Hatta gene chatloglarında mevcuttur ki oyunun 25. dakikalarında Jinx'e koruyucu melek çıkmasını önerdim ve bana cevabı "kapa çeneni annesi ölmüş **** çocuğu" oldu. Oyun bitince de bu saydığım arkadaşlar ve belki de Lux beni yok yere raporladılar. 5 dakika geçmeden de 14 gün ceza yedim. Evet geçmişte disiplin suçlarım oldu ama ben bu maçta ve son bir haftadır hiçbir hata yapmadım. Haksız yere ban yedim, 4 kişinin mobbingine maruz kaldım, ağıza alınmayacak hakaretler işittim. Ödül olarak ise 14 gün ban yedim.

Riota attığım ticket aynen böyle. Şaka gibi arkadaşlar. Hiçbir gerekçe, hiçbir yanlışım olmamasına rağmen sırf 4 velet rapor yolladığı için ban yedim

• _____________________________
  • Chat logu atsana bi bakalım haksız mı haklı mı ceza almışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.