Şimdi Ara

Haksız Trafik Cezam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Taksiciyim ; komşum olan ağır kanser olan tanıdığımı tıp fakültesi acil servisine yetiştirmek isterken, Trabzon'da kontrol noktasında durduruldum önümde 5 araç olduğu için , trafik polisine dedim ki " Kanser hastası var izin istesem, poliste dedi ki , 2 dk bekleyemez mi ? Bunun üzerine yüzümü astım diye beni göndermedi . Kemer ve Taksimetreden ( Taksimetre ağır suç araç trafikten men ediliyor bir de ) Oysaki ben komşumdan para bile almadım ve acil olarak , Acil servise gidiyorum.Taksimetreyi kemeri mi düşünecem.

    Ben, Trafiği mahkemeye vermeye karar verdim. Tecrübeli arkadaşlar prodesür konusunda yardımcı olabilirler mi. ? Acil durumun Taksimetresi mi olur ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • öncelikle trafik cezalarını peşinen ödemenizi tavsiye ederim.

    sonrasında trafik cezalarının iptali için cezanın kesildiği yerin sulh ceza mahkemesine itiraz dilekçesi verin.

    ayrıca işlem uygulayan trafik polislerinden de şikayetçi olmak istiyorsanız gene aynı yerin savcılığına suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

  • geçmiş olsun. önce cezaları ödeyin. itiraz dilekçesine hasta kişinin o gün ve saatte acilde olduğuna dair belge, taburculuk kağıdı vs. ne varsa ekleyin. hasta olduğuna dair kayıtları da eklerseniz işiniz daha garanti olur çünkü bizim yüce mahkemelerimiz hiçbir şeye inanmıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.