Şimdi Ara

Hakkınızı sonuna kadar arayın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temmuz ayında önümdeki minibüs ün arka tarafını kontrol etmeden manevra yapması sonucu kaza yapmış ve tuttuğumuz tutanak neticesinde minibüs şoförü % 100 kusurlu bulunmuştu...Benim araçta ön kaput ,tampon,ızgarada hasar oluştu...Sonrasında olanları tek tek anlatayım ki tecrübe olsun forum üyelerine...

1.Aracım Jetta 2014 model idi...alınırken serviste kaput koruma bandı yaptırmıştım..haliyle o da kullanılmaz hale gelmişti...

2.En yakın yetkili servisleri aradım...Yoğunluktan dolayı haftalar sonrasına randevu verdiler...O an VW ye tövbe ettim!!

3.Bu haliyle de haftalarca gezmekte hoş bir durum değildi...Sanayide tavsiye üzerine özel servise götürdük..Aracı kaskom üzerinde yaptırdım.Karşı tarafın trafik sigortasına rücu edildi...Araç kusursuz bir şekilde onarıldı...Onarımı yapan özel servisin kaskomla anlaşması olmamasına karşın onarımı yaptılar...Size kasko ödemeyi yapınca bize parayı teslim edersiniz dediler...Gözünü seveyim işini güzel yapan özel servislerin :))

4.Herşey bundan sonra başladı...Karşı tarafın trafik sigortası hasarı ödedi lakin kaput koruma bandının ücretini ödemeye yanaşmadı...Netice de benim keyfe keder verdiğim bir hasar değildi...kanunların yok sigorta yönetmeliğinin ne dediği benim umrumda değildi...

5.İnternet üzerinden yaptığım şikayetler, zırt pırt sigorta şirketini telefon ve mail üzerinden 6 ay boyunca yaptığım tacizl etmelerim işe yaradı..An itibariyle kaput koruma ücreti tarafıma yatmış bulunuyor...Siz siz olun hakkınız olanı kimseye hele hele büyük şirketlere yem etmeyin...Büyük şirket market hiç farketmez...5 kuruş bile olsa peşine düşüyorum, talep ediyorum...küçük de olsa sömürtmeyin kendinizi...

selametle....

• Hakkını aramak iyidir. Fakat 3-5 kuruşun da peşine düşüp kendimi yıpratmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkımı ararım ama 6 ay uğraşamam bi filim için,işimden olurum heralde

• Turkiyede hakkini aramak icin pesinden kosman gerekiyor maalesef. Kosun hakkinizi arayin meblag kucukse ve sizi cok ugrastiracaksa bi durun dusunun. Daha fazla sinir stres olup hayatinizdan bir kac gunu berbat gecirmeye deger mi ?

• Bir kaput koruma filmi icin kac saat ugrasmissiniz. Bugun asgari ucretle calismanin bedeli saatte 8tl ediyor. Harcadiginiz vakit insallah kaput filminden pahali degildir. Kaldiki sanmiyorum ki asgari ucretle jetta almis olasiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meselenin sadece kaput koruma filmi oldugunu anladigimda yok artik dedim. Baska bisey bekliyodum cunku. Ancak bu dedigim yanlis anlasilmasin. Hakkinizi aramaniz tabikide cok iyi bisey. Sonucta mesele burda sadece para degil. Ancak bize zaman icerisinde zorla ogretilmis sey, bu ulkede hakkini ararsan zararli cikan sen olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: frood

Bir kaput koruma filmi icin kac saat ugrasmissiniz. Bugun asgari ucretle calismanin bedeli saatte 8tl ediyor. Harcadiginiz vakit insallah kaput filminden pahali degildir. Kaldiki sanmiyorum ki asgari ucretle jetta almis olasiniz.

anlıyorum sizi....tabi ki kar zarar hesabı her daim yapmak lazım...az bir kazanım için hunharca zaman israfı yapmak, en değerli olanı heba etmek yanlış olur...

Mevzu bahsi geçen kaput filminin parasınaı almak için gösterdiğim çaba kayda değer zamanımı almadı...Her şeyi oturduğum yerden internet üzerinden veya telefondan yaptım....

Tabi en güzeli hiç uğraştırmayıp verselerdi daha iyiydi...zaten almış olduğum parayı hayır-hasenat amacıyla kullanıcam diye kendime söz vermiştim....

Tarafıma yatırılan para ihtiyaç sahiplerine gidecek inşAllah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Power Off -- 13 Ocak 2016; 11:18:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok doğru hocam bilgilendirme için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.