Şimdi Ara

Hakkımızla Lideriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • -Son 5 maçtır gol yemiyoruz. Çok iyi top oynamadık belki her maçta ama rakibe de fazla pozisyon vermedik. Gol attık kapandık. Skora göre oynadık. Savunma yapmak kötü oynamak değildir. Trabzon gibi pozisyon vererek kapanmıyoruz.
    - Yarıştığımız rakipler bizden çok çok kötü fuybol oynuyor. Fenerbahçe lig sonuncularından goller yiyip puan kaybediyor. Beşiktaş çölde su arar gibi gol arıyor. Dembaba vardı bir ara fos çıktı.
    -Son maçlarda golü maç bitimine yakın bulduk. Fenerbahçe nin geçen seneki şampiyonluğuna bakın bakalım kaç maç 2-1 veya 1-0 bitmiş? Golleri hep son dakikarlarda atmışlar. İlk yarı da aldıkları haksız, sahte penaltıları olmasa şuan Başakşehir in biraz önünde 3.lük kovalıyordu.

    SÖKE SÖKE GİDİYORUZ. İNŞALLAH ŞAMPİYON YAZDIRACAĞIZ.

    Atasözünde dediği gibi '' İt ürür kervan yürür '' Benzetme amacıyla yazılmamıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dünkü maça gelince Vine videolarıyla takip etmeyin şu ligi. Kaleci elini çektiğinde top çojtan kaledeydi zaten, açın Lig tv den iyi bakın pozisyona, umut un da verilmemiş penaltısı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.