Şimdi Ara

Hakkari'de askerlik yapıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
8.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Taciz yiyen üst bölgeleri var hala hocam haberlerini alıyorum arkadaşlardan. Dediğin gibi eskisi gibi değil 3 4 sene önce yüksekova halkı askere çok çektirmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senin telefon kullanman yasak değil mi?

• İdiyotloji İ kullanıcısına yanıt
    Normalde askerde yasak hocam doğu tarafında biraz tolerans gösteriyor komutanlar.

• Hocam bu yol kesme olayları hala yaşanıyor mu?

Sınavı kazanamazsam askere gideceğim bende muhtemelen, şayet doğuya çıkarsa benim askerlik buna göre bilgi almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürüntü köpek

Normalde askerde yasak hocam doğu tarafında biraz tolerans gösteriyor komutanlar.

hmm iyi o zaman üstlerin iyiymiş hayırlı tezkereler

• Hocam otobüsle doğuya gidiş yasak diyor komutanlar kendini tehlikeye attığın için. Uçakla gelmen daha iyi oluyor havaalanında alıyorlar askerler seni. Otobüsle gelende olmuştu ama.

• Hakkari Yüksekova Dağlıca
    3.piyade tümeni 7.hudut alayı 1.motorlu piyade taburu
    Kardeşimin gideceği usta birliği burası. Bilen eden az da olsa bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba tam olarak neresidir nasıl bi yerdir vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AA nasıl sıcak kaşılamıyorlar hocam? Kürtler çok über efsane süper derecede misafirperver değil miydi? Askerlere karşı boylelermis demek. Ne yapalım. Hemen gönüllerini almak için bir kapitülasyon daha vermek lazım kardeşlerimize.

Şaka bir yana Allah yardımcın olsun hocam. Dikkat et kendine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen Y.Foça nın insanı bile askeri sevmiyor.Bu boş önyargılarınızdan kurtulun.

Y.Foçada çarşıya çıktığımızda Türk askeri görmüş Ermeni gibi bakıyorlardı bize :-)

Ben şimdi İzmirliler Asker sevmez dersem hata yapmış olurum.Genelleme yapmak her zaman yanlıştır.Ben sadece insanların bakış açısından bahsediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 13 Ekim 2021; 1:14:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.