Şimdi Ara

Hakedilen Lig Kavramı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TR'de her ligde kendimce belli oranlar vardır;
    Bronz ve silverları es geçiyorum

Altınların = %75 i

Platların = % 60 ı

Diaların = % 35 i

aslında bu ligi haketmez. Ve bu oran düşündüğünüz gibi boostla da ilgili değil. Oyun bilgisinden bahsediyorum ve diğer serverlara oranla konuşuyorum.
    ( Belli bir kesim bu oranlara dahil değildir. { Nice silverlar gördüm, şans verilse diamonları tokatlayabilecek nitelikte, nice çilingirler gördüm lane salınmazsa feedlemekte } )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her turnuvayi takip eden biriyim ve oyun bilgim ve shorcall konusunda iyiyimdir ama team rank olmadigi zaman gercekten sıkıntı.Dunku maçımda bir konuşmayi aktaracam size olay plat eloda adc mi graves almıştı karsida gragas zac üçüncü bir tank daha vardi sup ta bu graves bizim ormanciya tank metasinda lee mi alınır diye sovdu bende graves alinmaz graves burst herodur tank metasinda ise yaramaz dedim diye 3 kisi k.bi yeriyle gulduler bana sen düşün

Orijinalden alıntı: 0uardian

TR'de her ligde kendimce belli oranlar vardır;

Altınların = %75 i

Platların = % 60 ı

Diaların = % 35 i

aslında bu ligi haketmez. Ve bu oran düşündüğünüz gibi boostla da ilgili değil. Oyun bilgisinden bahsediyorum ve diğer serverlara oranla konuşuyorum.
    ( Belli bir kesim bu oranlara dahil değildir. { Nice silverlar gördüm, şans verilse diamonları tokatlayabilecek nitelikte, nice çilingirler gördüm lane salınmazsa feedlemekte } )

Sadece şunu söyleyeyim, hiçbir çilingir lane salınmazsa feedlemez(challenger elodan bahsetmiyorum daha düşük elolarda mesela diamond)

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Orijinalden alıntı: 0uardian

TR'de her ligde kendimce belli oranlar vardır;

Altınların = %75 i

Platların = % 60 ı

Diaların = % 35 i

Sadece şunu söyleyeyim, hiçbir çilingir lane salınmazsa feedlemez(challenger elodan bahsetmiyorum daha düşük elolarda mesela diamond)

O yazdığım zaten kalıplaşmış bir söz niteliğinde gerçek anlamında değil ( yoksa kimsenin kimseye 2 sille atacağı yok ^^ )

• Köylüler toplanmış laflara bak

Bilgisayarın yoksa oynama napak

• dün gold liginde bir maçta 26. dk da 4 drake stack yapmıştık ve 5. drake için dragon bölgesinin wardlarını temizliyorduk. Çok şaşırdım ara sıra da olsa goldda çok kaliteli adamlar denk geliyor yada boosterlar geliyor
    Daha Fazla Göster
  • Solo Queue zor zaten, takımına 4 tane random adam geliyor onlarla oynuyorsun. Yükselmesi yetenek isteyen bir şey. Gerçi komik, ben duo girdiğimde zorlanıyorum ama solo daha kolay geliyor. Herkes hakettiği ligde olmayabilir tabi, bunu bir oyuna bakarak söylemek mantıksız gibi. Bazen bende feedleyen adam karşıya düştüğünde maçı taşıdığı falan oluyor. Kısacası lig çıkması zaten hem zaman hem de yetenek isteyen bir şey. Hakettiğiniz yere gelmek için çok oyun atmanız gerekebilir.
  • Ben gecen sezon gold 4 idim ve hiç haketmiyordum açıkça soyleyeyim. Şuan ise Bronz 1 im ve 1 lose daha alırsam küme düşücem. Geçen sezon çoğu maçta galibiyet aldırdım ama nedense hakkım olmadığını ve suan hakettiğim yerde olduğumu düsünüyorum..

Orijinalden alıntı: mfbmfb

dün gold liginde bir maçta 26. dk da 4 drake stack yapmıştık ve 5. drake için dragon bölgesinin wardlarını temizliyorduk. Çok şaşırdım ara sıra da olsa goldda çok kaliteli adamlar denk geliyor yada boosterlar geliyor

Dünkü oyununuzda sup annie varmiydi?
    Varsa o bendim :D

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.