Yüzbaşı
06 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaşlar ben yeni bilgisayarıma devc++ indirdim fakat yazdığım kod doğru olmasına rağmen "access is denied" hatası alıyorum lütfen yardım
win10 kullanıyorum
Sezon 2den beri oynuyorum mainim adc son 2 sezondur ligim elmas westte takım arıyorum
Merhaba arkadaşlar westte elmasdan 1 ay önce düştüm şuanda plat3üm ve takım arıyorum adc main
Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği programlarını alıştırabilecek aynı zamanda güncel oyunlarıda çalıtırabilecek bilgisayar arıyorum 3000 civarı yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar üniversiteyi yeni kazandım.Bilgisayar mühendisliği bölümünü.
Yeni bir laptop almak istiyorum ama okulu mu beklesem yoksa şimdiden alsam mı ki kararsız kaldım.
Eğer şimdi alırsam ne özellikler taşıyan bir bilgisayar almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Bıtkınlık geldi ama sormam lazım
Weste geçmeye önceden karar vermiştik ama pre sezonda mı geçmeliyiz yoksa ligler sıfırlanınca mı ? Lig konusunda sıkıntı olur mu sizce
Arkadaşla Weste geçmeye karar verdik holytooth holyphoneix gibi Duo isim önerir misiniz
Gragas skilleri değiştikten sonra görmemeye başladım önceden orinin karşısına veya herhangi bir heronun karşısına kitlenirdi ve çok rahat Farm ve kill alırdı fakat şimdi görmüyorum bana göre hala viable bugün midde oynadım orianna karşısında rahat Farm yaptım bu heroya nolduda düştü
Arkadaşlar İngilizce sunu ödevim ilgi çekici bir konu söylerseniz sevinirim
Mainim adc son oyunların birçoğunda karşıya rengar geliyor ama hiç bir zaman Tf ye katılamıyorum tek yenemem için ne yapmalıyım
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
LOL
Vayne
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 502
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.462 (Bu ay: 392)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.