Şimdi Ara

Hakan Ural Derin Futbol Canlı Yayınını Erken Kapattırdı.(OLAY BİTTİ!! TÜM DETAYLAR İLK MESAJDA!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe kongre üyesi Hakan Ural beyaz tv deki derin futbol canlı yayını sırasında ahmet çakar ve rasim ozan kütahyalıya attığı tweetler sonrasında ahmet çakar yayını terketti.
    İşte Hakan Ural ın twitter linki :https://twitter.com/hakanural1967

TWEETLERİN KRONOLOJİK SIRASI

Hakan Ural @hakanural1967 47 dk.47 dakika önce
    Beyaz tv deki 2 yaratigi muatap almiyorum oradaki muatabim sinan beni iyi tanir dostumdur

Hakan Ural @hakanural1967 45 dk.45 dakika önce
    Insanlar cahil sizofren ruh hastasi olunca polimige girmenin manasi olmuyo psikolojik agar tedavi goren birini

tv ye cikarip sasirmazsin ...

Ben bu varliklara acik net diyecegimi dedim gram ciger yurek bobrek dalaginiz varsa ..gecersiniz karsima canli yayinda ...

Hakan Ural @hakanural1967 44 dk.44 dakika önce
    ama yaniniza oturucam bu Ahmetle ...Rasimin arasina oturup spor konusalim : ..Rasimi zaten rivaya goturucem kurtulusu yok :))

Hakan Ural @hakanural1967 40 dk.40 dakika önce
    rasim seni rivaya goturucem el ele dolasicaz bas basa ...korkma :))

Hakan Ural @hakanural1967 39 dk.39 dakika önce
    Gelmezsem anam avradim olsun sen inmezsen adam diilsin yanliz amo

Hakan Ural @hakanural1967 35 dk.35 dakika önce
    geliyorum sinan beno aldirsin asadan

Hakan Ural @hakanural1967 31 dk.31 dakika önce
    Maslaktan ciktim geliyorum yanliz korumalarinizi yollamayin delikanli gibi siz inin asagi

Bu tweetler sonrasında ahmet çakar sinirlenip yayını terketti aşağıya indi.rasim ozan kütahyalı bu ülkede yargı var dedi.yayında kaldı.

YEPYENİ !!!

Hakan Ural @hakanural1967 2 dk.2 dakika önce
    beyaz tvden ciktim ahmt beyle yanlis anlama olmus ama oteki arazi olmus bende asla GERI VITES OLMAZ

AŞIRI YEPYENİ !!!(02.31)

Hakan Ural @hakanural1967 6 dk.6 dakika önce
    Ben ahmet cakari dun bana futursuzca salladi sandim ilgisi yokmus aydinlandim ....

Hakan Ural @hakanural1967 6 dk.6 dakika önce
    Karsilikli mutabakata vardik ama oteki arkadasa iki cift lafim ve onerim var bi buyugu olarak

Hakan Ural @hakanural1967 5 dk.5 dakika önce
    nasil oldu bilmiyorum tvlere cikma imkani buldun ....Fenerbahce ..galatasaray ..besiktas ..trabzonspor konusurken saygili ol

Hakan Ural @hakanural1967 4 dk.4 dakika önce
    efendi ol ...kendine yapilmasini istemedigin biseyi bi baskasina yapma etme

Hakan Ural @hakanural1967 4 dk.4 dakika önce
    Bide salladigin adami bi arastir sor kimdir nedir diye . .biz bu yasimiza adamligimizla geldik aman agzindan cikani olc bic ..

Hakan Ural @hakanural1967 3 dk.3 dakika önce
    Bak geldim tek basima yoktun ...okadar koruma polisede gerek yok korkma ben sana bas basa dolasicaz dedim :))

Hakan Ural @hakanural1967 3 dk.3 dakika önce
    Son bu milletin polisini savcisini kendi emir erinmis gibi tvlerden lanse edip kullanma AYIP ....efendi ol ...iyi cocuk ol

FİNAL !!!

Hakan Ural @hakanural1967 1 dk.1 dakika önce
    Rahatsizlik verdigimiz herkesten ozur diliyorum arkadaslar iyi insanlara iyi geceler olsun

Fenerbahce camiasinin cektigi cile yasadigi acilar ugradigi haksizliklarla artik dalga gecmeyin YETER ..Dusun Fenerbahce nin yakasindan

15 sene once Besiktas ..Galatasaray .Trabzonuyla yine spor yapar kazanir veya kaybeder karsilikli takilir atisir biterdi ..

Hakan Ural @hakanural1967 56 sn.57 saniye önce
    Tvlerdeki son yillardaki kin irin kusan insanlari birbirine hedef gosteren tahrik eden yorumcularla ulke futbolu YANGIN YERINE DONDU !

Cok guclu mafya ne istese yapar yaptirir dedikleri Aziz yildirim in basina gelmedik kalmadi ..156 yil hapsi istendi 1 yil bedavadan yatti

Hakan Ural @hakanural1967 37 sn.37 saniye önce
    Milyonlarca Fenerbahçe taraftari sokakta is yerinde okulda coluk cocuk genc yasli ...sikeci diye taciz ediliyo kumpasci CETE yuzunden

Hakan Ural @hakanural1967 24 sn.24 saniye önce
    Yazik gunah ayip diilmi bu ulkenin 100 yili asmis hizmeti temsili olmus bi kulube ..bukadar acimasiz futursuzca saldirilir yipratilir mi

Hakan Ural @hakanural1967 8 sn.8 saniye önce
    Spor yapalim adil rekabet edelim ..hakli kazanani tebrik edelim..kaybeden oz elestirisini yapsin daha iyi olup gelissin

Tum kulupler bizim hayatin her yerinde insanlar olatak birlikte yasiyoruz neden sadece farkli takim tutuyoruz diye dusman olalim

Artik bu tip onsanlara yorumculara en basta devletimiz sonrada camialar ..televizyon patronlari yuzde yuz TAVIR KOYMALI BASKA COZUM YOK

Fenerbahceyi baskanini sporcusunu x kisiyi x konuyu elestir fikrini soyle eyvallah

Hakan Ural @hakanural1967 23 sn.23 saniye önce
    Ama insanlari tv lerden itam edip tehdit edip aldiricam ..altina iseticem gibi avam laflarla dosyan var postan var ...bu nedir AYIP

Hakan Ural @hakanural1967 41 sn.41 saniye önce
    Tekrar herkese iyi geceler olsun ..felsefe basit .Kendine yapilmasini istemedigin biseyi bi baskasina yapma .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Olay sırasından bir görüntü

Hakan Ural Derin Futbol Canlı Yayınını Erken Kapattırdı.(OLAY BİTTİ!! TÜM DETAYLAR İLK MESAJDA!!)

Olay sırasından bir periscope

https://www.periscope.tv/w/aLTXWTQ3NDU2NHwxZWFLYmRWV2dwckpY_TLzMl0rgJSzd4iyN10-eTfUQ5d3wFXqwi4U4lQ6II0=

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tanımayanlar için Hakan Ural Kimdir?

Hakan Ural, 10 Mayıs 1967 yılında İstanbul'da doğdu. Selçuk Ural'ın oğludur. İlk olarak 1986 yılında Banu Alkan ile birlikte oynadığı Mavi Yolculuk filmi ile tanınan Hakan Ural, 1987'de Serpil Çakmaklı, Harika Avcı, Oya Aydoğan gibi birçok isimle başrol oynadı.

1991 yılında TRT'de yayın Itri adlı dizide Itri karakterini canlandırdı. Bu rolü ile izleyicinin beğenisini kazanan Hakan Ural, sonra ki yıllarda birçok yapımda rol aldı.

1999'da sahte çürük raporu aldığı gerekçesiyle 10 ay hapis cezasına çarptırılan Hakan Ural, 3713 sayılı Şartlı Tahliye Yasası'ndan yararlanarak cezasının 5'te 2'sini yattıktan sonra tahliye edildi.

2008 yılında Kurtuluş Savaşı ve Kuvay-i Milliyeyi konu alan ''İpsiz Recep'' adlı tarihi dizide Kadir İnanır ile birlikte rol alan Hakan Ural, son olarak 2012 yılında Araf Zamanı adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı.

1988 yılında Sibel Can ile evlendi. Evliliğinden 2 çocuğu olan Hakan Ural, 1999 yılında boşandı. 2002 yılında tanıştığı Ezgi Can ile 2005 yılında evlendi. 2013 yılında 17 yıl sonra yeniden baba olma heyecanı yaşayan Hakan Ural, bir röportajında ''Ezgi'nin hamileliğinde saray uşağı gibiydim'' sözlerini kullandı.

Tanımayanlar için Ahmet Çakar Kimdir?

Ahmet Çakar kimdir, Ahmet Çakar, 30 mart 1962 tarihinde Çankırı’da doğmuştur. Babası da bir doktor olan Ahmet Çakar 1980 yılında İstanbul Erkek Lisesi’ni bitirdikten sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Tıp eğitimine başladı. 1986 yılında pratisyen hekim olarak olarak göreve başladı.

Babası Mustafa Çakar’da hem hekim hem de hakemdi. Babasının hakem toplantılarını yakın izleyen Ahmet Çakar, 19 yaşında hakemliğe başladı. Annesinin adı Meral Çakar ve kız kardeşi İrfan Çakar’dır.

Çakar, hakemlik kariyeri boyunca 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Avrupa Şampiyonası’nda üst düzey maç yönetmiş iki Türk hakeminden biridir. Ayrıca Şampiyonlar Liginde görev yapan 3 Türk hakeminden birisidir (Diğerleri Oğuz Sarvan ve Cüneyt Çakır).

1997 yılına kadar hakemlik yaptıktan sonra, gazete köşe yazarlığı ile radyo ve TV’de yorumculuk yapmıştır.

Uzun süre Telegol programında yorumculuk yapmıştır. Burada yorumculuk yaptığı günlerde 25 Şubat 2004’te Mecidiyeköy’de Profilo Alışveriş Merkezi’nin arkasında bulunan hekimlik yaptığı sağlık ocağından çıkarken, vücuduna isabet eden beş kurşunla vurulmuştur.

Sabah gazetesinde spor yazarlığı, FOX’ta yayınlanan “Ahmet Çakar’la Şansa Bak” adlı yarışma programı, Kanaltürk’te yayınlanan Telegol programında futbol yorumculuğu, ATV’de yayınlanan “Ahmet Çakar’la Zor Karar” yarışmasında da sunuculuk, Show Tv’de 6 Pas isimli programda yorumculuk yapmıştır.

Ahmet Çakar, şu anda yorumculuk görevinin yanı sıra asıl mesleği olan hekimliği de sürdürmektedir. Çakar ayrıca spor yazarlığı ve yarışma sunuculuğu da yapmaktadır.

Üç yabancı dil bilen Ahmet Çakar, 1993 yılında Arzu Çakar ile evlendi. Aslı ve Aylin adında iki kızı vardır.

Tanımayanlar için Rasim Ozan Kütahyalı Kimdir?

Rasim Ozan Kütahyalı Türk köşe yazarı ve televizyoncu. Eski Taraf gazetesi yazarıdır. Şimdi ise Takvim ve Sabah gazetesinin Pazar ekinde köşe yazarlığı yapmaktadır

quote:

BU HABER TAMAMEN BENİM TOPARLADIĞIM BİLGİLERDEN OLUŞMAKTADIR.BENDEN İZİNSİZ HİÇBİR YERDE KULLANILAMAZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11numara -- 1 Eylül 2015; 3:09:08 >

• Ouuufuf ne boş şeyler

Reklam alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırrı abi yayını bastı mı
  • izliyodum ya mevzu var,ahmet çakar arkandaym karşiim

• quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

sırrı abi yayını bastı mı

Ben de bloklu beyler ne yazmış?

• Olay nedir.

• Hikaye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Olay nedir.

Boş beleş işler

• quote:

Orijinalden alıntı: Spodermen

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Olay nedir.

Boş beleş işler

Alıntıları Göster
    GÜNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

GÜNCEL

DEĞİL

• Olay bitti hala güncel diyorsun. Ahmet çakarla yanlış anlaşılma olmuş diyor. Ama rok hakan gelmeden arazi olmuş . Şimdi roka sallıyor twitterdan

• Dün gece denk geldim izledim. Muhabbet şunlar;

İrlandalı aslında Nijeryalı mı neymiş Mohammed adı.
    Adam zaten kavgaya gitmiş olayın öncesi varmış falan hepsi aynı anda konuşuyor.

Hololo Hololo bağırışmalar

Fernandao çiğ et yiyormuş.

Hololo hololo bağırışmalar

Wesley ve Karısı bir programa katılmışlar yok geçirdiği ameliyatlar çocuk sahibi olamama falan o muhabbetler ve sonunda hamile kalmış 4 aylıktı sanırım ama cinsiyeti kimseye söylememişler kendileride bilmiyormuş sanırım. Ahmet Çakar direk tespiti koydu tabii yok erkek bu bebek kadının bakışlarından anlarım ben. Kaç hamileyle göz göze gelip bu işlemi yaptıysa artık piri olmuş.

Hololo hololo bağırışmalar

Yayın sonu biri tehdit etmiş sanırım yok burası hukuk devleti kimsin sen falan muhabbeti

Yani her şey boş, beynim boşuna aldı bu şeyleri hepsi kaydoldu hepsi boş siz okudunuz adamlar size bile boş yaptı dolaylı olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Babanın Tüfee

Olay bitti hala güncel diyorsun. Ahmet çakarla yanlış anlaşılma olmuş diyor. Ama rok hakan gelmeden arazi olmuş . Şimdi roka sallıyor twitterdan

Ben dedim olm size boş beleş isler diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Spodermen

quote:

Orijinalden alıntı: Babanın Tüfee

Olay bitti hala güncel diyorsun. Ahmet çakarla yanlış anlaşılma olmuş diyor. Ama rok hakan gelmeden arazi olmuş . Şimdi roka sallıyor twitterdan

Ben dedim olm size boş beleş isler diye

Alıntıları Göster
    02.35 GÜNCEL

• quote:

02.35 GÜNCEL

Alıntıları Göster
    serin hikaye bilader
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

serin hikaye bilader

Alıntıları Göster
    02.45 GÜNCEL PERİSCOPE GELDİ
  • quote:

02.45 GÜNCEL PERİSCOPE GELDİ

Alıntıları Göster
    EN GÜNCEL TWEETLER EKLENDİ 02.47
  • quote:

EN GÜNCEL TWEETLER EKLENDİ 02.47

Alıntıları Göster
    GÜNCEL TWEETLER EKLENDİ 02.50
  • Anlamadığım bu konu nasıl uçmadı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E8C38219

Anlamadığım bu konu nasıl uçmadı?
    GÜNCEL TWEETLER EKLENDİ 02.55

hala da konuşacak gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.