Şimdi Ara

Hakan Şükür için yakalama emri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otopark tartışması yüzünden mahkemelik olan Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür hakkında yakalama emri çıkarıldı. Karar, Hakan Şükür’ün ikinci kez duruşmaya katılmaması nedeniyle alındı.

NTV
    Güncelleme: 17:24 TSİ 03 Ekim 2007 Çarşamba

İSTANBUL - Ünlü futbolcu Hakan Şükür, geçen yıl bir alışveriş merkezinin otoparkında eşi ile tartışan Sevinç Parlak’a hakarette bulunup ardından da darp etmekle suçlanıyor. Şükür, bu suçlamayla ilgili yargılandığı Bakırköy 3. Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki davanın ikinci duruşmasına da katılmadı.

http://www.ntv.com.tr/news/421842.asp

• ilginç
  • gitse yerini dolduran şağbani var zaten
  • yok daha neler darp etmiş hakan öylemi hayatta inanmam
  • yalnız 2 duruşmaya gitmemek doğru bir davranış değil,bundan sonra polis hakan'ı kolundan tutup götürecek,sizce güzel bir görüntü mü?halbuki git duruşmaya,hanımıma sataşıldığı için kendimi kaybettim ama özür dilerim,bir bayana böyle laflar söylememeliydim,vurmamalıydım de,davacı bayana yemek ısmarla olsun bitsin.
  • bence bu adamın üzerine fazla gidiliyor
  • bu hareketi türkiyede yapacak en son insandır hakana saldırmak için her gün yeni bişeyler çıkıyo bakalım bundan sonra hangi saçmalık çıkıcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sheva-gs

bu hareketi türkiyede yapacak en son insandır hakana saldırmak için her gün yeni bişeyler çıkıyo bakalım bundan sonra hangi saçmalık çıkıcak

hakan geçen sene kendi söyledi kötü sözler söyledim diye
    darp olayını kabul etmedi ama birsürü görgü tanığı vardı,kadının omuzuna yumruk atmış.benimde eşim biriyle tartışsa bende aynı şeyleri yapardım muhtemelen o anda ama tabiki doğru olan bu değil ve cezasını çekecek.
    ilk duruşmaya gidip özür dileseydi konu kapanırdı bence.ama 2 defa duruşmaya gitmezse böyle olur tabi.
  • quote:

bu hareketi türkiyede yapacak en son insandır hakana saldırmak için her gün yeni bişeyler çıkıyo bakalım bundan sonra hangi saçmalık çıkıcak

vay be işe bak, devlet işi gücü bırakmış Hakan'la uğraşıyor öyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abondane

quote:

Ya hocam sen bari yapma bak Allah lafzını avatarlamışsın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: BillyJean

quote:

quote:

iyi de birader devlet durduk yere kimsenin peşine düşmez ki. hem suçsuzsa zaten aklanır. kimse bilip bilmeden sucsuzdur diyor. Unutmadan; ben sucludur demiyorum, sadece devletin durduk yere kimsenin peşine düşmeyeceğini söylüyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BillyJean

quote:

quote:

iyi de birader devlet durduk yere kimsenin peşine düşmez ki. hem suçsuzsa zaten aklanır. kimse bilip bilmeden sucsuzdur diyor. Unutmadan; ben sucludur demiyorum, sadece devletin durduk yere kimsenin peşine düşmeyeceğini söylüyorum.

e tabi vardır bi aksilik. inşallah Kral hemen olaya el atar... gider ifade verir biraz da imza verir meseleyi çözer

• alsınlar içeri sion macından sonra bıraksınlar; kalli yapmıştır kesin kesmedi kadro dışı bırakmak yatırın bunu iki gun demiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: li0n

alsınlar içeri sion macından sonra bıraksınlar; kalli yapmıştır kesin kesmedi kadro dışı bırakmak yatırın bunu iki gun demiştir

Böyle bir maçta Hakan ı içeri alacaklarını sanmam. Sonuçta milli değer taşıyan bir maç En azından maç bitimine kadar beklerler. Gs klubüde saf değil herhalde bir maç için izin alırlar öyle birşey olursa
  • la ne oluyo bu adamın başında bir gudubetlikler dolaşıyo ama... bu ramazan oruç tutmuyomuş ondandır kesin
  • hakana yakışmıyo bu davranışlar örnek olan bi futbolcu kendisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niyanzimokoko

gitse yerini dolduran şabani var zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Quartamin

yalnız 2 duruşmaya gitmemek doğru bir davranış değil,bundan sonra polis hakan'ı kolundan tutup götürecek,sizce güzel bir görüntü mü?halbuki git duruşmaya,hanımıma sataşıldığı için kendimi kaybettim ama özür dilerim,bir bayana böyle laflar söylememeliydim,vurmamalıydım de,davacı bayana yemek ısmarla olsun bitsin.

Adam mv oldu götüremez artık dayı korkma aklın o olayda kalmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansy

quote:

Orijinalden alıntı: Quartamin

yalnız 2 duruşmaya gitmemek doğru bir davranış değil,bundan sonra polis hakan'ı kolundan tutup götürecek,sizce güzel bir görüntü mü?halbuki git duruşmaya,hanımıma sataşıldığı için kendimi kaybettim ama özür dilerim,bir bayana böyle laflar söylememeliydim,vurmamalıydım de,davacı bayana yemek ısmarla olsun bitsin.

Adam mv oldu götüremez artık dayı korkma aklın o olayda kalmasın

İyi uçuşlar
  • Aaa hortlak!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.