Şimdi Ara

Hakan Balta=Ferhat+Özgürcan+Aydın+1,5 m €

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle enayi varsa buyusun gelsin... Manisa dünyanın en akıllı klübü olmaya aday...

Galatasaray bunu kabul ederse yazıklar olsun...

• yerli takımlarının dotu kalktı

bkz:kayseri sanki bana ibrahimoviç var ellerindede satmıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: THR

yerli takımlarının dotu kalktı

bkz:kayseri sanki bana ibrahimoviç var ellerindede satmıyolar
    böyle bir şey olaz özgürcan asla satılmaz ferhata geleceğin sol beki satılmaz ama aydınında adı geçiyormuş o çocuğa ardaya tanıdıkları şansı tanısalar sabriyi klubeye yollar
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlinthewizard

böyle bir şey olaz özgürcan asla satılmaz ferhata geleceğin sol beki satılmaz ama aydınında adı geçiyormuş o çocuğa ardaya tanıdıkları şansı tanısalar sabriyi klubeye yollar

Alıntıları Göster
    kaynak varmı? ben duymadım bunu
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Hakan Balta=Ferhat+Özgürcan+Aydın+1,5 m �

ben de geleyim mi ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Şartlarınız uymaz ise almazsınız bu kadar basit.
    Ayrıca adamın en iyi oyuncularından birini transferin son günü istersen haliyle fiyatını da yükseltir,isteklerini de arttırır.Ayrıca bu 3 oyuncu GS de toplam 180 dk çıkarmaz tutmanın bir anlamı yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Ayrıca adamın en iyi oyuncularından birini transferin son günü istersen haliyle fiyatını da yükseltir,isteklerini de arttırır.Ayrıca bu 3 oyuncu GS de toplam 180 dk çıkarmaz tutmanın bir anlamı yok bence.

Alıntıları Göster
    hakan galatasaray da

aydın 2 yıl kiralık+ferhat bonservisle+750 bin euro

kaynak:sporx.com

ferhat da kiralık gitseydi keske
  • quote:

Orijinalden alıntı: şekilli otomat

hakan galatasaray da

aydın 2 yıl kiralık+ferhat bonservisle+750 bin euro

kaynak:sporx.com

ferhat da kiralık gitseydi keske

Alıntıları Göster
    Lincoln'üde verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

Lincoln'üde verelim

Alıntıları Göster
    bannn
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::HANDSOME::.

bannn

Alıntıları Göster
    Tek kelime gerizekalılık... Çok lazım futbolcu sanki BALTA... Ne özelliği var adamın hiççç...

Yönetimin salaklığı... Feldkamp genç oyuncuları oynatır diye sevinirken sezon başı, daha kötüsünü yapıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

+1905 fazla duygusal olmamak lazım.bu 3 futbolcunun ferhat hariç galatasarayda geleceği olacağını sanmıyorum.ya sizlerin hedefi çok küçük yada ben futboldan anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

+1905 fazla duygusal olmamak lazım.bu 3 futbolcunun ferhat hariç galatasarayda geleceği olacağını sanmıyorum.ya sizlerin hedefi çok küçük yada ben futboldan anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Duygusallıkla alakalı değil, Ferhat, Aydın, Özgürcan U15 den beri milli takım oyuncuları, Balta ne zamandır oynuyor. Ayrıca forvet yokluğu içersinde Özgürcan A takımda en azında yedek olarak bulunamazmı, unutmayın geçen sezon Kayseri'de iyi top oynamıştı. Sezonun ikinci yarısında ilk 11 de bile başladığı maçlar olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

+ vestelde manisanadan sponsorluğunu çekince eee doğal olarak para lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: nescafe07

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

+ vestelde manisanadan sponsorluğunu çekince eee doğal olarak para lazım

Alıntıları Göster
    Hakan Balta'yı alcaksanız niye Volkan'ı aldınız? Ferhat'ı neden bonservisiyle veriyorsunuz?

Bizim şuan Manisa'yla tek alışverişimiz; Oğuz Sabankay'ı kiradan çağırmaktır, bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: foals

Hakan Balta'yı alcaksanız niye Volkan'ı aldınız? Ferhat'ı neden bonservisiyle veriyorsunuz?

Bizim şuan Manisa'yla tek alışverişimiz; Oğuz Sabankay'ı kiradan çağırmaktır, bence.

Alıntıları Göster
    Bence Hakan Balta okadarda kötü değil.İyi oynuyor ama bu anlaşma bizim açımızdan bence kötü olur.Tabi Kalli'nin ne düşündüğünü bilemeyiz.Ha ama şu anlaşma dersen anlarım Hakan Balta=2,5€ ama bence Ferhat+Özgürcan+Aydın bunlar genç yetenekler kaybedilmemeli.Oynatmayacaklarsada kiraya versinler ileride işinize yaramazsa daha fazla fiyata satarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aborjine

Tek kelime gerizekalılık... Çok lazım futbolcu sanki BALTA... Ne özelliği var adamın hiççç...

Yönetimin salaklığı... Feldkamp genç oyuncuları oynatır diye sevinirken sezon başı, daha kötüsünü yapıyor...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aborjine

bu haliyle tam dediğin gibi ama ferhat da kiralık olsaydı mükemmel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: woodmetal

quote:

Orjinalden alıntı: aborjine

bu haliyle tam dediğin gibi ama ferhat da kiralık olsaydı mükemmel olurdu

Alıntıları Göster
    Ferhat Öztorun'u bonservisiyle, Aydın Yılmaz'ı 2 yıl kiralık ve artı 750 bin Dolar verdik...

Aslında Ferhat'ın gidişine fazla üzülmedim. Kendisini fazla geliştiremedi ve güçlü kuvvetli görünmüyor. Ufak tefek bir çocuk gibi duruyor... Aynı yere oynayan alt yapıdaki Anıl hem fizik hem de oyun olarak daha iyi gibi...

Aydın'ın da bir Süper Lig takımına kiralanması iyi oldu. Galatasaray'da oynayamayacağı kesindi. Arda, Sabri, Hasan, Ayhan, Linderoth, Lincoln, Carrusca, Okan gibi oyuncuların arasına giremezdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: wasatime

Ferhat Öztorun'u bonservisiyle, Aydın Yılmaz'ı 2 yıl kiralık ve artı 750 bin Dolar verdik...

Aslında Ferhat'ın gidişine fazla üzülmedim. Kendisini fazla geliştiremedi ve güçlü kuvvetli görünmüyor. Ufak tefek bir çocuk gibi duruyor... Aynı yere oynayan alt yapıdaki Anıl hem fizik hem de oyun olarak daha iyi gibi...

Aydın'ın da bir Süper Lig takımına kiralanması iyi oldu. Galatasaray'da oynayamayacağı kesindi. Arda, Sabri, Hasan, Ayhan, Linderoth, Lincoln, Carrusca, Okan gibi oyuncuların arasına giremezdi...

Alıntıları Göster
    özgürcan aydına bu takımda forma bulamaz diyenlere inanamıyorum bence sabrinin yerine bir maç aydını oynatıp görmeliyiz hangisi daha iyi ben aydını tek geçerim ve gs nin gençleri arasında en sevdiğimde tmm ferhat belki kendini geliştiremedi ama özgürcan gs nin semihi olmaya aday bi futbolcu bence

• quote:

özgürcan aydına bu takımda forma bulamaz diyenlere inanamıyorum bence sabrinin yerine bir maç aydını oynatıp görmeliyiz hangisi daha iyi ben aydını tek geçerim ve gs nin gençleri arasında en sevdiğimde tmm ferhat belki kendini geliştiremedi ama özgürcan gs nin semihi olmaya aday bi futbolcu bence

Alıntıları Göster
    ferhat gs da oynayamaz gelişmiyor bir türlü bence epey şans buldu uğur dan çok geri kaldı, anıl var arkadan gelen o daha iyi o yuzden zaten vermişlerdir zaten , aydın kiralık olarak verdilerse iyi gelişecek, özgürcan da hiçbirzaman gs forveti olamaz bu yasta kanı gibi adam 5-6 sene sonra durarak oynucak para vermeseydik guzel olurdu ama bence kaybedilen bişi yok aydın geri donecekse tabii o cok önemli gs yın bence arda dan bile daha iyi oyuncusu ama şans bulamıyor umarım vestelde bulur ve geri doner

• quote:

Orijinalden alıntı: rainman138

ferhat gs da oynayamaz gelişmiyor bir türlü bence epey şans buldu uğur dan çok geri kaldı, anıl var arkadan gelen o daha iyi o yuzden zaten vermişlerdir zaten , aydın kiralık olarak verdilerse iyi gelişecek, özgürcan da hiçbirzaman gs forveti olamaz bu yasta kanı gibi adam 5-6 sene sonra durarak oynucak para vermeseydik guzel olurdu ama bence kaybedilen bişi yok aydın geri donecekse tabii o cok önemli gs yın bence arda dan bile daha iyi oyuncusu ama şans bulamıyor umarım vestelde bulur ve geri doner

Alıntıları Göster
    Son şampiyon sezon Konya'da son dakika golü atan kim AYDIN,

sol kanat çöktü denilirken Orhan AK için alternatif olan kim FERHAT,

forvet yokluğunda yavaş bile olsa, hava hakimiyeti olan,gol vuruşu yüksek olan ve PAF'ta golleri sıralayan kim ÖZÜRCAN,

bilmiyorum bence aptalca, Orhan,Necati,Cihan,Hasan,Emre bunları kadro dışına atıyorsun gençleştiriyorum takımı diyorsun, en fazla gelişme gösterecek iki oyuncunu takımdan yolluyorsun. Anlamakta güçlük çekiyorum...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.