bkz:kayseri sanki bana ibrahimoviç var ellerindede satmıyolar
quote:
Orijinalden alıntı: THR
yerli takımlarının dotu kalktı
bkz:kayseri sanki bana ibrahimoviç var ellerindede satmıyolar
böyle bir şey olaz özgürcan asla satılmaz ferhata geleceğin sol beki satılmaz ama aydınında adı geçiyormuş o çocuğa ardaya tanıdıkları şansı tanısalar sabriyi klubeye yollar
quote:
Orijinalden alıntı: merlinthewizard
böyle bir şey olaz özgürcan asla satılmaz ferhata geleceğin sol beki satılmaz ama aydınında adı geçiyormuş o çocuğa ardaya tanıdıkları şansı tanısalar sabriyi klubeye yollar
Alıntıları Göster
kaynak varmı? ben duymadım bunu
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Hakan Balta=Ferhat+Özgürcan+Aydın+1,5 m �
ben de geleyim mi ?
quote:
Alıntıları Göster
Şartlarınız uymaz ise almazsınız bu kadar basit. Ayrıca adamın en iyi oyuncularından birini transferin son günü istersen haliyle fiyatını da yükseltir,isteklerini de arttırır.Ayrıca bu 3 oyuncu GS de toplam 180 dk çıkarmaz tutmanın bir anlamı yok bence.
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
Şartlarınız uymaz ise almazsınız bu kadar basit. Ayrıca adamın en iyi oyuncularından birini transferin son günü istersen haliyle fiyatını da yükseltir,isteklerini de arttırır.Ayrıca bu 3 oyuncu GS de toplam 180 dk çıkarmaz tutmanın bir anlamı yok bence.
Alıntıları Göster
hakan galatasaray da
aydın 2 yıl kiralık+ferhat bonservisle+750 bin euro
kaynak:sporx.com
ferhat da kiralık gitseydi keske
quote:
Orijinalden alıntı: şekilli otomat
hakan galatasaray da
aydın 2 yıl kiralık+ferhat bonservisle+750 bin euro
kaynak:sporx.com
ferhat da kiralık gitseydi keske
Alıntıları Göster
Lincoln'üde verelim
quote:
Orijinalden alıntı: TheM
Lincoln'üde verelim
Alıntıları Göster
bannn
quote:
Orijinalden alıntı: .::HANDSOME::.
bannn
Alıntıları Göster
Tek kelime gerizekalılık... Çok lazım futbolcu sanki BALTA... Ne özelliği var adamın hiççç...
Yönetimin salaklığı... Feldkamp genç oyuncuları oynatır diye sevinirken sezon başı, daha kötüsünü yapıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
+1905 fazla duygusal olmamak lazım.bu 3 futbolcunun ferhat hariç galatasarayda geleceği olacağını sanmıyorum.ya sizlerin hedefi çok küçük yada ben futboldan anlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
quote:
+1905 fazla duygusal olmamak lazım.bu 3 futbolcunun ferhat hariç galatasarayda geleceği olacağını sanmıyorum.ya sizlerin hedefi çok küçük yada ben futboldan anlamıyorum.
Alıntıları Göster
Duygusallıkla alakalı değil, Ferhat, Aydın, Özgürcan U15 den beri milli takım oyuncuları, Balta ne zamandır oynuyor. Ayrıca forvet yokluğu içersinde Özgürcan A takımda en azında yedek olarak bulunamazmı, unutmayın geçen sezon Kayseri'de iyi top oynamıştı. Sezonun ikinci yarısında ilk 11 de bile başladığı maçlar olmuştu.
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
quote:
+ vestelde manisanadan sponsorluğunu çekince eee doğal olarak para lazım
quote:
Orijinalden alıntı: nescafe07
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
quote:
+ vestelde manisanadan sponsorluğunu çekince eee doğal olarak para lazım
Alıntıları Göster
Hakan Balta'yı alcaksanız niye Volkan'ı aldınız? Ferhat'ı neden bonservisiyle veriyorsunuz?
Bizim şuan Manisa'yla tek alışverişimiz; Oğuz Sabankay'ı kiradan çağırmaktır, bence.
quote:
Orijinalden alıntı: foals
Hakan Balta'yı alcaksanız niye Volkan'ı aldınız? Ferhat'ı neden bonservisiyle veriyorsunuz?
Bizim şuan Manisa'yla tek alışverişimiz; Oğuz Sabankay'ı kiradan çağırmaktır, bence.
Alıntıları Göster
Bence Hakan Balta okadarda kötü değil.İyi oynuyor ama bu anlaşma bizim açımızdan bence kötü olur.Tabi Kalli'nin ne düşündüğünü bilemeyiz.Ha ama şu anlaşma dersen anlarım Hakan Balta=2,5€ ama bence Ferhat+Özgürcan+Aydın bunlar genç yetenekler kaybedilmemeli.Oynatmayacaklarsada kiraya versinler ileride işinize yaramazsa daha fazla fiyata satarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: aborjine
Tek kelime gerizekalılık... Çok lazım futbolcu sanki BALTA... Ne özelliği var adamın hiççç...
Yönetimin salaklığı... Feldkamp genç oyuncuları oynatır diye sevinirken sezon başı, daha kötüsünü yapıyor...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: aborjine
bu haliyle tam dediğin gibi ama ferhat da kiralık olsaydı mükemmel olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: woodmetal
quote:
Orjinalden alıntı: aborjine
bu haliyle tam dediğin gibi ama ferhat da kiralık olsaydı mükemmel olurdu
Alıntıları Göster
Ferhat Öztorun'u bonservisiyle, Aydın Yılmaz'ı 2 yıl kiralık ve artı 750 bin Dolar verdik...
Aslında Ferhat'ın gidişine fazla üzülmedim. Kendisini fazla geliştiremedi ve güçlü kuvvetli görünmüyor. Ufak tefek bir çocuk gibi duruyor... Aynı yere oynayan alt yapıdaki Anıl hem fizik hem de oyun olarak daha iyi gibi...
Aydın'ın da bir Süper Lig takımına kiralanması iyi oldu. Galatasaray'da oynayamayacağı kesindi. Arda, Sabri, Hasan, Ayhan, Linderoth, Lincoln, Carrusca, Okan gibi oyuncuların arasına giremezdi...
quote:
Orijinalden alıntı: wasatime
Ferhat Öztorun'u bonservisiyle, Aydın Yılmaz'ı 2 yıl kiralık ve artı 750 bin Dolar verdik...
Aslında Ferhat'ın gidişine fazla üzülmedim. Kendisini fazla geliştiremedi ve güçlü kuvvetli görünmüyor. Ufak tefek bir çocuk gibi duruyor... Aynı yere oynayan alt yapıdaki Anıl hem fizik hem de oyun olarak daha iyi gibi...
Aydın'ın da bir Süper Lig takımına kiralanması iyi oldu. Galatasaray'da oynayamayacağı kesindi. Arda, Sabri, Hasan, Ayhan, Linderoth, Lincoln, Carrusca, Okan gibi oyuncuların arasına giremezdi...
Alıntıları Göster
özgürcan aydına bu takımda forma bulamaz diyenlere inanamıyorum bence sabrinin yerine bir maç aydını oynatıp görmeliyiz hangisi daha iyi ben aydını tek geçerim ve gs nin gençleri arasında en sevdiğimde tmm ferhat belki kendini geliştiremedi ama özgürcan gs nin semihi olmaya aday bi futbolcu bence
quote:
özgürcan aydına bu takımda forma bulamaz diyenlere inanamıyorum bence sabrinin yerine bir maç aydını oynatıp görmeliyiz hangisi daha iyi ben aydını tek geçerim ve gs nin gençleri arasında en sevdiğimde tmm ferhat belki kendini geliştiremedi ama özgürcan gs nin semihi olmaya aday bi futbolcu bence
Alıntıları Göster
ferhat gs da oynayamaz gelişmiyor bir türlü bence epey şans buldu uğur dan çok geri kaldı, anıl var arkadan gelen o daha iyi o yuzden zaten vermişlerdir zaten , aydın kiralık olarak verdilerse iyi gelişecek, özgürcan da hiçbirzaman gs forveti olamaz bu yasta kanı gibi adam 5-6 sene sonra durarak oynucak para vermeseydik guzel olurdu ama bence kaybedilen bişi yok aydın geri donecekse tabii o cok önemli gs yın bence arda dan bile daha iyi oyuncusu ama şans bulamıyor umarım vestelde bulur ve geri doner
quote:
Orijinalden alıntı: rainman138
ferhat gs da oynayamaz gelişmiyor bir türlü bence epey şans buldu uğur dan çok geri kaldı, anıl var arkadan gelen o daha iyi o yuzden zaten vermişlerdir zaten , aydın kiralık olarak verdilerse iyi gelişecek, özgürcan da hiçbirzaman gs forveti olamaz bu yasta kanı gibi adam 5-6 sene sonra durarak oynucak para vermeseydik guzel olurdu ama bence kaybedilen bişi yok aydın geri donecekse tabii o cok önemli gs yın bence arda dan bile daha iyi oyuncusu ama şans bulamıyor umarım vestelde bulur ve geri doner
Alıntıları Göster
Son şampiyon sezon Konya'da son dakika golü atan kim AYDIN,
sol kanat çöktü denilirken Orhan AK için alternatif olan kim FERHAT,
forvet yokluğunda yavaş bile olsa, hava hakimiyeti olan,gol vuruşu yüksek olan ve PAF'ta golleri sıralayan kim ÖZÜRCAN,
bilmiyorum bence aptalca, Orhan,Necati,Cihan,Hasan,Emre bunları kadro dışına atıyorsun gençleştiriyorum takımı diyorsun, en fazla gelişme gösterecek iki oyuncunu takımdan yolluyorsun. Anlamakta güçlük çekiyorum...