Şimdi Ara

Haikyuu 3.Sezon 'ANA KONUSU' (2016- ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
3.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heyecan kat sayısı tavan yaptı. Tam yerinde bitirdiler bölümü Haftaya sezon finali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 4 Aralık 2016; 13:38:14 >

• D. kullanıcısına yanıt
    Manyak bölümler ama finale çok yaklaştık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final bölümü geldi.

Efsane bir finaldi heyecandan yerimde duramadım ama fukurodani ve nekoma maçını çok merak ediyorum.

• Guzeldi final :)

Yeni sezonu bekleyelim

Ulusal takim davetini kimse beklemiyordu :)
  • 4. Sezon 22 Eylül'de başlayacakmış. Manga okuyorum, herşeyi anlatmadan 4. sezonda nelerin geçeçebileceğini anlatacağım, isteyen okuyabilir.

4. Sezon büyük ihtimal Nekoma'nın liseler arası turnuva elemesini anlatacak, manga'da çok uzun sürdü. 3. sezon kadar bölüm ayrılabilir, ardından Karasuno'nun hazırlıklarını gösterip bitirirler. 5.sezon da liseler arası olur, mangada liseler arası maçlardayız şu anda.
  • Flight Of Icarus F kullanıcısına yanıt
    Neredeyse Ekim 2019 diyorsun
    Askere gittim geldim evleneceğim anca mı çıkacak 4. sezon One piece de geçecek gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacq0o -- 12 Mart 2019; 14:50:42 >
  • sezon arası bu kadar ara verilir mi arkadaş ya?
    Unutup gitmiştim , başlığını görünce daha 6 ay var.

6 ay'a başımıza iş gelmezse (meteor düşmesi, hakkın rahmetine kavuşmam, bilgisayarın perte çıkması, tımarhanelik olmazsam vs) oturur çekirdek eşliğinde izleriz.

Yanlız dororo, devam sezonlarından haikyu , one punch-man, Attack on titan başta olmak üzere bu sene animeler yardırıyor maşAllah.
    En verimli senelerden birisi olabilir. Son 6 ayda bana hitap edecek anime yoktu piyasada.

birde yıllardır beklediğim BLEACH devam çıkarsa şenliğe gel of be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 13 Mart 2019; 22:50:55 >
  • Konuyu canlandıralım.

Anime ertelendi. Ocak 2020. Manga ne durumda öğrenmek isteyenlere aşağıda paylaşacağım, spoiler butonuna tıklayıp okuyabilirsiniz.

Bugün yayınlanan bölümle, ulusal turnuvada çeyrek finalde elendiler. Her maç çok güzel geçti, Hinata çok çok iyi bir oyuncu oldu. Fakat Hinata, çeyrek finalde bitime çok az kala ateşlenip maçtan çıktı, Karasuno da daha fazla dayanamadı. Bakalım nasıl devam edecek, 2. sınıf hallerini görecek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flight Of Icarus

Konuyu canlandıralım.

Anime ertelendi. Ocak 2020. Manga ne durumda öğrenmek isteyenlere aşağıda paylaşacağım, spoiler butonuna tıklayıp okuyabilirsiniz.

Bugün yayınlanan bölümle, ulusal turnuvada çeyrek finalde elendiler. Her maç çok güzel geçti, Hinata çok çok iyi bir oyuncu oldu. Fakat Hinata, çeyrek finalde bitime çok az kala ateşlenip maçtan çıktı, Karasuno da daha fazla dayanamadı. Bakalım nasıl devam edecek, 2. sınıf hallerini görecek miyiz?
    Kageyama milli takimda oynuyor mu hocam? En son davet gelmisti.

• erkahn kullanıcısına yanıt

O toplanma olayı maç için değil,antrenman kampı için hocam.Buradan sonrası ekstra spoiler. Bir de Shiratorizawa'nın koçu milli takım kampı zamanı antrenaman kampı düzenliyor,potansiyelli olduğunu düşündüğü oyuncular katılıyor. Tsukishima katılıyor ama Hinata katılmıyor. O da gidip top toplayıcılık yapıyor .

Mutlaka mangasını okuyun, benim için en iyi spor konulu anime/manga oldu.
    O boyla duvar gibi blok yapmasi lazimdi.

Nedense mangası aynı tadı vermiyor.Bu kadar sevdigim bir animenin mangası okuyamadım.4.sezon bitsin bir ondan sonra tekrar deneyeceğim mangasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavenlyBlue

Nedense mangası aynı tadı vermiyor.Bu kadar sevdigim bir animenin mangası okuyamadım.4.sezon bitsin bir ondan sonra tekrar deneyeceğim mangasını.
    Tamamen alışkanlıktan.
    SPOİLER-----—------------

Hocam son bölümde bir kaç sene sonrası gösterildi böyle mi devam edecek sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Currynin Üçlüğü -- 15 Ekim 2019; 22:32:41 >
  • Currynin Üçlüğü kullanıcısına yanıt
    bu cuma göreceğiz

• Currynin Üçlüğü kullanıcısına yanıt
    Raw'ı düştü. Sanırım son Arc başlıyor. Timeskip var galiba.
  • Az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Az kaldı
    ne zaman başlıyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

ne zaman başlıyor hocam?

Alıntıları Göster
    başlamış 2 bölüm çıkmış bile. Sitelerde bulamadım nedense türkanimede olurdu hep normalde. Ama altyazı sitelerinde ilk 2 bölümün altyazısı var.

bi animenin sezon arası bu kadar uzun sürer mi ya. 3sene olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

başlamış 2 bölüm çıkmış bile. Sitelerde bulamadım nedense türkanimede olurdu hep normalde. Ama altyazı sitelerinde ilk 2 bölümün altyazısı var.

bi animenin sezon arası bu kadar uzun sürer mi ya. 3sene olmuş..

Alıntıları Göster
    www.turkanime.net
    Just a moment...
    http://www.turkanime.net/anime/haikyuu-to-the-top

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.