Şimdi Ara

Haftaya BİM marketlerde elektrikli bisiklet geçidi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya BİM marketlerde elektrikli bisiklet geçidi var
    Son dönemde popülerliği artan elektrikli bisiklet ve scooter modelleri sık sık perakende gıda marketlerinde kendisine yer buluyor. BİM marketler de bu hafta farklı elektrikli bisiklet modelleri satacak.

23 Haziran BİM aktüel teknoloji ürünleri

23 Haziran BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında RKS markasına ait RD5 katlanabilir elektrikli bisiklet modeli var. 35-40Km mesafesi olan ve 25Km/s hıza ulaşabilen elektrikli bisiklet modeli 18999TL olarak satılıyor.

Ayrıca Bkz.Haftaya A101 marketlerde dev ekranlı Toshiba televizyon var

Alternatif olarak RSI-X Pro modeli 45-60Km mesafe ve 25Km/s hızı 11999TL seviyesinde sunuyor. Standart modellerden 45-60Km mesafe ve 25Km/s hıza ulaşan ZF10 modeli 9999TL iken yine benzer özelliklere sahip ZF15 modeli de aynı fiyattan satılacak. Son olarak Kuba markasına ait 25-35Km mesafeli ve 25Km/s hıza ulaşan S15 elektrikli bisiklet de 5999TL seviyesinden alıcılarını bekliyor olacak.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Elektrikli bisikletlerden önerisi olan var mı ?

RSI-X pro alınır mı ? 3km git gel toplam 6km spor için üzer mi ?

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    6km yol için normal bisiklet alsan daha iyi olur. Bunların arızası vs masrafın olur.
    İlla alayım diyorsan 6000tl olan kuba yı al.

Rsi x pro fiyatına hem kuba yı hem normal bisiklet alırdım

Ama yinede canın istiyorsa rsi pro yu al dolar yükseliyor her almadığın saniye zarar yazıyor.

Bugün aldın yarın kârdasın öyle düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 18 Haziran 2023; 11:20:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt

Hocam hafif yokuşlar var çok kondisyonlu değilim o yüzden bi itekleme gücü lazım. Rsi pro düsünüyorum bakalım teşekkürler

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

Bende tam olarak sen gibi düşünüyorum. Yaklaşık 5km yolum genellikle düz, hafif rampalar dışında sorunum yok. Yorumlayan olursa sevinirim.

• Arkadaşlar ben geçen yıl Küba modeli bimden aldım. 2 ay kullandıktan aküsü bozuldu. Şimdi 5 aydır serviste. Servis ben satmadım bununla uğraşamam diyor. Müşteri hizmetleri bize akü ulaşmamış diyor. Servis aküyü gönderdik diyor. İade için faturayı depremde hasar alan evde kaybettim. İade de edemiyorum. Normal bisiklet alırsanız alın. Bunlardan uzak durunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.