Şimdi Ara

Haftasonu sel manzaraları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulusal basında çok fazla yer almadı ama cumartesi öğleden sonra başlayan yağış,metrekareye 160 kg yağış düşmesi ve kazdağlarından gelen suların etkisi ile Edremit körfezi resmen sular altında kaldı...Can kaybı haberi yok fakat epey bir maddi zarar var.Otomobiller özellikle en çok etkilenenler.Ve işin enteresan kısmı aylardır yapımı süren ve büyük kısmı tamamlanmış kaymak asfalt diye tabir ettiğimiz duble yollar bir bir çöktü,kağıt gibi kalktı o kadar emek,para,vakit sıfırlandı neredeyse...

Son olarak ben de selden ucuz yırttım.Kendi aracımı kapalı otoparkta çoğu zaman bırakıyorum,şehiricinde daha az yakan kolay park edilen şirket aracını kullanıyorum, 2. bodrum katta tenhada durur.Yağmur başlayınca üst kata almıstım iyi ki almısım her zaman koydugum yer sular altında kalırken üst katta araç ıslanmadı bile.

• Geçmiş olsun hocam görüntüler gerçekten çok vahim, bu nebzede bir felaketin ulusal bazda yankı bulmaması da düşündürücü, daha önemli işlerimiz var demek ki..
  • hiç bir haber programında duymadım,

bu derece bir felaket nasıl haberlerde yer almaz çok ilginç
  • Geçmiş olsun, resimlere bakarken içim acıdı.
  • millet olarak amerikanın kasırgalarına uzak doğunun sellerine daha meraklı olduğumuzdan medyada yer bulamaması normaldir

• 4.resimdeki araçlara içim gitti koca beton üzerine çökmüş inanılır gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

4.resimdeki araçlara içim gitti koca beton üzerine çökmüş inanılır gibi değil

istinat duvarı devrilmiş yaklaşık 15 araç ezilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah daha beterinden saklasın.........
  • başımdan aşağı kaynar sular döküldü fotoğraflara bakarken. akçay'da yazlığımız var, son fotoğraftaki kipa'ya sık sık giderim oradayken, o yol nasıl o hale gelmiş aklım almadı.

üzerine duvar çöken araçlara ayrı bir üzüldüm. bazen araba çizilince 2-3 gün moralimiz bozuluyor, hayatta neler var oysa ki, gece sağ salim arabasını parkeden adamın arabası sabaha pert oldu. inanılır gibi değil...
  • Allah yardımcıları olsun.
  • Etkilenen otomobil sayısı gerçekten çok fazla,kaçı kaskoludur kaçı perte çıkar bilmem ama sadece Edremit'te belinden yukarıya kadar suya gömülmüş onlarca araç vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

4.resimdeki araçlara içim gitti koca beton üzerine çökmüş inanılır gibi değil

istinat duvarı devrilmiş yaklaşık 15 araç ezilmiş

Memleketime yakın yerler hocam. Ben de Çanakkaleliyim. Çocukken de böyle yağınca bazı caddeler su altında kalırdı zar zor okula gitmeye çalışırdım. Aradan 20 sene geçti değişen birşey yok.
  • Can kaybı olmaması sevindirici, umarım hiç bir vatandaşımız bu felaketten maddi kayıp yaşamadan atlatabilir.
  • Allah beterinden saklasın hocam inşallah can kaybı olmaz

yakında bu araçları sahibinden.com da görürüz yürür vaziyette çıtır hasarlı diye inşallah kaskoları vardır:(

• Böyle bir sel felaketi nasıl ulusal basında yer almıyor, yuh

Çok geçmiş olsun. Umarım maddi, manevi hasar-kayıp yoktur.
  • Böyle bir felaketin ulusal medyada verilmemesine gerçekten şaşırdım.

Bar kavgasında bir kişi yaralandı diye ana haber bülteninde çıkıyor, ama yüzlerce, belki de binden fazla insanın mağdur olduğu bir olay çıkmıyor.
    Öncelikleri enteresan olan bir medyamız var...
  • Güzelim bölge ne hale gelmiş. Geçmiş olsun bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anam vay
    Cok gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkü yolu ne durumda ?
  • kaskonun önemini bir kez daha gördük
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.