Şimdi Ara

Haftasonu iş arayan arkadaşlara!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçka Swiss otelde haftasonları ve full time çalışmak isteyen arkadaşlar varsa eğer saati 5 liradan vardiyeli sistemlere başvurabilirler. Detay isteyen olursa yardımcı olabilirim pm aracılığıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: tyndare0s

Maçka Swiss otelde haftasonları ve full time çalışmak isteyen arkadaşlar varsa eğer saati 5 liradan vardiyeli sistemlere başvurabilirler. Detay isteyen olursa yardımcı olabilirim pm aracılığıyla.

gel ben saatine 6 veriyorum
  • [22 Aralık 2011; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]

Mesaj atamayan adam mesaj atmış nası ya
  • ben gelmek isterdim ama kan grubum 0 negatif anında keserler valla.
  • nasıl bi iş nerde,güvenilirmi ,istiyorum ne yapabilirim
  • İnönü Stadı'nın hemen karşısında . Güvenilir bi otel zaten internetten biraz araştırırsanız olumlu şeylerle karşılaşırsınız. Garsonluk yapıyorsunuz max 12 min.4saat çalışıyorsunuz . Saati 5 lira daha önce söylediğim gibi işe başlar başlamaz sigortanız yatırılmaya başlıyor . Sabah 7 ve gece 12 giriş çıkışlarında servisler evlerinize kadar bırakıyor.
  • Tecrübe ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzun saçlıları alıyomusunuz
  • Gerekmiyor tecrübe . Uzun kısa farketmiyor bakımlı olduktan sonra tek şart sakallar ve favoriler uzun olmıycak .
  • quote:

Gerekmiyor tecrübe . Uzun kısa farketmiyor bakımlı olduktan sonra tek şart sakallar ve favoriler uzun olmıycak .

beni alın hocam o zaman ,siz oranın sorumlusu falanmısınız birde?
  • quote:

Gerekmiyor tecrübe . Uzun kısa farketmiyor bakımlı olduktan sonra tek şart sakallar ve favoriler uzun olmıycak .

ritz carlton otelimi diyosunuz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: notpad

quote:

ritz carlton otelimi diyosunuz acaba

Swiss otel dostum
  • Saati 5 liraya çalıştıracak köpek mi arıyorsunuz?
  • 10 saat çalışsa 50 lira memurla aynı para nerdeyse. 4/3 daha az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitler's Mein Kampf

Saati 5 liraya çalıştıracak köpek mi arıyorsunuz?

Ne alakası var köpeklikle ? Ben kendimde aynı işi aynı paraya yapıyorum ve paraya ihtiyacım var . Eğer ki bildiğin daha fazla ücret veren sigorta yemek ve yol masraflarımı karşılıycak bi şirket söylede orada çalışıyım . Konuyu açma amacım benim durumumda olan arkadaşlarla yardımcı olmak . Askere gitmeden , vasıfsız şekilde seni işe alıyorlar haftasonları çalıştırıyorlar üç beş kuruş eline para geçiyor diye köpek mi oluyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sikendal -- 7 Aralık 2011; 22:40:23 >
  • yaş sınırı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitler's Mein Kampf

Saati 5 liraya çalıştıracak köpek mi arıyorsunuz?

Çok doğru bir yaklaşım ve algılama değil maalesef. İhtiyaç sahibi olan arkadaşlarımız için iyi bir fırsat. Konu sahibi arkadaşımıza teşekkür ederim.

Helal yoldan ekmek kazanmak hiçbir zaman köpeklik olarak algılanmamalı. İhtiyaç sahibi için saat başı 5 lira çok iyi bir para, bu yadsınamaz bir gerçek.
  • İzmir'de olsa ben çalışırdım.2. üniversitemi okuyorum yaşım büyük olduğundan para kazanmam gerekiyor.Eleştiren arkadaşlar kolaysa daha iyi işler bulsun.Bu devirde adam iş var çalışın diyor adamı eleştiriyorlar.Üniversite falan geçin o hikayeleri çalışın tecrübe kazanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

İzmir'de olsa ben çalışırdım.2. üniversitemi okuyorum yaşım büyük olduğundan para kazanmam gerekiyor.Eleştiren arkadaşlar kolaysa daha iyi işler bulsun.Bu devirde adam iş var çalışın diyor adamı eleştiriyorlar.Üniversite falan geçin o hikayeleri çalışın tecrübe kazanın.

Aynısını diyecektim izmirdeki Swiss'te böyle birşey var mı
  • Kılık kıyafet sınırlaması var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.