Şimdi Ara

Haftanın en iyi iOS oyunları -18- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
14.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir sonraki videoda da Sky Gamblers: Air Supremacy incelemesi eklenmeli
  • Android Android diyen arkadaşlarımız; Oyun performansı mı var Android'de? Adam gibi işletim sistemini bile çalıştıramıyorken bir de oyun diyorsunuz. Onu da geçtim, onlarca Android başlıklarını da mı görmüyor gözünüz? Nedir yani bu iOS kompleksiniz, beğenmiyorsanız siz yapın bir kaç haber de sizi takip edelim. Zirvedekiler her zaman öncü olmuştur, dünya Apple'ı konuşuyorken biz gözardı mı edelim?
  • Neden haftanın en iyi symbian oyunları yokkk....:))
  • Ekran görüntüsünü hangi tweak le alıyorsunuz acaba ? Çok kaliteli çıkmışda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

Neden haftanın en iyi symbian oyunları yokkk....:))

iOS varken ben Symbian'ı işletim sistemi yerine koymuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Bir sonraki videoda da Sky Gamblers: Air Supremacy incelemesi eklenmeli

kesinlikle katılıyorum.. 10 numara bir oyun olmuş. online multiplayer çok eğlenceli. yükleyip bir bakayım dedim. neredeyse 2 saat başında kalmışım grafikler müthiş. ipad 3 ümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. retina ekranda muhteşem olacak
  • İncelemeler tarih dinlemiyor galiba çıak geliyor ama son iki haftadır düzenli :) Bu arada bu hafta oyunlar değişmiş iyi olmuş.:) Cobra iBomber çok etkileyici olmuş..:) Her alanda şu "i" olmasa farkı nasıl anlarız yani:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

Bir sonraki videoda da Sky Gamblers: Air Supremacy incelemesi eklenmeli

kesinlikle katılıyorum.. 10 numara bir oyun olmuş. online multiplayer çok eğlenceli. yükleyip bir bakayım dedim. neredeyse 2 saat başında kalmışım grafikler müthiş. ipad 3 ümün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. retina ekranda muhteşem olacak

Valla bir Android kullanıcısı olarak ben bile merak ettim oyunu. Ayrıca yeni IPAD'in tanıtımında Infinity Blade'in yeni bir oyununu gördüm ve gerçekten müthiş olmuş.

• Ibomber Defens çok iyi tavsiye ederim.Müthiş bir oyun çok zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: deepbluesee

iyi çalışmalar gece gündüz demeden iş başındasınız.sizleri tebrik ediyorum

Yaa di mi hayrina yapiyorlar zaten :))

Daha iyisini Yaparim hemde para almadan diyorsan buyur yap kimsenin kimseyi tuttugu yok.O kadar saat monitore bakmak emek vermek karsisinda sadece bir tesekkur ederim yazmak zormu.Para aliyorsa kendine almiyorlarsa kendine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca yeni IPAD'in tanıtımında Infinity Blade'in yeni bir oyununu gördüm ve gerçekten müthiş olmuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.